Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 80

Θέμα: 2Τ vs 4T

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    stubi ποιος ειπε οτι δεν υπαρχουν διχρονα?
    http://www.2strokers.com/index.php?topic=796.105
    το οτι δεν εχεις δει εσυ δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν. οπως και πολλα ακόμα που ανακατασκευαζονται και κυκλοφορούν στους δρόμους και πιστες απο ατομα που δεν ασχολουνται με το internet

πες μου ενα 400αρι ή 250 τετραχρονο ή δίχρονο street του 1990 που να ειναι ποιο χάλια απο τα σημερινά στον τομεα πλαισιο-αναρτησεις-φρενα-ποιοτητα υλικων.

με αποδείξεις και οχι λογια του αερα. θελω να δω πλαισια και αναρτήσεις.

τσεκαρε ενα 400αρι του τοτε
    http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_RVF400

v4 μοτερ δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο εκει.
    αναποδα τουμπανα μπροστινα (41μμ), μεγαλοι διπλοι δισκοι φρενων
    μονομπρατσο ψαλιδι και ελαφριά τουμπανη πλαισιαρα
    ποιος ρομαντισμος? εδω μιλάνε καθαρα τα νουμερα

Καταρχην δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν διχρονα του τοτε.... Ειπα οτι δεν υπαρχουν διχρονα ....το σημερα και το μολις χθες....!

Για τις συγκρισεις.......Εαν μου τα συγκρινεις εσυ ενα με ενα διχρονο street 2013 μοντ θα σου απαντησω και εγω.....

Ξεκολατε με τα 400σαρια- 250 αρια ..... του τοτε... Δεν υπαρχουν σημερινα αξιολογα μηχανακια εδω και αρκετα χρονια στην ελλαδα σε αυτα τα κυβικα ( τους λογους τους εξηγω παραπανω....)

Σημερα σε αυτα τα κυβικα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΕΣΠΕΣ....!

Θελετε να παιξουμε με πανω απο 7μιση που μου ειναι ποιο βολικο...???
    Τελευταία τροποποίηση από STOYBI; 14/02/2014 στις 00:25.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μα εγώ δεν μιλούσα γενικά. Πιάνω τα καλύτερα γιατί μόνο αυτα αξίζουν να σχοληθείς σήμερα.
    Με 1500-2000 Ευρω συνολικά μαζί με την αγορά και το κόστος επισκευών, έχεις ενα μηχανάκι πολύ καλύτερο απο ενα σημερινό 250 που κοστίζει κάμποσο παραπάνω κι είναι και ψόφιο και γενικώς φτηνιάρικο.
    Αυτό λέω!
    Καταρχην πιστευω οτι το μηχανακι σου και ολα τα υπολοιπα αυτου του τυπου ......

Κατατασονται πλεον στους μερακληδες μοτοσυκλετιστες και απο θεμα χρησης ... Και απο θεμα αναλωσιμων , ανταλακτικων κλπ...

Μετα.. πιστευω οτι αυτος που θελει να παρει ενα 250 σημερα ....

Θελει να παρει μεσο μεταφορας και οχι μοτοσυκλετα...... ( Με οτι συνεπαγετε αυτο ... Σερβις ανταλακτικα κλπ...)

Και εαν τελικα με αυτα τα χρηματα θελει μοτοσυκλετα......

Με αυτα τα λεφτα και κατι παραπανω γιατι να μην παρει ενα πχ cbr 600 01-02..???

To θεωρεις χειροτερο....???

Banned
    Eκεινο το καλο το παιδι που εφτιαχνε ενα rd500 που βρισκεται?
    Κατι τετοιο μου ερχεται στο μυαλο
    Ας πουμε ενα rgΓ 500 σε πλαισιο σημερινου gixxer
    Η αν δεν εμπαινα τωρα απ το τηλ θα εβαζα το λινκ εκεινου του αμερικανου που παντρευει μοτερ CR500 σε πλαισιο αλουμινιου καινουργιου cr,βλεπεις και χωμα εχουμε και 2τ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Eκεινο το καλο το παιδι που εφτιαχνε ενα rd500 που βρισκεται?
    Κατι τετοιο μου ερχεται στο μυαλο
    Ας πουμε ενα rgΓ 500 σε πλαισιο σημερινου gixxer
    Η αν δεν εμπαινα τωρα απ το τηλ θα εβαζα το λινκ εκεινου του αμερικανου που παντρευει μοτερ CR500 σε πλαισιο αλουμινιου καινουργιου cr,βλεπεις και χωμα εχουμε και 2τ
    https://www.youtube.com/watch?v=1ZZOnWbG56A

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    "Στο μυαλο μου εισαι...."

Το 4ο η 5ο βιντεο πρεπει να ειναι το ιδιο μηχανακι

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Καταρχην πιστευω οτι το μηχανακι σου και ολα τα υπολοιπα αυτου του τυπου ......

Κατατασονται πλεον στους μερακληδες μοτοσυκλετιστες και απο θεμα χρησης ... Και απο θεμα αναλωσιμων , ανταλακτικων κλπ...

Μετα.. πιστευω οτι αυτος που θελει να παρει ενα 250 σημερα ....

Θελει να παρει μεσο μεταφορας και οχι μοτοσυκλετα...... ( Με οτι συνεπαγετε αυτο ... Σερβις ανταλακτικα κλπ...)

Και εαν τελικα με αυτα τα χρηματα θελει μοτοσυκλετα......

Με αυτα τα λεφτα και κατι παραπανω γιατι να μην παρει ενα πχ cbr 600 01-02..???

To θεωρεις χειροτερο....???
    Δεν είναι δικό μου, το χάρισα στην αδελφή μου και το κυκλοφοράει στην Θεσσαλονίκη εδώ και 3 χρόνια.
    Ούτε μερακλής είναι, ούτε τίποτα. Ευτυχώς το μηχανάκι δεν ζήτησε τίποτα τόσο καιρό εκτός απο λάδια φιλτρα και μια μπταταρία.

Ενα CBR600 του 00-01 σίγουρα ειναι καλύτερο από πολλές απόψεις. Παίζουν τετοια με τόσα χρήματα έτοιμα για πολλά χιλιόμετρα?
    Το VFRακι υπερέχει στην πόλη πάτνως. Ειναι παιχνίδάκι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Τα 400άρια του τότε ήταν για την Ιαπωνική αγορά και ήταν ακριβές race replica. Κάτι έπαιζε με τα διπλώματα,αν δεν κάνω λάθος, γι'αυτό και υπήρχαν.. Σα μεταχειρισμένα πούλησαν πολύ αλλά δε νομίζω πως θα αγόραζε κάποιος καινούριο σε τιμές αντίστοιχες των σημερινών 600.. Πριν μερικά χρόνια σε ένα συγκριτικό του μοτο εξέταζαν το κατα πόσο είναι αξιόλογη η αγορά ενός καινούριου ΖΧ400 (ναι ήρθε και σαν καινούριο) ενάντια σε ένα μτχ zx9 με παρόμοια τιμή αν θυμάμαι καλά.. Μόνο οι ρομαντικοί θα αγόραζαν το μικρό.. Άλλη φάση αυτό που λέει ο sapila να το βρεις σκοτωμένο και να το αναστήσεις με πολύ λίγα χρήματα, έτσι ναι αξίζει
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι δικό μου, το χάρισα στην αδελφή μου και το κυκλοφοράει στην Θεσσαλονίκη εδώ και 3 χρόνια.
    Ούτε μερακλής είναι, ούτε τίποτα. Ευτυχώς το μηχανάκι δεν ζήτησε τίποτα τόσο καιρό εκτός απο λάδια φιλτρα και μια μπταταρία.

Ενα CBR600 του 00-01 σίγουρα ειναι καλύτερο από πολλές απόψεις. Παίζουν τετοια με τόσα χρήματα έτοιμα για πολλά χιλιόμετρα?
    Το VFRακι υπερέχει στην πόλη πάτνως. Ειναι παιχνίδάκι.

Αμα ημουνα και εγω αδελφη σου...... Οτι καραγουσταρα και εγω απο το παρελθον θα το ειχα αποκτησει....

Το θεμα ειναι αμα σκιζοτανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ τι γινεται...??

Οσο για το cbr... Σιγουρα παιζουν σε τοσα χρηματα καλλυτερης καταστασεως μηχανακια απο τα συγκεκριμενα 400σαρια τα οποια 9 στα 10 μεγαλουργησαν στο διαζωμα και εχτισαν την καντινα στα λιμανακια καποτε !

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Προφανώς και είτε κάνεις πλάκα είτε δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.
    τιποτε απο τα δυο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Αστοχos ο τιτλος του θεματος καθως σημερα εκτος απο καθαοαιμες κατασκευες εντουρο και μχ...δεν υπαρχουν 2τ ( και το θεμα απο οτι βλεπω παιρνει κλιση στο... παλια vs καινουργια....)

Στα παλια και 2τ & 4 τ .... ηταν γτπ καβαλα απο ποιοτητα κατασκευης , απο αναρτησεις, απο πλαισια .......

tzr2503ma rgv250Γ kawasaki kr250 honda nsr250? 4τ cbr 400 zxr? gsxr? ποιο απο τα καινουρια σε αυτα τα κυβικα εχει εστω κατι καλυτερο εκτος απο την καταναλωση?

Οσο αφορα την εκρηκτικοτητα των κινητηρων ( οσο αφορα τα 2τ ) ηταν και αυτη μια απο τα ιδια.....

( Η περηφανεια πολλων ιδιοκτητων σε αυτα τα μηχανακια ηταν παντοτε εαν μπορεις να σταθεις πανω στο μηχανακι και οχι ποσο γρηγορο ηταν..... )

Για πια ανθεκτικοτητα κινητηρων μιλατε στα 4τ ...??? Για αυτη των παλιων 1300 , 1100 , 750 με τα 70,80,90 αλογα.... Εαν ηταν και ντηζελ θα αντεχαν ακομα παραπανω.... ενω στα καινουρια μιλαμε για πολλη ποιοτητα... r1 με χτυπημενα κυλινδρα? 954 το ιδιο? προσφατως ειδα (γαμωτο...) και cbr1000rr με σπασμενο ναι σπασμενο κυλινδρο. ΖΧ12? s1000rr (γι'αυτο μονο οτι διαβαζω στα φορουμ) να το παω κι αλλο?

Για ποιες αναρτισεις μιλατε...?? Αυτες ηταν κλασμενες απο καινουργιες στα περισσοτερα μηχανακια χωρια που η αντοχη και το παχος τους τους ηταν κατι τις περισσοτερο απο τα καλαμακια του καφε.... εδω μαλλον για εποχες γαρδελη και ψαλτη και παω πασο.

Για ποια πλαστικα μιλατε.... Των rgvtzrkrfzrων Που για να σφιξει η βιδα οσο παταει η γατα χωρις να ραγισει το πλαστικο επρπε να κανεις ταματα...??? ???

Ελα ρε παιδια....

Καλος ο ρομαντισμος αλλα μεχρι εκει....!!!

........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Τα 400άρια του τότε ήταν για την Ιαπωνική αγορά και ήταν ακριβές race replica. Κάτι έπαιζε με τα διπλώματα,αν δεν κάνω λάθος, γι'αυτό και υπήρχαν.. Σα μεταχειρισμένα πούλησαν πολύ αλλά δε νομίζω πως θα αγόραζε κάποιος καινούριο σε τιμές αντίστοιχες των σημερινών 600.. Πριν μερικά χρόνια σε ένα συγκριτικό του μοτο εξέταζαν το κατα πόσο είναι αξιόλογη η αγορά ενός καινούριου ΖΧ400 (ναι ήρθε και σαν καινούριο) ενάντια σε ένα μτχ zx9 με παρόμοια τιμή αν θυμάμαι καλά.. Μόνο οι ρομαντικοί θα αγόραζαν το μικρό.. Άλλη φάση αυτό που λέει ο sapila να το βρεις σκοτωμένο και να το αναστήσεις με πολύ λίγα χρήματα, έτσι ναι αξίζει
    αυτο δεν το θυμαμαι.. αλλα οντως εκανε 3 μυρια καινουριο.

[QUOTE=sapila racing;2432249
    [/QUOTE]
    συνηθως οχι. μεχρι και πανω απο 2000 θελουν λαστιχα αλυσιδογραναζα και σερβις. και παλι επειδη δενθα εισαι σιγουρος ολο και κατι θα αλλαξεις. εγω το δικο μου το ειχα παρει κομπλε υποτιθεται κι εχωσα κοντα αλλα 1000 απο πανω.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ...

Αφήστε τα 400ρια 4Τ του 90... Δεν ειναι αυτή η σύγκριση.

Έχεις οδηγήσει ποτέ KR1 (το καβασάκι KR250 που λες πιο πάνω) ή γυμνό RG250;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αφήστε τα 400ρια 4Τ του 90... Δεν ειναι αυτή η σύγκριση.

Έχεις οδηγήσει ποτέ KR1 (το καβασάκι KR250 που λες πιο πάνω) ή γυμνό RG250;
    οχι. μονο το tzr μου. το 250. αλλα φοραει μπροστινο rgv 250 vj 22 οποτε δεν μετραει να υποθεσω... αρα κι εσυ μιλας για τοτε που ο Ψαλτης ηταν πρωτο ονομα στο σινεμα. εγω μιλουσα για 90...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    οχι. μονο το tzr μου. το 250. αλλα φοραει μπροστινο rgv 250 vj 22 οποτε δεν μετραει να υποθεσω... αρα κι εσυ μιλας για τοτε που ο Ψαλτης ηταν πρωτο ονομα στο σινεμα. εγω μιλουσα για 90...
    O Πσάλτης δεν ήταν ΠΟΤΕ 1ο όνομα στο σινεβά. Στα βίντεο σοπ ήταν.

Την υστερία του 2Τ και το αίσθημα που είχε (κλωτσά στο γκώλο)
    δεν θα τη βρεις πουθενά.
    Φυσικά τα μοντέρνα μηχανάκια είναι πιο γρήγορα.
    ανανήψαντας

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100