Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 148

Θέμα: Σοβαρή συζήτηση!!

Μα δεν ειναι μονο η αγορα...ειναι και η καταναλωση και η συντηρηση το θεμα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Δεν θελω να βαλω φωτια στο τοπικ αλλα συναδελφος απο δω μεσα αγορασε τζιξερ 1000 με δυο χιλιαρικα........
    του ποτε..? κ5-κ6 αμα ειναι θελω κι εγω...
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μα δεν ειναι μονο η αγορα...ειναι και η καταναλωση και η συντηρηση το θεμα..
    Ναι αλλα να παρεις 250 με παραπανω εστω και ενα ευρω?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    zx250r;
    Έχει μοντέλα 8-9-10 με 2500-3000 στο car.
    Ναι κι αυτό το χω υπόψη, απλά, όπως και με το CBR, θα προτιμούσα να το οδηγήσω πρώτα. Θέλω κάτι ευέλικτο για εντός πόλης, τα SS δεν ενδείκνυνται για κάτι τέτοιο (γι'αυτό προτιμώ τα S/M), ΑΛΛΑ εφόσον είναι αρκετά μικρά (250) ίσως είναι ό,τι πρέπει.
    Life begins at 45°.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν ειπα αυτο...
    ειπα να κανει τα ΠΑΝΤΑ αξιοπιστα και με ενεργητικη ασφαλεια...μεσα στα "παντα" συμπεριλαμβανονται και δικαβαλα ταξιδια...

οπως ξερεις εχω μονοκυλινδρο, το οποιο το χρησιμοποιω για μεσα στην πολη...
    δεν θα το επελεγα ομως για δικαβαλο και αποσταση μεγαλυτερη των 30χλμ...

ενταξει ο Γιωργος πηγαινε στις ετησιες με τον δουκα και μαγκια του...και ο Αποστολης (λεγε με σουπια) ανεβοκατεβαινε με το tenere ολη την Ελλαδα...
    οπως και να το κανεις ομως ενα μονοκυλινδρο δεν ειναι το ιδανικοτερο για πολυωρα ταξιδια και σταθερο γκαζι σε εθνικη...και ποσο μαλλον και δικαβαλο...

δεν ειναι μονο η μεγαλυτερη μουαγιεν που πετυχαινεις με το δικυλινδρο, ειναι και οι κραδασμοι και η ελλειψη προστασιας του αερα, κλπ...κλπ...
    Να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ότι έχεις μονοκύλινδρο, κι εγώ μονοκύλινδρο έχω γιαυτό απόρησα. Τα πάντα είναι θέμα αναβάτη πιστεύω, και Ελλάδα και Ιταλία πάντα δικάβαλος σε ταξίδια και ποτέ δε με κούρασε, ούτε ένοιωσα δυσφορία από κραδασμούς, εμένα μ' αρέσει να πηγαίνω ράθυμα γενικά να το απολαμβάνω, ταξιδάκια με 120-130 μια χαρά ξεκούραστος τα κάνω και η συμβία ποτέ δεν παραπονέθηκε και δε μιλάμε για 30χλμ αλλά 300χλμ σερί και βάλε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι κι αυτό το χω υπόψη, απλά, όπως και με το CBR, θα προτιμούσα να το οδηγήσω πρώτα. Θέλω κάτι ευέλικτο για εντός πόλης, τα SS δεν ενδείκνυνται για κάτι τέτοιο (γι'αυτό προτιμώ τα S/M), ΑΛΛΑ εφόσον είναι αρκετά μικρά (250) ίσως είναι ό,τι πρέπει.
    εγω παντως μια χαρα τους βλεπω να χωνονται στην κινηση και να στριβουν αναμεσα απο αμαξια , αυτους με τα ninjaκια λεω.

Κοψιμο στο τιμονι εχουν ικανοποιητικο, προφανως καμια σχεση με 1000αρι ss. Περισσοτερο θα με προβληματιζε η διαδρομη της αναρτησης του και το υψος, που για την πολη με τις λακουβες δε νομιζω να ειναι οτι καλυτερο. Δεν εχω οδηγησει ομως κι εγω για να στο πω με 100% σιγουρια.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ τα 250 τη χρυσή τομή. Δεν είναι ψόφια σαν τα 125, αλλά είναι πολύ κοντά σε οικονομία. Προφανώς προτιμώ κάτι που το καβαλάω και στάζω ολόκληρος, αλλά είμαι προετοιμασμένος να θυσιάσω μέρος αυτού χάριν οικονομίας. Εξάλλου μετά το 690, όλα θα μου φαίνονται αστεία.

Το μόνο (μη SS και μη ΚΤΜ :P) δικύλινδρο που θα καβαλούσα ποτέ είναι το Hyper και μου πέφτει λίγο ακριβό.

Το χώμα δε με ενδιαφέρει.

Tα δικάβαλα ταξίδια τα έχω αποκλείσει. Μάλλον και τα ταξίδια γενικότερα. Αν έχω δικάβαλο, θα είναι αυστηρώς για κοντινές αποστάσεις.

Δε θέλω 4κύλινδρο, αλλιώς θα πήγαινα σε κάποιο SS, που μου χουν λείψει κιόλας. Αλλά, είπαμε, πρακτικότητα + οικονομία πρωτίστως.

Ναι, για το νέο CBR λέω. Ακούγεται καλή φάση, αλλά θα θελα να το οδηγήσω για να κρίνω. SS και μονοκύλινδρο, διατηρώ τις αμφιβολίες μου.

Γιωργο νομιζω οτι ειναι μ@λακια να δωσεις τοσα λεφτα για καινουργιο 250αρι...ειδικα οταν εχεις καποια εμπειρια και δεν το θες για entry level...
    αφου απεκλεισες τα ταξιδια θα επελεγα ενα drz...δεν ξερω ποσο καιει, αλλα εγω θα το προτιμουσα αν ηταν να δωσω 3,5 χηνες την σημερον ημερα...
    νομιζω ειναι η χρυση τομη στα μονοκυλινδρα οσον αφορα την οικονομια και την αξιοπιστια, το οποιο δεν χανει και τον fun χαρακτηρα του...

απο την αλλη, αν θες κατι σε ποιο street, θυσιαζεις την χρονολογια και πας για παλια, καλη συνταγη λεγε με cb-1, bros τα οποια και στριβουν και φρεναρουν και περισσοτερο γκαζι εχουν απο τα 250 και τα βρισκεις πλεον με 1 χιλιαρικο...και βαλε και αλλο ενα (χοντρα χοντρα) για να το κανεις καινουργιο με φουλ σερβις και λαστιχα...ειναι πολυ καλυτερο deal σε αυτα τα λεφτα...
    το δικο μου cb-1 μου εκαιγε περιπου στα 5 με 5,5...(οχι ζορισμενο)...

Μικρό είναι παρά τα πλαστικά του. Το είχε φίλος και ήταν ίδιο σε μέγεθος με το ybr250 που είχα παρόλο που ήταν naked το δικό μου. Η θέση οδήγησης επίσης σαν το ybr παρά το τύπου clipon τιμόνι του που ξεγελάει.
    Από κει και πέρα 21 άλογα μονοκύλινδρο το ybr (το cbr 25 δεν έχει; ) και 33 άλογα δικύλινδρο το zx. Στην πόλη δεν φαίνεται η διαφορά, αλλά στην εθνική εκεί που το ένα ζορίζεται στα 140 το άλλο ταξιδεύει και έχει να ανοίξει μέχρι 160+.

..αλλά όπως είπες μένει να το οδηγήσεις..

Banned
    Drz
    Versys
    Transalp
    Xt660
    Η σειρα ειναι κατα προτιμηση

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν θες να πας σε τετοιο κυβικα τοτε,οι επιλογες περιοριζονται..δεν ξερω αν αξιζει να δωσεις τοσα φραγκα για τετοιο μηχανακι...και δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν εχω ασχοληθει με αυτην την κατηγορια...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ότι έχεις μονοκύλινδρο, κι εγώ μονοκύλινδρο έχω γιαυτό απόρησα. Τα πάντα είναι θέμα αναβάτη πιστεύω, και Ελλάδα και Ιταλία πάντα δικάβαλος σε ταξίδια και ποτέ δε με κούρασε, ούτε ένοιωσα δυσφορία από κραδασμούς, εμένα μ' αρέσει να πηγαίνω ράθυμα γενικά να το απολαμβάνω, ταξιδάκια με 120-130 μια χαρά ξεκούραστος τα κάνω και η συμβία ποτέ δεν παραπονέθηκε και δε μιλάμε για 30χλμ αλλά 300χλμ σερί και βάλε...

ok, ειπαμε διαφορετοι αναβατες, διαφορετικη οπτικη των πραγματων...
    btw, αν εγω ταξιδεψω με 120-130, μαλλον δεν θα φτασω ποτε γιατι θα εχω αυτοπυροβοληθει απο την βαρεμαρα...

εδω, το μονοκυλινδρο μου...

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    φιλε μου καλησπερα , αν & απ ' οτι καταλαβα εισαι hondακιας - πλακιτσα κανουμε - μια πολυ καλη καθημερινη & οικονομικη λυση ειναι το kawasaki er6f , ειναι συγχρονο μηχανακι , καλοστημενο , δικυλινδρο , ροπατο , με "γεματες" χαμηλομεσαιες ως δικυλινδρο βεβαιως & ιδανικο για πολη & ταξιδια - στο επιπεδο που ειναι το συγκεκριμενο μηχανακι μιλαμε παντα - εχεις καλυψη απο αερα , φορτωνεται σωστα , ανετο για δευτερο ατομο επισης η τελικη του στα 230 - βασει εταιρειας παντα - οικονομικοτατο στην συντηρηση & αξιοπιστο & με χαμηλη καταναλωση , αμα γουσταρεις & πιστα μπανει μια χαρα , ενα - τυπου sport touring - μεσαιο & πολυ καλο μηχανακι , α ναι & πρωταθλητης του ΤΤ για το 2013 στην κατηγορια του

επιλογη που εκτος απο entry bike για αρχαριους ειναι & ενας καλος "συμβιβασμος" σε οσους εχουν περασει απο μεγαλυτερα τετρακυλινδρα & sport μηχανακια , δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα & στα λεφτα που μπορεις να το βρεις , νομιζω οτι ειναι κατα πολυ value for money μηχανακι
    α.........ναι & πολυ ομορφο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kawasaki-er-6f.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	52,0 KB 
ID:	310581

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Kawasaki ER-6f1.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	33,9 KB 
ID:	310582

κανά δυο ιδέες ακόμα...

σε μονοκύλινδρο 660 παίζει το mt-03 της yamaha με 2,5 χιλιάρικα περίπου.... του '06-07
    σε 250άρι μικρό street παίζει το wolf της sym με 2500 από '12 μοντέλο...

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  2. Συζητηση Για....
    από x-rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 13:24
  3. Πολυ Παραξενη Συζητηση
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2004, 01:44