Εχω την εντυπωση οτι αν ακυρωσεις την ασφαλει παιρνεις πισω το ποσο που αναλογει για τις μερες που μενουν μεχρι την ληξη του ασφαλιστρου.
(για περιπτωση μεταβιβασης λεω)
Εχω την εντυπωση οτι αν ακυρωσεις την ασφαλει παιρνεις πισω το ποσο που αναλογει για τις μερες που μενουν μεχρι την ληξη του ασφαλιστρου.
(για περιπτωση μεταβιβασης λεω)
To θέμα είναι πως θα το ασφαλίσεις αν είναι ετσι όπως τα λένε τώρα, και δεν αμφισβητώ τον Μενέλαο.
Για να ασφαλίσεις όχημα κανονικά χρειάζεσαι την άδεια. Γίνεται βέβαια και με αριθμό πλαισίου.
Ομως οι ασφάλειες το λιγότερο διάστημα που σε ασφαλίζουν δεν ειναι μερικές ημέρες αλλά 3 μήνες συνληθως...με άλλα λόγι απλερώνεις μια ασφάλεια που δεν σοιυ χρειάζεται και που δεν μεταβιβάζεται.
Επίσης καμμια ασφάλεια μεχρι τώρα δεν σε ασφαλίζει με τις πινακίδες 2 ημερών που υποτίθεται παίρνεις με 1,90 Ευρω την ημέρα... απλά γιατί δεν την συμφέρει και κανενας δεν την υποχρεώνει να το κάνει.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
...και σε αυτο που εγραψα εγω (που εχω απο καθε αποψη δικιο) η ασφαλεια γινεται "επι τοπου" με προσωρινο ομως σημα... μεχρι να παρεις το κανονικο εχεις ηδη μεταβιβασει στον αλλο... αρα, γραφεις στα @@δια σου τον ασφαλιστη που τον "ετρεξες" να σε ασφαλισει τζαμπα και βερεσε και την ακυρωνεις γιατι ο νεος ιδιοκτητης θα κανει αλλη!
ΜΠ00ΡΔΕΛΟ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!
(Δεν αμφισβητω το Μενελαο, ναι?!)
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Eγώ έκανα 6μηνη ασφάλεια σε μοτο για μια μονο μερα ....Τωρα περιμένω
Ποτέ δεν παίρνεις πίσω τα λεφτά που έδωσες αναλογικά. Εχει κρατήσεις που δεν σου επιστρέφονται...
Για άλλη μια φορά... ΜΠΟΡ ντελ Ο....
Ηθελα νάξερα... ποιός/ποιοί τα σκέφτονται αυτά? ζουν εδώ? που στον πέο τους έχουν ρε γμτ.. σε υπόγειες εγκαταστάσεις???
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
μηπως μπορει να γινει το εξης;
η ασφαλεια αφορα οχημα και οχι οδηγο
ασφαλιζω λοιπον τη μοτο μου για 6 μηνες προς 60 ευρω
σε μια βδομαδα την πουλαω σε καποιον ο οποιος συνεχιζει την ιδια ασφαλεια μεχρι τη ληξη της ενημερωνοντας την ασφαλεια για την αλλαγη στα στοιχεια της αδειας λογω της μεταβιβασης
επισης εγω ως πωλητης μετα απο συμφωνια με τον αγοραστη εισπρατω απο αυτον και το ποσο της ασφαλειας που εχω καταβαλλει και αφορα το διαστημα μετα τη μεταβιβαση
ετσι ο πωλητης παιρνει τα λεφτα που εβαλε απο τον αγοραστη που ετσι κι αλλιως θα τα πληρωνε στην ασφαλεια
δεν ξερω, ρωταω αν γινεται...........
Δεν γινεται αυτό,ο άλλος δεν εχει διπλωμα η δεν εχει την ηλικια κ.λ.π