Φίλε βγάλε το ψυγειο και πήγαινε το να στο πρεσαρει ένας ψυγειας.Με 15 ευρω την βγάζεις λάδι.Και εγω στο ΧΧ μου που τρύπησε απο την πισω πλευρά(πωςτο ιδιο έκανα.Και δεν φαινόταν η τρύπα δια γυμνού οφθαλμού παρά μονο ψυκτικό στο έδαφος.
Φίλε βγάλε το ψυγειο και πήγαινε το να στο πρεσαρει ένας ψυγειας.Με 15 ευρω την βγάζεις λάδι.Και εγω στο ΧΧ μου που τρύπησε απο την πισω πλευρά(πωςτο ιδιο έκανα.Και δεν φαινόταν η τρύπα δια γυμνού οφθαλμού παρά μονο ψυκτικό στο έδαφος.
Ride till the end....isle of man style!
William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)
Ευχαριστω τους παντες για τις απαντησεις
Προς το παρον θα σταματησω να δινω πληροφοριες δημοσια, γιατι θα βγαλω χολη και δε θελω. Οποτε καταφερω (γιατι ολο το λεω και ποτε δε μπορω) να σας βρω καμια Δευτερα, θα μαθετε απο κοντα.
Το ψυγειο κατεληξε σε ψυγεια παντως, και η τρυπα επισκευαστηκε![]()
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Οπως ειπα και σε ενα π.μ.:
Κοινως: υπαρχει η περιπτωση να σου πω μια γραφικη γαιδουρΓια μαστορακου, απροσωπα, πραγμα που απλα προσθετει αλλη μια σταγονα μιζερΓιας στις καθημερινες μας κουβεντες.Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus
Υπαρχει επισης η περιπτωση να σου πω και ΠΟΙΟΣ ειναι, που -δικαιως- θα μας βγαλει εκτος κανονισμων του φορουμ.
ΥΓ: Θεοφιλε φτυσε με να μη με ματιαξεις τετοιο μανουλι, ο Τατσοπουλος μονος του δε ντα βγαζει περα..
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου