Καλημέρα σε όλους ! Εχθές πήγα έδωσα κατάθεση ! Ο παππούς λέει ότι πήγε να αλλάξω λωρίδα κυκλοφορίας !!!!!!
Εγώ είπα τα δικά μου και φυσικά ζήτησα την ποινική του δίωξη ! Τώρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους !
Καλημέρα σε όλους ! Εχθές πήγα έδωσα κατάθεση ! Ο παππούς λέει ότι πήγε να αλλάξω λωρίδα κυκλοφορίας !!!!!!
Εγώ είπα τα δικά μου και φυσικά ζήτησα την ποινική του δίωξη ! Τώρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους !
Most sports require one ball, Motocross requires two
Να πω και κάτι άλλο ; Ο τύπος μετακινησε το αυτοκ άμεσος μετά της σύγκρουση και η καταγραφή συμβάντος έγινε με
Το αυτοκ να είναι σε άλλη θέση ποιο ευνοϊκή για αυτόν!
Πως θα το αποδείξω αυτό ;;;
Θα έπρεπε να είχες ήδη κάποιον μάρτυρα και να τον είχε καλέσει η τροχαία να καταθέσει και αυτόν .
Μάρτυρες που εμφανίζονται από το πουθενά , ελέγχεται η αξιοπιστία τους και δεν ξέρω κατά πόσο θα συγκινήσουν το δικαστή .
Σου ξανα λέω , καλό δικηγόρο θες και τίποτε άλλο .
Αυτά που ρωτάς εδώ θα έπρεπε να είναι ήδη αντικείμενο κουβέντας με το δικηγόρο σου .![]()
Ξεκίνησα κουβέντα με μια εταιρία δικηγορον στη Θεσσαλονίκη ... Δεν ξέρω να πω όνομα ;;;;
Μπορείτε να πείτε την γνωμισας πως βλέπετε το αυτοκίνητο στην φοτο μπορεί να πίστη κάποιος ότι είναι αλλαγή ρεύματος κυκλοφορίας από δεξιά στα αριστερά ;
Σημασία δεν έχει ουτε τι κρίνουμε εμείς απο τη φωτό (ασε που δε φαινεται και τίποτα) αλλά τη έγραψε η ΤΟΤΑ στην εκθεση της.Η φρόντιδα ατυχήματος της ασφαλιστικής σου ήρθε???Της δικής του???Έχει κάνει κανείς σας δήλωση (θετική - αρνητική) ??
Υπάρχουν αυτόπτες που να τους κατέγραψε η ΤΟΤΑ?
Αυτά πρέπει να απαντήσεις για να καταλάβουμε γιατί μεχρι τώρα δε μας έχεις πει τίποτα παρα μόνο οτι ο τύπος προσπάθησε να παραποιήσει το ατύχημα.
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Δεν πήρα αντίγραφο ακόμα εγώ πήγα
Νοσοκομείο και μόνο την ασφαλιστη μου πήρα άμεσα και είπα ότι τρακαρα . Δεν ξέρω τι άλλο έγινε ακόμα
Συνεχίζεις όμως να μη βοηθάς.Πέντε μέρες μετά το ατύχημα και δεν ξέρεις ακόμα τι ενεργειες έχουνε γίνει?Ο ασφαλιστής σου τι σου είπε?Τις φωτογραφίες ποιος τις τράβηξε??
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Ενας φίλος μου που ήταν εκεί !
οπως και να εχει η αναστροφη απαγορευεται ΡΗΤΑ
το αν μετακινησε το οχημα γιατι ενοχλουσε-εμποδιζε την κινηση των αλλων ειναι αλλο ευαγγελιο,αν το εκανε εκ του πονηρου μην μασας και μιλα στον τροχαιο που εχει αναλαβει,βρες δικηγορο ζητα οτι σου ρθει απο ψυχικες οδυνες μεχρι γυναικολογικα και σκιστον,τα περιστατικα οπως τα περιγραφεις ειναι υπερ σου,κρατα αντιγραφα και στοιχεια απ ολα,βεβαιωσου οτι ο σκατας ειχε τα απαραιτητα δπλωμα-ασφαλεια-κλπ
οτι χρειαστεις πες μου
αν καταλαβα θεσ/νικη εγινε
περιφερειακο?λαγκαδα?ευοσμο?