Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΟΚ μεχρι εδω.
Το Bandit 650 RRRRεχει τα 120 στις 6000 r/min. Εαν το "μακρυνω" ωστε π.χ. τα 120 να πανε στις 5000 r/min λετε να εχω θεμα ? Απο οικονομια βενζινης θα εχω αποτελεσμα ή μπορει να γινει και χειροτερα ?
Η χρηση της μηχανης ειναι :
- 99% μονός
- 80-90% ανοικτος δρομος / εθνικη
- ταχυτητα 110-140 χλμ/ωρα
- τελικη ταχυτητα δεν με ενδιαφερει
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
καπου εχει ξαναπαιξει η ερωτηση,ειχα ενδιαφερθει κι εγω,αλλα σε ενα πινακα θυμαμαι οτι συνδιασμο και να εκανες κατεληγες σε υποβιβασμο των επιδοσεων απο το εργοστασιακο και σαφως μεγαλωνει το σφαλμα στο κοντερ!
Υπηρχαν πολλες στιγμες που αν ηταν μακρυ το γραναζωμα σκεφτηκα εδω θα κρεμαγε η απο την αλλη πολλες μοτο πχ το αντιστοιχο γιαμαχα νταιβερσιον στις 6000 εχει 100 και εμας 120
Τελευταία τροποποίηση από EL BANDIT; 20/04/2013 στις 11:42.
ειναι κριμα να το μακρυνεις τοσο πολυ. Για να βγαλεις 120 με 5000 στην εκτη ειανι 20% πιο μακρυ, αρα 20% θα μακρυνουν ολες οι ταχυτητες. Το μηχανακι εχει ροπη για να ξεκιναει και με 2α οποτε δε θα εχεις κανενα προβλημα με την πρωτη (που πλεον θα φτανει τα 100κατι πραγματικα στον κοφτη).
Σιγουρα θα χασεις σε επιδοσεις
Πολυ πιθανο να μην κερδισεις τιποτα σε καταναλωση διοτι το bandit εχει τη μεγιστη ροπη στις 9000 περιπου και οχι κοντα στις 5000-6000 που κινεισαι εσυ
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Ok παιδες. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Αρα καλυτερα να μην πειραξω τιποτα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!