Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Αυτή τη φορά υπάρχει πρόβλημα .....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    γράφω για να παρακολουθώ το θέμα. θέλω να δω που θα καταλήξει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Βαγγελη... ΕΓΩ ήμουν ο "ενοχος" στα 14-15

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Kai αν βγαινει με γκομενα? Χαλαστρα θα του κανεις?
    Ασ'το παιδι να μ@μησει πρωτα και μετα...
    Να μαμήσει ρε το παιδί, ποιος είπε να μην μαμήσει, αλλά να προσέχεινα μην του μαμηθεί το σπίτι αν εμπλακεί σε ατύχημα και είναι ανασφάλιστος. Και δεν βάζω μέσα τον παράγοντα να σπάσει κανένα χέρι - πόδι το γκομενάκι και να ζητάει μετά ο πατέρας της τον ουρανό με τ' άστρα.

"Παθώς" στα 16 μου κι ο πατέρας μου έβγαλε το φίδι από την τρύπα. Ο δε πατέρας της το πόσο με αγάπησε δεν λέγεται.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ολοι λετε για τον γιο του οτι ειναι σιγουρος ενοχος!

το ενδεχομενο να υπνοβατει ο ιδιος τη νυχτα και να παιρνει το μηχανακι, να κοβει βολτες και να του βαζει και βενζινη, και το αλλο πρωι που ξυπναει να μη θυμαται χριστο, δεν το λαμβανει κανεις υπ'οψιν εεε???

Ταινια με τον Μουστακα νομιζω????δασκαλος το πρωι και αλητεια το βραδυ????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    νομιζω το θεμα θα μεινει στην ιστορια..

και ποιος δεν εχει σουφρωσει κλειδια για να παει βολτα οταν οι δικοι του κοιμουνται.

εχω βηξει απειρες φορςε για να βγαλουμε το συναγερμο απο το αμαξι της οικογενειας του τοτε κολλητου.

επισης το χουμε σπρωξει για να μην ακουστει η μιζα. το κλασσικο κρατα τσιλιες να σπρωξω εγω κλπ κλπ..

φυσικα το τηλ μετα "ΠΠΠΠΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ ΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙ" χαχαχαχαχααχ αξεχαστα!

εμεις ειμασταν κυριοι κια βαζαμε βενζινη παντα. επισης ειμασταν παρανομοι για λιγο, μετα κλεισαμε τα 18 και βγαλαμε διπλωματα.

εγω εκτος απο βενζινη φροντιζα να παρκαρω και στην ιδια θεση το αμαξι, και ειχα μαθει οτι ειχαμε επασφαλιστρο αρα ημουν πιο ανετος μια μερα βεβαια με σταματησαν οι μπατσοι και ξεδιπλωθηκε το παραμυθι οταν γυρισα σπιτι...

Ειτε οι γνωστοι μου ηταν επισης πολυ διαολοι, ειτε οντως τα περισσοτερα παιδια οταν πλησιαζουν τα 18 βλεπουν αμαξι-μηχανη και γλυφονται και το παιρνουν κρυφα.

οποτε η αποψη μου ειναι πιαστον, μιληστε, πες του οτι ξερεις οτι το παιρνει κρυφα και οτι οπως σωστα ιπωθηκε αμα γινει η στραβη (που δεν αργει) θα την πληρωσουν κι αυτοι που δε φταινει ακριβα...
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ασωτος Προβολή μηνύματος
    Κοιτάω το χιλιομετρητή, 25107.

Περνάνε δύο τρεις μέρες, σπίτι δουλειά, τα χιλιόμετρα πήγαινε έλα άντε νάναι 3 κάθε μέρα. Ξανακοιτάζω το χιλιομετρητή, 25148.
    .................................................................................................... .......................................................................
    Το παρκάρω Παρασκευή βράδυ, με 25167 τσεκαρισμένο με γυαλιά ...

Το ξαναπαίρνω σήμερα το πρωί, πάω στο μαγαζί και ...ναι, 25201.
    Βρε μπας και είσαι Πόντιος μαντράς; Ανάποδα το κάνεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sernodas2 Προβολή μηνύματος
    εγω εβγαζα την ντιζα απ την μπροστα ροδα κ δεν εβαζα κ βενζινα,το κολοπαιδο!!!

15αχρονο βλαμενο γω. του θειου μου την βεσπα. ταχαμε σημαδεψει ολα. πως ηταν παρκαρισμενη βγαλαμε ντιζα ενα μπλοκακι σημειωσεις. ξερεις απο που μας ανακαλυψε;

μυγακια στο κρανος

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    καλά..εγώ έπαιρνα και το αυτοκίνητο. Πρόβλημα parking δεν υπήρχε τότε, έφτιαχνα τη θέση όπως ήταν, ένα μαξιλαράκι που έβαζε ο πατέρας...όλα στην εντέλεια. Μέχρι που ένα βράδυ κλείδωσα με την ασφάλεια και είχα τα κλειδιά μέσα...

Περίμενα από κάτω μέχρι τις 7 για να ξυπνήσουν, και είπα οτι είχα πάει στο φούρνο.

ΥΓ. Συμφωνώ με τον IRA πάντως.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sernodas2 Προβολή μηνύματος
    εγω εβγαζα την ντιζα απ την μπροστα ροδα κ δεν εβαζα κ βενζινα,το κολοπαιδο!!!

(ελπιζω ο ενοχος να μην δει το ποστ μου κ κανει κ αυτος το ιδιο )
    σιγα μην του εβαζα και βενζινη του πατερα μου στα 16-17!
    παλι αυτος θα την πληρωνε και να του ειχα βαλει!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Εμενα κλειδωνε και το γκαραζ..που να ξερε ότι ανοιγε η πορτα και χωρις κλειδι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Το 'χω.
    Λοιπόν, η δεσποινίδα που έδιωξες από την αποθήκη τις προάλλες επέστρεψε και για να σ' εκδικηθεί σου παίρνει το μηχανάκι για να πηγαίνει νυχτερινά σουλάτσα με το γκόμενο με τη γραβάτα.
    Δεν είναι τίποτα, μου 'χει τύχει και μένα το ενενηντατρίω!!!

Για την περίπτωση που κάνω λάθος όμως δώσε διπλό χαρτζιλίκι στον μικρό και εξήγησέ του και την εφαρμογή της κ@πότας!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Το παίρνει ο γιος μαζί με φιλαράκο του. Μην βγάλεις το μπουζί και μην κρύψεις τα κλειδιά. Βγάλε βενζίνη και αστους. Θα ξεμείνουν και θα πάει το σπρώξιμο γόνα.

Αύριο και αφού σιγουρέψεις με πολλούς τρόπους το ότι το μηχανάκι κινήθηκε, κουβέντιασε με τον κανακάρη σου. η κουβέντα έχει πάντα αποτέλεσμα ειδικά αν του δώσεις να καταλάβει τους κινδύνους. Πες του δε ότι ουσιαστικά το όχημα είναι ανασφάλιστο όταν το οδηγεί κάποιος δίχως δίπλωμα. Κόψε του τα πολλά πολλά με τον φιλαράκο που την κάνουν μαζί.
    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Ψυχή βαθιά ... Καρδιακός Το avatar του/της Ασωτος
    Καλημέρα

Ο γιόκας την έκανε τη δουλειά

Ήρεμη αλλά αυστηρή συζήτηση, συμφωνία κυρίων ότι σταματά και βγάζει δίπλωμα μετά τις πανελλήνιες ...

Έβγαινε βόλτα αργά το βράδυ προς ξημερώματα - στα συν ότι φορούσε πάντα το κράνος
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ταινια με τον Μουστακα νομιζω????δασκαλος το πρωι και αλητεια το βραδυ????

ΡΟΖ ΓΑΤΟΣ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2006, 14:05
  3. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 02:47
  4. Απαντήσεις: 54