Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: φιλτρο k & n

Σιγά τη φασαρία...
    την τρέχουσα εβδομάδα έκανα το μεγάλο service στα 25000Κ και το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν να βγουν οι μπουζόπιπες! Φίλτρα για πλάκα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Οι ψεκασμοι ειναι πολυ ευαισθητοι στην αλλαγη φιλτρου και το πιθανοτερο να δειτε αυξημενη καταναλωση χωρις κανενα θετικο που να το αντισταθμιζει.
    Ο κινητηρας μου δουλευει πιο γλυκα.Ο ηχος της μηχανης δεν αλλαξε αισθητα.Στην καταναλωση δεν παρατηρησα αξιοσημειωτες διαφορες.Αυτα για τον ληστη.
    Ισως σε καποιες αλλες μηχανες να ισχυει ομως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Οι ψεκασμοι ειναι πολυ ευαισθητοι στην αλλαγη φιλτρου και το πιθανοτερο να δειτε αυξημενη καταναλωση χωρις κανενα θετικο που να το αντισταθμιζει.
    το ψεκαστο bandit φοραει αισθητηρα λ και knock sensor οποτε διορθωνει αυτοματα μιγματα και αβανς αντιστοιχα(εντος οριων που οριζει ο χαρτης της suzuki).

εχω ελευθερο φιλτρο, κομμενο καπακι φιλτρου και yoshi και εχω σωστες καταναλωσεις. Και δεν ειμαι σιγουρος αν το μηχανακι μ φοραει και το προγραμμα της yoshi διοτι το πηρα μεταχειρο. Παντως 3 χρονια τωρα καλα δουλευει.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Δεν επιμενω, στο μπουσα παντως του 05, μαμα τελειως, βλεπω 10-15% παραπανω καταναλωση τσεκαρισμενο. Επισης τσεκαρισμενο το οτι χρειαζομαι να ανοιξω περισσοτερο το γκαζι για την ιδια επιταχυνση. Στο 954 που ειχα πριν, τα ιδια περιπου. Ισως να παιζει ρολο το οτι το ελευθερο φιλτρο που δοκιμασα να παραειναι ελευθερο (simota).

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Δεν επιμενω, στο μπουσα παντως του 05, μαμα τελειως, βλεπω 10-15% παραπανω καταναλωση τσεκαρισμενο. Επισης τσεκαρισμενο το οτι χρειαζομαι να ανοιξω περισσοτερο το γκαζι για την ιδια επιταχυνση. Στο 954 που ειχα πριν, τα ιδια περιπου. Ισως να παιζει ρολο το οτι το ελευθερο φιλτρο που δοκιμασα να παραειναι ελευθερο (simota).

Εγω παλι που οδηγω συνεχεια το δικο μου, και εχω οδηγησει και του κολλητου μου ολόιδιο χωρις εξατμιση και φλιτρο μπορω να πω ακτριβως το αντιθετο. Το δικο μου με το ανοιχτο φιλτρο-καπακι και την εξατμιση αρπαζει πολυ καλυτερα με λιγοτερο γκαζι.

Μπορει καθε εγκεφαλος να αντιδρα διαφορετικα, προφανως σε αυτο μπορει να μας φωτισει μονο καποιος εξειδικευμενος μηχανικος σε suzuki
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    το ψεκαστο bandit φοραει αισθητηρα λ και knock sensor οποτε διορθωνει αυτοματα μιγματα και αβανς αντιστοιχα(εντος οριων που οριζει ο χαρτης της suzuki).

εχω ελευθερο φιλτρο, κομμενο καπακι φιλτρου και yoshi και εχω σωστες καταναλωσεις. Και δεν ειμαι σιγουρος αν το μηχανακι μ φοραει και το προγραμμα της yoshi διοτι το πηρα μεταχειρο. Παντως 3 χρονια τωρα καλα δουλευει.
    Ούτε είχε και ούτε έχει Knock sensor το δικό μας....
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΙΛΤΡΟ Cbf 250
    από NORE στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2006, 01:26
  2. ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2006, 15:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα