on-off......
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Ωραία εμπειρία αλλά αυτή η πώρωση των εταιριών με τον υπερβουβαλισμό (κυβικά+βάρος) έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Όλες οι ελπίδες μου αυτή τη στιγμή έχουν στραφεί στην Aprilia (η οποία παρεμπίπτοντος πρέπει να είναι η μοναδική που έλειψε με το 1200 νεογνό της) για ένα Caponord 750 το οποίο θα ταίριαζε γάντι στο προσωπικό μου γούστο βάζοντας την τσέπη μου σε μπελάδες...
Aυτό είναι
¨Restoring Honda XL185S
Όταν ο Λύκος περιγράφει την διαδικασία ανακατασκευής του δικού του Honda, το κείμενο αποκτά διπλή αξία. Γιατί υπάρχουν και οι στιχομυθίες που ανταλλάσσονταν κατά τη διάρκεια... ¨
μετά από χρόνια ξαναπήρα ελληνικό μοτοπεριοδικό (το τρέχον τεύχος και το προηγούμενο) γιατί είχα τη περιέργεια να δω τι γράφουν για τα μεγάλα ον-οφφ και θυμήθηκα γιατι είχα σταματήσει να αγοράζω ... ακατάσχετη μπουρδολογία για να γεμίζουν οι σελίδες ...
Δυστυχώς ο εξαιρετικός Λύκος και η συνδρομή του ταξιδευτή Μητσάκη δεν αρκούν για να δικαιολογήσω τα 6 ευρώ ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν παίζει αυτό .
Η aprilia ανήκει στη piaggio , όπως και η guzzi .
Όπως καταλαβαίνεις τα σκήπτρα της κατηγορίας on off για τη piaggio , έχουν ήδη περάσει στο stelvio .
Πιο πιθανό είναι να δεις stelvio τα επόμενα χρόνια , υδρόψυκτο με 150 ps παρά 750 caponord .
Αλλά μην στεναχωριέσαι πάρε το caponord 1000 . Αυτά που θες έχει , και κάνει και 3500 € μόνο .![]()