Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: νέος για 125-200ρι on-off

νέος για 125-200ρι on-off

κατ΄αρχάς καλώς σας βρήκα!

αν και διαβάζω εδώ και καιρό το forum αυτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω.

οδηγώ αυτοκίνητο εδώ και 15 χρόνια, και εσχάτως αποφάσισα να αγοράσω και κάποια μηχανή. Η χρήση θα είναι μέσα στην πόλη και σε νησί με μεγαλύτερη απόσταση τα 30 χλμ. Σχεδόν κατέληξα στα 125αρια on-off (XT kai ΧR) αν και θα ήθελα κάτι καινούριο μεγαλύτερο (200-250) αλλά μετά απο αυτά ξεκινάνε τα 600+. Σε μεγαλύτερο από 250 δεν θέλω να πάω για πολλούς λόγους.

Η ερώτηση είναι η εξής:

α) για την παραπάνω χρήση θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με τα 125 cc; (ταξίδια δεν πρόκειται να κάνω με μηχανή)

β) καινούριο γνωστό 125ρι με περίπου 3000 euro ή το παρακάτω καινούριο 200ρι με περίπου 1850 euro;
    http://www.shineray.com/html/prodsho...266&typeid=163

http://www.shineray.co.nz/product_in...c5d7801c80cfcb

το 200ρι αυτό υπάρχει στη σελίδα της euromotors, και έψαξα κάποια πράγματα μέσω google. Ο αντιπρόσωπος λέει πως προέρχεται από honda.

σας ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές post.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: νέος για 125-200ρι on-off

Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
    το παρακάτω καινούριο 200ρι με περίπου 1850 euro;
    Τα 350$ πως γίνονται 1850€ ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

η τιμή σε αυτή τη σελίδα είναι 2395 δολ Ζηλανδίας +350 (road costs). Σε ευρώ δεν ξέρω πόσα είναι...

1850ευρώ μου είπε στο τηλέφωνο ο αντιπρόσωπος της euromotors

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    250 εντουρο φιλε

οτι πρεπει για νησι

και καλυτερα μεταχειρισμενο

Κι εγώ ρε φίλε το ίδιο προβλημα έχω!!! Θελώ on-off αλλά έτσι όπως τα έχουν κάνει μετά από τα 125 πρέπει να πας στα 600 αν θες καινούργιο, εκτός κι αν προτιμάς το KLE. Εμένα μάλλον για το XR125 με κόβω, για τα υπόλοιπα αγνώστου προελεύσεως δε ξέρω!!!Μπορεί να βγούν αστέρια αλλά αν δεν βγούν ποιός σου τα φτιάχνει???Αν μάθεις κάτι περισσότερο γι αυτα πές το, μ' ενδιαφέρει κι εμένα.

εγώ τείνω προς το XT, αλλά 3300 για 10 άλογα (τόσο είναι τα καινούρια) μου φαίνονται πολλά...
    περίπου τόσα πρέπει να είχε η 125αρα πάπια που έκανα μάθημα για δίπλωμα. Για τις μετακινήσεις που το θέλω μπορεί και να μην είναι πρόβλημα αλλά η εμπειρία μου είναι μόνο τα μαθήματα του διπλώματος οπότε δεν μπορώ να κρίνω..

αν μάθω κάτι για την παραπάνω μηχανή θά είναι από το δίκτυο γιατί και να πάω να τη δω ή ακόμη και αν κάνω βόλτα δεν θα καταλάβω και τίποτα αφού η εμπειρία μου είναι μηδενική.. το μόνο που βλέπω είναι πως η έκδοση για Ε.Ε. έχει λιγότερη ισχύ από αυτή που κυκλοφορεί στη Ν. Ζηλανδία. Μάλλον λόγω ρύπων. Στο τηλέφωνο μου είπαν πως είναι αντγραφή της honda xlr.

ξέρει κανείς κάτι για το kymco stryker; είδα ένα έξω που πρέπει να ήταν αυτό. από εμφάνιση καλό, αλλά αν η τιμή είναι 3190 που βλέπω σε αυτό το site δεν νομίζω να το προτιμήσω...

Re: νέος για 125-200ρι on-off

Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
    (ταξίδια δεν πρόκειται να κάνω με μηχανή)

μη το λες, μη το λες!!!

α καλως ηθρες κ τσακο μια

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Νέο μέλος
    Επειδή και εγώ σε αυτή την κατηγορία είμαι υπάρχει περίπτωση να δούμε χρ250 καινούριγο κάποια στιγμή σύντομα? ή πρέπει να βρω από μεταχειρισμένο?

Α και καλώς σας βρήκα

στην παρακάτω διεύθυνση,

http://www.seaa.gr/data/pdf/2007-4-f.pdf

μπορεί να δει κανείς τις πωλήσεις του κάθε κατασκευαστή. Μπορώ κάπου να βρω πως κατανέμονται αυτές οι πωλήσεις ανά μοντέλλο; με ενδιαφέρει η shineray συγκεκριμένα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από minotauros
    Αν μάθεις κάτι περισσότερο γι αυτα πές το, μ' ενδιαφέρει κι εμένα.
    πέρασα από την αντιπροσωπεία και είδα τη μηχανή. Από εμφάνιση, η μπλε-άσπρη πολύ καλή (τουλάχιστον για το γούστο μου). Ο αντιπρόσωπος μου είπε πως ο κινητήρας είναι από το παλιό 200ρι xlr της χόντα φτιαγμένος στην Κίνα. Από net είδα πως η shineray κατεβαίνει σε αγώνες mx και γενικότερα φαίνεται αναπτυσσόμενη εταιρία. Επίσης μου είπε πως είναι ο κινητήρας με τον εκκεντροφόρο επί κεφαλής γιατί μάλλον βγαίνουν και κάποια με διαφορετική διάταξη. Στο www.euromotors.gr έχει και το δίκτυο αντιπροσώπων για ανταλλακτικά κλπ. Παίρνει ανταλλακτικά και από honda απ΄ότι μου είπε (δεν μπορώ να το τσεκάρω) αλλά δεν συμφέρει οικονομικά.

επίσης μια ακόμη επιλογή για καινούριο on-off στα 200cc, είναι το YMC 200 CROSSER (www.ymc.gr). Είναι καινούριο μοντέλλο, τιμή στα 1890 € και εγγύηση 2 χρόνων. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό; Ψάχνω στο νετ να βρω κάτι για την κατασκευάστρια εταιρία αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο..
    Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη γιατί η αγορά θα γίνει μάλλον μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουνίου.

Το crosser μ' αρεσε κι εμένα αλλα δε ξέρω τι ρόλο βαράε, πάντως για καινούργιο με 1890 Εuro και 2 χρόνια εγγύηση μια χαρά μου φαίνετε.
    Εγώ βρίσκω και κάτι μεταχειρισμένα Χr250 με 2000 Euro αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, να πάρω καινούργιο κι ότι να ναι ή Honda 5 χρονών με 20.000 χλμ.
    Αν μάθεις κάτι περισσότερο για το ymc πες μου σε παρακαλώ.

Αν είσαι απο Αθήνα δεν θα ήταν κακό να πας και ια βόλτα απο την αντιπροσωπεία να το δεις κι απο κοντά

θα περάσω μάλλον το επόμενο σκ.

Eάν είσαι σίγουρος πως είναι πέντε χρονών, έχει πραγματικά 20000, δεν έχει φάει γερή στούκα και δεν το είχε κάποιος που το "ξέσκιζε" χωρίς να το προσέχει σκέψου το για το honda. Το κακό είναι πως το 90% των αγγελιών είναι με λίγα χιλιόμετρα και δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 602
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2015, 22:35
  2. Συγκριτικό για τα τέρατα on-off
    από Billymuse στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2013, 19:57
  3. Τιμόνι αλουμινίου για mega ON-OFF
    από zeli στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 10:25
  4. Ημερησια για ολους (και On και Off) !
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2004, 09:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF