Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ(ΣΥΝΘΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    ναι αλλα ο κινητηρας δεν εχει διαγραφει;αρα και απαγορευεται να δοθει αδεια σε οχημα με αυτον τον αρ.κινητηρα;αλλο αν το κανει παρανομα.
    Αν ειναι ιδια μοτοσυκλετα, και πάλι αν δε με απατά η μνημη μου οι αριθμοί κινητήρα ειναι ιδιοι, δεν διαφοροποιούνται απο μοτοσακο σε μοτοσακο (ιδιο μοντελο πάντα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jk_bartender Προβολή μηνύματος
    ..η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης πριν λιγες ωρες με ενοχλησε ο τυπος που την πηρε για ανταλλακτικα πως την εφτιαξε και θελει να την βγαλει στο δρομο και γω μπορουσα να την φτιαξω αλλα το κοστος υπερεβαινε την ολικη αξεια ακομα και απο καταστημα καινουρια αλλα αυτος ειναι συνεργειο και ειχε ρεστα ανταλλακτικα.
    σωστα πηρα πισω απο την εφορια που τους εστειλε το υπουργειο ενα χαρτι σαν φωτοτυπια με σφραγιδα και υπογραφη την αδεια κυκλοφοριας η οποια ειναι χαρατηρισμενη ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ......
    μαλιστα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αν και απο τι καταλαβα αυτος πηρε τον κινητηρα και τον κοτσαρε στο δικο του γιατι βαρεσε μπιελα ο δικος του και για αυτο θελει να το κανει ειναι ομως το ιδιο μιας και μιλαμε για αριθμο πλαισιου και κινητηρα.......σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση να ειστε παντα ορθιοι και γεροι να γουσταρετε τα μωρα σας.....ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΛΑ !!!!

τελικα τι του εδωσες; το μοτερ μονο του η την μηχανη ολοκληρη μαζι με το πλαισιο;

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ε να αυτο ειναι το θεμα μου τελικα τι να κανω εγω?????????ειμαι νομικα καλημενος σε κρατικες υπηρεσειες η οχι?????δηλαδη βγαινει καινουρια αδεια κυκοφοριας με τον αριθμο πλαισιου του κινητηρα μου????και αφου εχω το χαρτι ειμαι καλημενος ??και εμενα τι με θελει αυτος να παραστω αφου εχει τα χαρτια και φτιαχνει καινουρια για αλλαγη πλαισιου στην δικη του αδεια στην δικη του μοτοσυκλετα........σωστα?
    Ή μπερδεμένα στα λέει ή μπερδεμένα τα έχεις καταλάβει. Αν έχεις πουλήσει τη μηχανή γι' ανταλλακτικά δεν χρειάζεται να πας σε καμία εφορεία. Ρώτα κι έναν δικηγόρο αλλά φρόντισε να του τα εξηγήσεις σωστά να καταλάβει τι ακριβώς προτίθεται να κάνει ο αγοραστής.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

εφοσον του το εχεις πουλησει δεν εχεις καμια σχεση, τωρα αυτος εαν θελει να περασει το νεο κινητηρα στην αδεια της δικης του μοτο, υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια στο υπουργειο μεταφορων και παλι δεν εχεις καμια αναμηξη
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Oταν λέμε όχημα εννούμε πλαίσιο, αριθμό πλαισιου δηλαδή.
    Ο κινητήρας μπορεί να μπεί σε αλλη μηχανή κανονικά, αφού πωλήθηκε για ανταλλακτικά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    σορρυ νομιζα πως και ο κινητηρας παει πακετο με το πλαισιο... thanks for the info!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Λοιπόν για να μην μπερδεύεσαι.. έχεις κάνει ολική διαγραφή που σημείναι ότι το τάδε όχημα (αριθμός πλαισίου και κινητήρα πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο). Η υπεύθυνη δήλωση σου που παραχωρείς το όχημα σε ανταλλακτικά σε καλύπτει για όποια μεταβολή-μετατροπή κάνει ο άνθρωπος στον οποίο έδωσες το όχημα. Εννοείται πως δεν μπορείς να κάνεις μεταβίβαση.. Τί να μεταβιβάσεις το διεγραμμένο όχημα? Αφού κανονικά δεν υπάρχει άδεια κυκλοφορίας στην οποία αναφέρεται το όνομά σου. Από εκεί και πέρα ασε τον ενδιαφερόμενο να πάει στο μεταφορών να δεί τί χαρτιά χρειάζονται και ας σου πεί τί χαρτί θέλει ακριβώς από εσένα. Μόλις σου πεί τί χαρτί είναι αυτό εννοείται παίρνεις τηλέφωνο τoν δικηγόρο σου.. ΑΑΑ κ φυσικά δεν υπογράφεις τπτ που έχει μέσα την λέξη ΑΝΑΚΛΗΣΗ. Κατά τα άλλα η διαδικασία αλλαγής κινητήρα είναι απλή αρκεί να υπάρχει χαρτί από το οποίο προκύπτει η προέλευση του κινητήρα καθώς και η νόμιμη κατοχή του.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p_sapelas Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν για να μην μπερδεύεσαι.. έχεις κάνει ολική διαγραφή που σημείναι ότι το τάδε όχημα (αριθμός πλαισίου και κινητήρα πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο). Η υπεύθυνη δήλωση σου που παραχωρείς το όχημα σε ανταλλακτικά σε καλύπτει για όποια μεταβολή-μετατροπή κάνει ο άνθρωπος στον οποίο έδωσες το όχημα. Εννοείται πως δεν μπορείς να κάνεις μεταβίβαση.. Τί να μεταβιβάσεις το διεγραμμένο όχημα? Αφού κανονικά δεν υπάρχει άδεια κυκλοφορίας στην οποία αναφέρεται το όνομά σου. Από εκεί και πέρα ασε τον ενδιαφερόμενο να πάει στο μεταφορών να δεί τί χαρτιά χρειάζονται και ας σου πεί τί χαρτί θέλει ακριβώς από εσένα. Μόλις σου πεί τί χαρτί είναι αυτό εννοείται παίρνεις τηλέφωνο τoν δικηγόρο σου.. ΑΑΑ κ φυσικά δεν υπογράφεις τπτ που έχει μέσα την λέξη ΑΝΑΚΛΗΣΗ. Κατά τα άλλα η διαδικασία αλλαγής κινητήρα είναι απλή αρκεί να υπάρχει χαρτί από το οποίο προκύπτει η προέλευση του κινητήρα καθώς και η νόμιμη κατοχή του.
    ωραια επομενος εγω αυριο θα τον παρω τηλεφωνο να δω τι εχει στο μυαλο του να κανει και θα ξαναστειλω με τις ακριβεις προθεσεις του ειπα πρωτα να κανω μια ερευνα ωστε να ξερω τι να του απαντησω αναλογος αυριο δηλαδη θα ξαναγραψω τι μου ειπε και φυσικα θα κανω και επικοινωνια με τον δικηγορο πριν προβω σε οτιδηπτε........ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση ολων αυρι σας ενημερωνω και περιμενω τις συμβουλες σας!!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    παιδια μη μπερδευεστε! αν σας καει ο κινητηρας, και τον αλλαξετε με εναν ολοιδιο κινητηρα, δεν χρειαζετε να δηλωσετε την αλλαγη! αυτο που η αδεια εγραφε και σειριακο αριθμο κινητηρα, εχει καταργηθει πανω απο 10 χρονια! πλεον γραφει μονο κωδικο κινητηρα και το δηλωνεις μονο οταν βαλεις διαφορετικο απο αυτον που ειχες!

κατα συνεπεια, εφ'οσον ο αγοραστης εχει στη νομιμη κατοχη του τη μηχανη σου για ανταλλακτικα, μπορει να χρησιμοποιησει οτιδηποτε απο αυτην ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ χωρις να δηλωσει οποιαδηποτε μεταβολη σε κανενα υπουργειο!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p_sapelas Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν για να μην μπερδεύεσαι.. έχεις κάνει ολική διαγραφή που σημείναι ότι το τάδε όχημα (αριθμός πλαισίου και κινητήρα πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο).
    Δεμένα σαν πακέτο δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν (δηλ μοτο που να έχει και τα 2 επάνω της). Ανεξάρτητα ο κινητήρας μπορεί (σαν ανταλλακτικό).
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Από τη στιγμή που διεγράφη από τους καταλόγους, το μηχανάκι δεν ξανά κυκλοφορεί ΠΟΤΕ 1
    Από τη στιγμή που πούλησες σαν ανταλλακτικά το μηχανάκι έχεις τελειώσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ με αυτό 2
    Από τη στιγμή που ο άλλος θέλει να χρησιμοποιήσει το μοτέρ με την υπεύθυνη δήλωση που του έκανες πάει στο μεταφορών και κάνει αλλαγή κινητήρα ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ

Εσύ έχεις τελειώσει με αυτό το μηχανάκι οριστικά και αμετάκλητα το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κρατήσεις την υπεύθυνη δήλωση για το εφετείο .....ΑΥΤΑ
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Banned
    Οτι ειπε ο φιλος απο πανω

Νέο μέλος
    μολις μιλησα με το τσακαλι και μου ειπε πως επειδη η δικια του μηχανη την εφαγε απο πισω και ειναι αθικτη η υπολοιπη θελει να βαλει το δικο μου πλαισιο στην δικια του.........ρωτησε λεει στο υπουργειο και του ειπαν πως εγω αν θελω να κανω ανακληση της οριστικης διαγραφης και μετα μεταβιβαση γινεται σε διαρκεια ενος ετους απλα αυτος πρεπει να βαλει το πλαισιο το δικο μου να περασει κτεο να παρει το οκ μαζι με εκινο το χαρτι και με μενα μαζι παμε στο υπουργειο και κανουμε τα υπολοιπα εγω δεν εχω κλεισει χρονο απο την διαγραφη γινεται η μου πουλαει προλογο ο τυπας και φαω καμια παπαρα στο εφετειο???δεν εχς προβλημα να βοηθεισω τον τσακαλι αν γινεται εγω απλα θελω να ειμαι καθαρος και να φαω κανενα πακετο.............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    μηνα σχοληθεις φιλε. το μηχανακι εχει διαγραφει οριστικα. δεν ειανι οτι απλα καταθεσες πινακιδες για να μην πληρωσεις τελη.

του το πουλησες, και εχεις τελειωσει με αυτο.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις. αλωστε εν γνωση του αγορασε οχημα με οριστικη διαγραφη.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα τροφοδοσίας μετά από ακινησία.
    από Acacius στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2013, 20:57
  2. προβλημα μετα απο πλυσιμο των εσωτερικων του κρανους
    από thanasis41 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2012, 11:46
  3. Προβλημα με τα φρενα μετα απο αλλαγη παραμετρων
    από apsogos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2011, 12:57
  4. Πρόβλημα μετά από βροχή