2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Δεν παιζει ετσι?
photo shop ειναι...
μακάρι να προχωρήσει πέρα απο το στάδιο του designer's concept.
ΑΝ εβγαινε με σχετικά χαμηλο βάρος και καλές αναρτήσεις θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση
http://www.autoevolution.com/news/ya...zzi-77386.html
there's no such thing as impossible
Τι δουλειά έχει ένα τρικύλινδρος κινητήρας 800+ κ.εκ. πάνω σε on - off ακόμα και γιαλατζί; Θα είναι τόσο γελοίο όσο και τα 800άρια της Triumph... ένα νέο TDM με αυτό το μοτέρ έχει πολύ περισσότερο νόημα, άντε έστω κάτι σε ON-off με 19άρη τροχό και χωμάτινο χαρακτήρα σαν τα ατροφικά πόδια των φιδιών.
Γιατι ρε παιδια δεν παει στο χωμα ενας 3Κ?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Το χωμα θελει μονοκυλινδρο...τα υπολοιπα ειναι συμβιβασμοι..
Για χρονους δεν ξερω μιας και δεν ειμαι αγωνιζομενος,αλλα απο προσωπικη πειρα στο χωμα,πολλα δικυλινδρα και το triumph 800 3κ που τα εχω παει χωμα,δεν μου αρεσε η λειτουργια τους..ενω το μονοκυλινδρο δουλευει πιο καλα σε δυσκολα τεραιν
Οκ θα βοηθησω λιγο.
Το βασικο επιχειρημα υπερ των μονοκυλινδρων στο χωμα ειναι αποκλειστικα σε οτι εχει να κανει με προσσφυση. Ο ενας Κ θα την ξαναβρει, εκει που οι πολλοι την χανουν. Αλλα πλεον υπαρχουν TC οποτε απλα δεν τιθεται θεμα. Τα ηλεκτρονικα μπορουν να δωσουν καλλιτερη προσφυση και απο 1Κ. Επισης, οσο περισσοτεροι οι Κ σε τοσο χαμηλοτερες στροφες μπορεις να κατεβεις χωρις σκορτσαρισματα.
Κατα τ'αλλα, πιο μονοΚ οδηγησες χωμα στα δυσκολα με τα κιλα του F800?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δεν αμφιβαλλω για το tc.Στα δυσκολα χωμα κοντα στα κιλα του 800 και 1κ μονο το δικο μου εχω οδηγησει,το dakar,αν και ειναι λιγο ελαφρυτερο απο το 800.
Με τρανζλαπ και αφρικα στο χωμα επρεπε να εχω ψηλα τις στροφες για να μην σκορτσαρει,ενω στο δικο μου δεν εχω τετοιο θεμα..