Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Χρησιμες συμβουλες για να δυσκολεψετε την κλοπη της μηχανης.

Παλαιό μέλος
    Aφορμη για να ανοιξω το θεμα ,ητανε η δημοσιευση του terens σε παρομοιο θεμα.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2449528

Οταν το ανοιγα ειχα στο νου μου συμβουλες αναλογες με αυτο που λεει σε καποιο σημειο "ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ,άπό συνεργείο μέχρι πλύσιμο κ.λ.π....
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ νά άποχωρίζεστε άπό τό ΚΛΕΙΔΙ,πολλά μηχανάκια έχουν σηκωθεί μέ κυριλλέ τρόπο, άντικλείδι.
    "

η το
    "ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ θέλει παιδιά γιά νά μπεί σωστά κολλητήρι καί μαύρη καλωδίωση νά μήν ξεχωρίζει τίποτε..!!
    Μαύρη γίνεται φυσικά καί άν τήν τυλίξεις στό τέλος μέ ταινία.
    Ένας πολύ εύκολα τοποθετημένος συναγερμός είναι καί πολύ εύκολα προσπελάσιμος..!!
    Όταν λοιπόν άκούτε στίς άντιπροσωπείες έμείς θά σού τόν τοποθετήσουμε έχετε τό νού σας..!!!
    "

Το κουκουλωμα,η ασφαλεια τα εξτρα λουκετα....ειναι γνωστα.Πειτε κατι προτοτυπο.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Τι έπαιξε μετά ?
    Τίποτα απλά το πήραμε και φύγαμε ποτέ δε ξέρεις αν ο άλλος κουβαλάει κανένα "κέρατο"
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    Παλιότερα το είχα συζητήσει το θέμα με έναν φίλο για εμένα και το έψαξα λίγο. Βρήκα αυτό στην Αγγλία και μου φάνηκε ωραία ηδέα

Συνημμένο 312695
    Συνημμένο 312696
    Συνημμένο 312697
    Εγω παλι θα προτεινα κατι τετοιο:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	retrostyle_supper_club_in_the_bank_vault_room_640_07.jpg 
Προβολές:	269 
Μέγεθος:	98,3 KB 
ID:	312709

ή ετησια συνδρομη για παρκιν στο fort knox

Υ.γ. κ ολα αυτα για ενα ΤΔΜ ?
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ο,τι δε φαινεται δεν κλεβεται.

Κοινως, αν δεν εχεις το ιδανικο (κλειστο γκαραζ, με συναγερμο που οταν χτυπησει ξαμολιουνται πεινασμενα ζομπι), τη βαζεις καπου που οσο γινεται να μη φαινεται (κι ας μην τη βλεπεις κι εσυ. Λες κι αμα τη βλεπεις δε θα πεσεις ποτε για υπνο ή θα προλαβεις να κανεις κατι αν τους παρεις πρεφα).
    Το επιχειρημα "αν ομως τη δουν θα εχουν οσο χρονο θελουν για να κοψουν λουκετα και να τη βαλουν μπροστα κλπ, ενω αν ειναι σε εμφανες σημειο μπορει να τους δει καποιος" δεν παιζει τουλαχιστον στη δικη μου λογικη.
    Δεν ξερω κανεναν που θα δει καποιον σκυμμενο πανω απο μια μηχανη να προσπαθει να κανει κατι και θα παει να του πει "Φιλαρακι σα να κλεβεις τη μοτο μου φαινεται. Μου δειχνεις λιγο τα χαρτια οτι ειναι δικια σου?"

Γενικοτερα, ενα απο τα καλυτερα ποστ που εχω δει εδω μεσα επι του θεματος ειναι αυτο (ποστ #154)

πολακις εχει συμβει. τοχω ξαναπει κι αλλου. μερα μεσημερι πλ βαθης ημουν ξεχασα κλειδια, φωναξα κλειδαρα, ουτε χαρτια μου ζητησε, καθομασταν με την ησυχια μας, ανοιξε με συνοπτικες διαδικασιες το πεταλο, 2 λεπτα χρονος, δεν μας ενοχλησε ουδεις μα ουδεις κι εφυγα σαν κυριος

καλιστα θα μπορουσα να εκλεβα εκεινη την ωρα, και με την βοηθεια του κλειδαρα

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παλιότερα το είχα συζητήσει το θέμα με έναν φίλο για εμένα και το έψαξα λίγο. Βρήκα αυτό στην Αγγλία και μου φάνηκε ωραία ηδέα

Συνημμένο 312695
    Συνημμένο 312696
    Συνημμένο 312697

Αμα είχε και κρίκο στην κορυφή να σηκώνετε εύκολα............................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Banned
    Εγω εχω τον ΛΕΩΝΙΔΑ το ροντβαιλερ
    (Φωτο του στο αναλογο θεμα)
    Σκαει κανενα λαστιχο-αν το φτασει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Εχει σκεφτεί κανείς πως τα περισότερα δεν κλέβονται από το παρκινγκ που τα έχουμε αλλά από το κλαμπ τη καφετέρια η όταν τα έχουμε στο δρόμο ?
    αυτο ειναι το βασικοτερο
    η μηχανη δεν ειναι παντα σπιτι.......

ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ.............

Γύρω στό 75, πολυτέλειες στά πάντα πού άφορούσαν μιά μοτό,κάναμε πατέντες
    γιά πολλά πράμματα.
    Μία άπό αύτές πολύ άπλή πού είχε σχέση μέ τήν άσφάλεια τής μοτό ήταν ή παρακάτω.
    Έβαλα κάτω άπό τό τεπόζιτο σέ μέρος κρυφό έναν διακόπτη ό όποίος ΕΚΟΒΕ τό ρεύμα.
    Άν δέν τόν άνοιγες χειροκίνητα δέν έπαιρνε μπροστά ...!!!
    Ένα άπλό διακοπτάκι κάπου κρυμμένο πού άν δέν τό γυρίσεις χτυπήσου όσο θές...!!
    Προχθές είδα ένα φίλο μου πουρώ κι αύτός σάν έμένα καί μού έδειξε κάτι βελτιωμένο
    έπάνω σέ αύτό.
    Είχε μεταφέρει ή κουφαλίτσα τή μίζα κάπου κρυφά μέ διακόπτη καί μού λέει πάτα καί βάλε
    μπροστά τό τρανσάλπ,ένα παλιό 600 Τζαπάν άθάνατο...!!
    Πού νά πάρει τό τρανσάλπ..??,βάζει τό χέρι χαμηλά πατάει καί τό τρανσάλπ πήρε μπροστά..!!!!!
    Αύτός είναι καί ήλεκτρολόγος τό έκανε μόνος του,ύποθέτω ότι όλοι μπορούν νά τό κάνουν.
    Κάτι τελευταίο όσο άπίθανο κι άν φαίνεται.
    Έτυχε νά δουλεύω σέ κάποιο χωριό πολλά χρόνια,ήμουν γνωστός έκεί καί μού σφύριξαν ότι μιά
    γνωστή συμμορία μέ κλέφτες πού έξουδετερώθηκε μετά άπό λίγα χρόνια άλλά τούς ήξεραν στήν περιοχή,
    ξέρετε τώρα τό ίππικό φτάνει πάντα τελευταίο,μέ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ έχοντας στό μάτι τό 1100 πού είχα
    καί πήγαινα μέ αύτό στή δουλειά πολλές φορές.
    Μιλάμε γιά 1984-85 περίπου.
    Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι όντως συνέβαινε καί είχαν έντοπίσει τό γκαράζ πού τό έβαζα τό βράδυ.
    Δέν ξέρω τί τούς άπέτρεψε άπό τό νά κάνουν άπόπειρα κλοπής ,τό ότι πάντα είχα τό νού μου όπου κι άν πήγαινα
    σχεδόν πάντα τό είχα σέ σημείο νά τό βλέπω ή τό μπόξερ ή Μαίρη πού είχαμε στό γκαράζ πού άν πλησίαζε ξένος
    πού δέν τόν ήξερε τόν έσκιζε....!!!
    Πολύ ζοχάδα σκύλα καί μέ μάς όλο τσαντίλα ήταν άλλά μάς πρόσεχε...!!!
    Μιά φορά κυκλοφορούσα μέ ένα 750 ,τό είχα στό ίδιο γκαράζ έ παλιές συνήθειες ήμουν χωρίς πινακίδα,τότε όμως
    όποιος δέν είχε πινακίδα συνήθως δέν είχε πληρώσει ταξινόμηση ή δέν ξέρω τί, ήταν άλλιώς οί νόμοι,μπορούσες νά τό πάρεις,
    καί πολλοί πού δέν είχαν νά πληρώσουν τό κυκλοφορούσαν παράνομα λέμε ,φοροδιαφυγή κανονική.
    Σέ έπιαναν ..?? Μέσα καί κατάσχεση ή μοτό..!!Έκανε 250000 ή μοτό..?? Ήταν 180000 καί 70000 άς πούμε ή πινακίδα λέγαμε τότε.
    Άλλά είχαμε πολλά άλάνια τόν καιρό έκείνο,έγώ χωρίς πινακίδα άλλά νόμιμος ότι άφορά τήν άγορά της.
    Κακό συνήθειο άπό τότε νά μή φοράω........μέ παίρνει άπό πίσω ένα φίατ 124 μέ τά παλουκάρια μέσα..!!
    Δέν μάς έγραφαν τότε όπως τώρα άν άπλά δέν φέραμε πινακίδα καί τούς λέγαμε μάς έπεσε ή τήν έχασα,
    ήταν πολύ πιό έλαστικοί σέ αύτό άφού οί περισσότεροι χωρίς πινακίδα ήταν παράνομοι..!!
    Τούς βλέπω στόν καθρέφτη καί λέω τώρα θά γελάσουμε.
    Φτάνω στό γκαράζ,άπέναντι άπό τό μπόουλιγκ Μπότσαρη γιά τούς Θεσσαλονικείς θά θυμούνται,τώρα έγινε
    Καόιλ νομίζω,άνοιχτό άπό μπροστά χωρίς πόρτα βάζαμε τίς μοτό μέσα καί μερικά αύτοκίνητα καί τό βράδυ
    ό φύλακας κοιμόταν μέσα σέ ένα αύτόκίνητο πού τό έβαζε κάθετα στά παρκαρισμένα τά δικά μας,
    σκηνές γουέστερν μέ Τζών Γουέιν...!!!
    Ή Μαίρη όμως έκεί παρούσα νύχτα μέρα καί είχε καί άχτι μέ τά αύτοκίνητα γιατί κάποιο τήν είχε χτυπήσει
    καί τά γαύγιζε όλα,μέχρι καί αύτά πού σταματούσαν γιά βενζίνη..!!
    Μπαίνω έγώ βιαστικά στό βάθος πού ήταν σκοτεινά,σταματάει τό μπατσικό στήν είσοδο καί βγαίνει ό μάγκας
    προφανώς ό γρήγορος καί ζόρικος νά μέ άρπάξει μήπως καί τήν κάνω έπ'αύτοφώρω μέ τή μοτό..!!!
    Καί όρμάει ρέ παιδιά τό μπόξερ πού ήταν καί θεριό καί τόν άρπάζει γάμπα καί παντελόνι............
    εύτυχώς τόν σώσαμε μαζί μέ τόν γκαραζιέρη....!!!
    Έκείνη τήν ώρα κρατήθηκα,άλλά μόλις έφυγαν άπρακτοι γιά τό λαυράκι πού δέν έβγαλαν καί μέ τραυματία
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ....!!!!
    Μέ άφορμή τό ότι πρέπει νά προσέχουμε καί τόν κώλο μας άν μάς έβαλαν στό μάτι, γιατί τούς γυάλισε ή μοτό
    έγραψα τήν ίστορία.
    Προσοχή λοιπόν καί στούς καθρέφτεςε μας,ίσως μάς έντοπίζουν βλέπουν τίς κινήσεις μας καί ψάχνουν τόν
    τρόπο νά μάς σηκώσουν τό μηχανάκι έντοπίζοντας τά άδύνατα μας σημεία.
    Αύτό θά μπορούσε νά συμβεί άν έβαζαν στό μάτι ένα ώραίο μηχανάκι φανταχτερό, ή άν είχαν ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΑ..!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ.....

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ.............

[...]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ.....
    Γαρδέλη, εσύ;

Αυτό με το κουμπί που κόβει το ρεύμα θυμάμαι το είχε κάνει ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο και το είχε κάτω από την θέση του οδηγού.
    Ποτέ δεν μπόρεσα να βρώ που σκ@τα ήταν και εκνευριζόμουν γιατί αυτός με μια κίνηση το απενεργοποιούσε, άσε που νόμιζα οτι είναι συναγερμός τον πρώτο καιρό. Μετά που μεγάλωσα και ωρίμασα (δημοτικό πλέον) πάλι δεν πολύ καταλάβαινα τι έκανε και το θεωρούσα άχρηστο.

Πάντως σαν μια φθηνή και αποτελεσματική λύση νομίζω είναι πολύ καλό!

Άντε Καλημέρααα...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ................

Καμμιά πενταετία.....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ................

Καμμιά πενταετία.....

γειτονα
    εδω ο terens σε ηλικια τηνειτζερ....Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images178.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	8,9 KB 
ID:	312749

ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ......................

Όπου βολεύει τό μάστορα γιά νά τά πάρει γρήγορα καί εύκολα.
    Άν γίνεται ΟΧΙ στήν κλασσική θέση μόλις σηκώσουμε τή σέλλα,
    έκεί τρώει ένα σπρέυ μιά πολυουρεθάνη πώς τήν λένε άμέσως μόλις
    σηκώσει τή σέλλα καί σταματάει τουλάχιστον ό τζερτζελές.....όπότε
    ήσυχα κι άθόρυβα προχωράει ό κλέφτης.
    Παγιδεύουμε τήν σέλλα μέ ένα μπουτόν,ώστε άν τήν σηκώσει χτυπάει
    καί ό κλέφτης ΔΕΝ βλέπει μέ πρώτη ματιά τόν εύκολο στόχο νά τόν ξεκάνει.
    Έπιβάλλεται νά τοποθετήσουμε τό συναγερμό σέ πιό δύσκολο σημείο
    ώστε καί πρόσβαση νά μήν έχει εύκολη καί νά αιφνιδιαστεί γιά νά τόν
    παροπλίσει.
    Χωμένος σέ κανένα πλαινό καπάκι πού δέν βγαίνει άν δέ λύσεις τό μισό μηχανάκι
    είναι ότι καλύτερο.
    Πρός Θεού μή βάζετε αύτοκόλλητο τού συναγερμού στό μηχανάκι ,είναι σάν τού λέτε
    τί έχει νά άντιμετωπίσει,δέν είναι όλοι οί συναγερμοί ίδιοι..!!!
    Καί τελευταίο ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΑΜΠΑΚΙ πού άναβοσβήνει.
    Έρχεται προετοιμασμένος ίσως καί γιά νά σάς έκνευρίσει ένώ άν χτυπήσει έκεί πού δέν
    τό περιμένει ίσως τήν κάνει γιά άλλού πιό εύκολα...!!!
    Καί θέλει καί ΚΩΛΟΦΑΡΔΥΑ ρέ παιδιά,νά μή χτυπήσει τό δικό σας,έδώ τό κρύβουμε
    όσο μπορούμε καί το διαφημίζουμε όσο λιγότερο..!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εγω εχω τον ΛΕΩΝΙΔΑ το ροντβαιλερ
    (Φωτο του στο αναλογο θεμα)
    Σκαει κανενα λαστιχο-αν το φτασει...
    Εγώ θέλω κουτάβια απο τον Λεωνίδα και την Μαίρη..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Η μονη προστασια (εκτος της ασφαλειας κλοπης) ειναι τα νουμερα.

Οπως και στο κοπαδι της σαρδελας καποιες θα τις φαει το αρπακτικο ετσι και στις μηχανες καποιες θα τις φανε.... απλα ελπιζεις να κρυβεται το δικο σου στα στατιστικα....

Ολα τα αλλα ειναι ναχαμεναλεγαμε.....

Γιατι αν ειναι να αναλυσουμε θα πρεπει να:

1. Μη εμπορικο μηχανακι για να μην παει για ανταλλακτικα
    2. Σπιτι με κλειστο ιδιωτικο παρκινγκ και κλειστο κυκλωμα τηλεορασης
    3. Κλειδαριες, λουκετα, πεταλα και σαμαρια (μαζι με τον εξοπλισμο σου να θες κανενα μισαωρο λυσε δεσε για να φυγεις....)
    4. Να φαινεται για να φοβουνται ή να μην φαινεται για να μην την βλεπουν (ειναι αναλογα με την σχολη εμπειρογνωμονων που ρωτας)
    5. Να ξερεις ολα τα συνεργεια και το background αυτων που δουλευουν ή κινουνται εκει μεσα.
    6. Να είσαι ο McGyver (οχι ο εδω, ο αλλος με τα κολπα) για να κρυβεις τον συναγερμο στου βοδιου το κερατο.
    7. Να ξερεις και καναδυο μουτρα ωστε αμα σου κατσει η στραβη να μαθεις που βρισκεται....

Μιλαμε δηλαδη για εβερυντεη πιπολ οχι μ@λακιες.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παίδες ο σκύλος δεν είναι συναγερμός. Ούτε σε γκαράζ ούτε δεμένος σε αυλές πρέπει να μένει. Στην τελική καλύτερα να μου πάρουν μηχανές, αμάξια, σπίτια, παρά να μου πειράξουν το σκύλο μου (που δεν έχω) Άσε που αν κάποιος αν γνωρίζει πως υπάρχει σκύλος είναι το μόνο εύκολο η εξουδετέρωσή του. Όπως και να έχει το θέμα, ένα ζώο πρέπει να ζει χωρίς να είναι περιορισμένο από αλυσίδες (και βάση νόμου πλέον δηλαδή για όσους έχει σημασία). Τρόποι για προστασία της μηχανής υπάρχουν αλλά η πιο σημαντική προϋπόθεση για την κατοχή ενός υλικού αγαθού είναι να μην έχουμε βάλει υποθήκη τη ζωή μας για να το αποκτήσουμε.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2005, 19:16
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 16:59
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 13:47
  4. Για Να Δω Την Σκεψη Σας!!!!!
    από zoropatra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 19:14