Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Adventurizing KTM 400 EXC

big,δεν μιλουσα αποκλειστικα για το 400 του μαικ,εννοουσα οτι οσο πιο λιγα μπλιμπλικια εχει τοσο το καλυτερο σε τετοιες καταστασεις,και εννοω τα παλιοτερα και πιο απλα μηχανακια που τους βαζεις χερι ευκολοτερα.τωρα γιατι εσυ απαντας με υφακι δεν ξερω,αλλα χαλαρωσε λιγο..ο καθεις εχει την αποψη του και αυτο κανουμε εδω,να τις ανταλλασουμε.ειρωνεια δεν χρειαζεται

Παλαιό μέλος
    To LC4 είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις. Είναι ενα πρώην αγωνιστικό εντούρο που η ίδια η εταιρία το εχει μετατρέψει σε ταξιδιάρικο εντούρο που στα κατάλληλα χερια μπορεί να τερματίσει ακόμα και σε αγώνα. Το LC4 400 ΔΕΝ εχει τους κραδασμούς του 640 και ταξιδεύει πολύ καλά.

Ενα LC4 400 με το 18λιτρο ρεζερβουάρ είναι ότι πρέπει.

Τώρα αν θες να φτιάξεις το δικό σου 400, προσπάθησε να κάνεις ότι εκανε η ΚΤΜ για να κάνει πιο "πολιτικό" το LC4.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    big,δεν μιλουσα αποκλειστικα για το 400 του μαικ,εννοουσα οτι οσο πιο λιγα μπλιμπλικια εχει τοσο το καλυτερο σε τετοιες καταστασεις,και εννοω τα παλιοτερα και πιο απλα μηχανακια που τους βαζεις χερι ευκολοτερα.τωρα γιατι εσυ απαντας με υφακι δεν ξερω,αλλα χαλαρωσε λιγο..ο καθεις εχει την αποψη του και αυτο κανουμε εδω,να τις ανταλλασουμε.ειρωνεια δεν χρειαζεται
    Πως ειναι δυνατον να μην εχει υφος η απαντηση στο προφανες?
    Το οποιο εν προκειμενω ειναι οτι το 400exc δεν εχει καν κλειδι.
    Ποσο λιγοτερα μπλιμπλικια δηλαδη?
    Μετα παμε σε διχρονο η ντηζελ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    δεν νομιζω οτι η αυξηση των λιτρων λαδιου θα σου αυξησει τα διαστηματα σερβις.

υπαρχουν αρκετα μηχανακια που με 1,5 λιτρο εχουν σερβις στα 3000 χλμ. και βαλβιδες μια στο τοσο.

οπως ειπες οτι θα εβαζες ατσαλινες βαλβιδες για να αυξησεις το διαστημα ελεγχου σωστη λογικη συμφωνω.

τα μεταλα κυλινδρου-πιστονιου και οι ανοχες που εχουν ειναι αυτα που καθοριζουν τα διαστηματα αλαγης λαδιου. μπαινεις σε χοντρο παιχνιδι. αλαγη πιστονι κυλινδρο με πιο φιλικες ανοχες πιο ηπιους εκκεντροφορους και την φλατζα που ειπες για κατεβασμα συμπιεσης.

τι εμεινε;

στροφαλος. κουζινετα κι ανοχες.

αυτο ειναι το σκεπτικο μου.

λεω αν εχεις το μανουαλ του g450x για δες ανοχες και συγκρινε τες με το δικο σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    To LC4 είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις. Είναι ενα πρώην αγωνιστικό εντούρο που η ίδια η εταιρία το εχει μετατρέψει σε ταξιδιάρικο εντούρο που στα κατάλληλα χερια μπορεί να τερματίσει ακόμα και σε αγώνα. Το LC4 400 ΔΕΝ εχει τους κραδασμούς του 640 και ταξιδεύει πολύ καλά.

Ενα LC4 400 με το 18λιτρο ρεζερβουάρ είναι ότι πρέπει.
    Συμφωνω!
    Και με ενα φαιρινγκ-τεποζιτο (καμια 30αρια λιτρα!) απο Adventure 640 θα γινει κουκλα.
    Το ειχα για 2 χρονια, το 400 '99, που ητανε και το πρωτο μου ΚΤΜ
    και δεν εκανε κιχ.
    Ασε που θα ΣΕ κοστισει και λιγοτερο μιας και ανταλλακτικα απο ADV
    στο ebay υπαρχουν αφθονα.
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    είναι ωραία βάση το 400 για τέτοια μετατροπή...

μαικ, εγώ μαζί σου...

και ότι χρειαστεις, εδώ είμαστε... ένα χρόνο τώρα και 100 ώρες πάνω στο δικό μου ,στα μονοπάτια και στο γκαράζ, έχω σημειώσει πολλά...

το μονο σίγουρο είναι ότι προκειται για απίστευτα ΓΕΡΟ μηχανακι...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μιας και πλέον παίζουν αρκετά χρήματα στην άκρη, επανέρχομαι.

Επειδή δεν έχω ιδέα για το πως μπορώ να προσαρμόσω ένα έξτρα ψυγείο λαδιού, κάποιος να μου δώσει μια εικόνα για το αν και πως θα μπορούσε να μπει το παρακάτω : http://www.ebay.de/itm/APS-Race-Rall...item5d43a7d58a

Δε με ενδιαφέρει να μου πείτε χωροταξικά που θα μπει.

Ευχαριστώ!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος

Επειδή δεν έχω ιδέα για το πως μπορώ να προσαρμόσω ένα έξτρα ψυγείο λαδιού, κάποιος να μου δώσει μια εικόνα για το αν και πως θα μπορούσε να μπει το παρακάτω : http://www.ebay.de/itm/APS-Race-Rall...item5d43a7d58a

Ευχαριστώ!
    εκτυπωσε φωτο και πανε σε καποιον που φτιαχνει ρακορ να σου φτιαξει υποδοχες. ξερεις καπου στο κτμ σημεια πιεσης λαδιου που θα χρησιμευαν σαν παροχη οπως πχ εχει το srx?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος

Ευχαριστώ!

Σπύρου Πατση και σου φτιάχνουν.
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    http://blaisracingservices.com/ktm/k...ht-racing.html

Ο τύπος παίρνει λάδι από τον τεντωτήρα της αλυσίδας του εκκεντροφόρου και το επιστρέφει στην τάπα του φίλτρου λαδιού.
    Δεν φαίνεται μεγάλη μεγάλη πατέντα (απλά θέλει ψάξιμο).
    Από εκεί και πέρα γνώμη μου είναι να αφήσεις στην άκρη το ψυγείο λαδιού και να πάς για εξωτερικό δοχείο λαδιού όπως λέει ο drbig που μπορεί να κρατήσει και 2-3 λίτρα λάδι.
    Αν το φτιάξεις αλουμίνιο θα λειτουργήσει και σαν ψυγείο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μπαταρία Ktm 400 Exc
    από MikeG στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2011, 18:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •