Μα δεν ειναι μονο η αγορα...ειναι και η καταναλωση και η συντηρηση το θεμα..
Μα δεν ειναι μονο η αγορα...ειναι και η καταναλωση και η συντηρηση το θεμα..
Life begins at 45°.
Να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ότι έχεις μονοκύλινδρο, κι εγώ μονοκύλινδρο έχω γιαυτό απόρησα. Τα πάντα είναι θέμα αναβάτη πιστεύω, και Ελλάδα και Ιταλία πάντα δικάβαλος σε ταξίδια και ποτέ δε με κούρασε, ούτε ένοιωσα δυσφορία από κραδασμούς, εμένα μ' αρέσει να πηγαίνω ράθυμα γενικά να το απολαμβάνω, ταξιδάκια με 120-130 μια χαρά ξεκούραστος τα κάνω και η συμβία ποτέ δεν παραπονέθηκε και δε μιλάμε για 30χλμ αλλά 300χλμ σερί και βάλε...
εγω παντως μια χαρα τους βλεπω να χωνονται στην κινηση και να στριβουν αναμεσα απο αμαξια , αυτους με τα ninjaκια λεω.
Κοψιμο στο τιμονι εχουν ικανοποιητικο, προφανως καμια σχεση με 1000αρι ss. Περισσοτερο θα με προβληματιζε η διαδρομη της αναρτησης του και το υψος, που για την πολη με τις λακουβες δε νομιζω να ειναι οτι καλυτερο. Δεν εχω οδηγησει ομως κι εγω για να στο πω με 100% σιγουρια.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Γιωργο νομιζω οτι ειναι μ@λακια να δωσεις τοσα λεφτα για καινουργιο 250αρι...ειδικα οταν εχεις καποια εμπειρια και δεν το θες για entry level...
αφου απεκλεισες τα ταξιδια θα επελεγα ενα drz...δεν ξερω ποσο καιει, αλλα εγω θα το προτιμουσα αν ηταν να δωσω 3,5 χηνες την σημερον ημερα...
νομιζω ειναι η χρυση τομη στα μονοκυλινδρα οσον αφορα την οικονομια και την αξιοπιστια, το οποιο δεν χανει και τον fun χαρακτηρα του...
απο την αλλη, αν θες κατι σε ποιο street, θυσιαζεις την χρονολογια και πας για παλια, καλη συνταγη λεγε με cb-1, bros τα οποια και στριβουν και φρεναρουν και περισσοτερο γκαζι εχουν απο τα 250 και τα βρισκεις πλεον με 1 χιλιαρικο...και βαλε και αλλο ενα (χοντρα χοντρα) για να το κανεις καινουργιο με φουλ σερβις και λαστιχα...ειναι πολυ καλυτερο deal σε αυτα τα λεφτα...
το δικο μου cb-1 μου εκαιγε περιπου στα 5 με 5,5...(οχι ζορισμενο)...
Μικρό είναι παρά τα πλαστικά του. Το είχε φίλος και ήταν ίδιο σε μέγεθος με το ybr250 που είχα παρόλο που ήταν naked το δικό μου. Η θέση οδήγησης επίσης σαν το ybr παρά το τύπου clipon τιμόνι του που ξεγελάει.
Από κει και πέρα 21 άλογα μονοκύλινδρο το ybr (το cbr 25 δεν έχει; ) και 33 άλογα δικύλινδρο το zx. Στην πόλη δεν φαίνεται η διαφορά, αλλά στην εθνική εκεί που το ένα ζορίζεται στα 140 το άλλο ταξιδεύει και έχει να ανοίξει μέχρι 160+.
..αλλά όπως είπες μένει να το οδηγήσεις..
Drz
Versys
Transalp
Xt660
Η σειρα ειναι κατα προτιμηση
αν θες να πας σε τετοιο κυβικα τοτε,οι επιλογες περιοριζονται..δεν ξερω αν αξιζει να δωσεις τοσα φραγκα για τετοιο μηχανακι...και δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν εχω ασχοληθει με αυτην την κατηγορια...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ok, ειπαμε διαφορετοι αναβατες, διαφορετικη οπτικη των πραγματων...
btw, αν εγω ταξιδεψω με 120-130, μαλλον δεν θα φτασω ποτε γιατι θα εχω αυτοπυροβοληθει απο την βαρεμαρα...
εδω, το μονοκυλινδρο μου...
φιλε μου καλησπερα , αν & απ ' οτι καταλαβα εισαι hondακιας- πλακιτσα κανουμε - μια πολυ καλη καθημερινη & οικονομικη λυση ειναι το kawasaki er6f , ειναι συγχρονο μηχανακι , καλοστημενο , δικυλινδρο , ροπατο , με "γεματες" χαμηλομεσαιες ως δικυλινδρο βεβαιως & ιδανικο για πολη & ταξιδια - στο επιπεδο που ειναι το συγκεκριμενο μηχανακι μιλαμε παντα - εχεις καλυψη απο αερα , φορτωνεται σωστα , ανετο για δευτερο ατομο επισης η τελικη του στα 230 - βασει εταιρειας παντα - οικονομικοτατο στην συντηρηση & αξιοπιστο & με χαμηλη καταναλωση , αμα γουσταρεις & πιστα μπανει μια χαρα , ενα - τυπου sport touring - μεσαιο & πολυ καλο μηχανακι , α ναι & πρωταθλητης του ΤΤ για το 2013 στην κατηγορια του
επιλογη που εκτος απο entry bike για αρχαριους ειναι & ενας καλος "συμβιβασμος" σε οσους εχουν περασει απο μεγαλυτερα τετρακυλινδρα & sport μηχανακια , δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα & στα λεφτα που μπορεις να το βρεις , νομιζω οτι ειναι κατα πολυ value for money μηχανακι
α.........ναι & πολυ ομορφο
![]()
κανά δυο ιδέες ακόμα...
σε μονοκύλινδρο 660 παίζει το mt-03 της yamaha με 2,5 χιλιάρικα περίπου.... του '06-07
σε 250άρι μικρό street παίζει το wolf της sym με 2500 από '12 μοντέλο...
Duke 350...![]()
Vespa Cosa 200