δες τη δικια μου, δες και στο google διαφορες yoshi Πως καθονται στο bandit
https://www.google.gr/search?q=bandi...w=1920&bih=849
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Λίγο πρόχειρα που το έψαξα, οι two brothers δεν έχουν πάρει έγκριση στη Γερμανία και δεν παιρνάνε ΚΤΕΟ (και εδώ είναι τυπικοί και τα τσεκάρουν αυτά). Σε αντίθεση οι Mivv Suono και άλλες επώνυμες δεν έχουν πρόβλημα ... Εντύπωση μου κάνει. Είναι μήπως ανοικτού τελείως τύπου καθαρά αγωνιστικές?? (με-χωρίς καταλύτη?)
ταιριαζει στο ασημι της μηχανης το ασημι της εξατμισης σε μενα.
τη μηχανη την πηρα με την εξατμιση ετοιμη χωρις ταπα. δε με ενοχλει ο θορυβος, τον θεωρω μαλιστα πολυ ωραιο. Ουτε μου εχει γκρινιαξει κανενας οτι ενοχλει. Αμα σηκωσει στροφες βεβαια ακουγεται, αλλα για χαλαρες βολτες δεν ενοχλει. Καμια σχεση με τη μαμα παντως, η μαμα εξατμιση ειναι ενοχλητικα αθορυβη
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
δεν εχω ιδεα, φανταζομαι βιδωμα ξεδιβωμα ειναι.
ρωτα αν ειναι bolt-on η εξατμιση που θα παρεις, αυτα σημαινει.
Ξερω οτι εχει κατι σκληρα ελατηρια που θελουν αρκετο τραβηγμα για να μπει ο λαιμος στηνε ξατμιση, αυοτ ισως ειναι το μονο ζορικο
αν βαλεις μονο τελικο δεν εχεις προβλημα με μαμα φιλτρο!!
απο θορυβο αυτη που δινει εδω η αντιπροσωπεια..ειναι πολυ ησυχη ακομα και ξεταπωτη..
μεστό, έντονο ήχο.οπως περιγραφεις...
αμερικανικες λεω τις yoshi που εχουν παρει πολλοι..απο εξω και εχω δει να κυκλοφορουν..
σε καποια bandit..αυτες εννοω!!ειναι πιο ομορφες μπες στο φορουμ στο section με τα bandit..
και θα βρεις οτι θες...και οι two brothers που σου ειπαν ειναι ομορφες..![]()
Εχω βαλει 2 διαφορετικες εξατμισεις στην ιδια μηχανη. Η μια ηταν mivv suono και η δευτερη akrapovic. Διαφορα στην αποδοση δεν θα δεις, ειναι αμελητεες (μετρημενα στο δυναμομετρο), αλλα εχουν μεγαλη διαφορα στον ηχο. Η Mivv πιο μπασα και χωρις την ταπα αρκετα θορυβωδη, η akrapa ειναι αρκετα πιο αθορυβη. Σε αυτο παιζει ρολο το μηκος του τελικου, γενικα οσο πιο μακρυ τοσο πιο αθορυβη. Η mivv σαν ποιοτητα δεν μου αρεσε.
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0488.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0869.jpg
αν ειναι σλιπ ον με ελατηρια εχει μεσα και τον αντιστοιχο γαντζο οπου τραβας το ελατηριο και ενωνεις το τελικο με τον σωληνα.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
οτι αποψη εχω αφορα το 1250 αλλα φανταζομαι τα ιδια ισχυουν πανω κατω και για το μικρο.τα σουζουκια ΓΕΝΙΚΩΣ ειναι πολυ φτωχα χαμηλα και πολυ πλουσια ψηλα.ο λογος ειναι φυσικα χαμηλα για ρυπους και προδιαγραφες και ψηλα για λογους ασφαλειας και αξιοπιστιας.βαζοντας εξατμιση και ειδικα ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ τι κανουμε? το φτωχαινουμε ακομα πιο πολυ χαμηλα που σημαινει σκασιματα στην εξατμιση υπερβολικες θερμοκρασιες ειδικα στην πολη και απωλεια νευρου χαμηλα.στις υψηλες στροφες τα πραγματα ειναι καλυτερα καθως ειναι τοσο πλουσιο που εχει πολλα περιθωρια.αν θελουμε λοιπον να ψαχτουμε με εξατμιση μονο βαζουμε ενα τελικο κατα προτιμηση μακρυ για να γεμιζει ωραια παντου και σε ενα συνεργειο που εχει sds προσθετουμε 5% καυσιμο μονο στις χαμηλες και ΑΝ χρειαζεται και στις μεσαιες.αν σας ενοχλουν τα σκασιματα ταπωνετε και το PAIR και καθαρισατε .οσο για ηχο εγω προτιμω τον γλυκο ηχο που κανει η micron μου αλλα δυστυχως το εργοστασιο εχει κλεισει.απο αυτες που εχω ακουσει θα εβαζα scorpion,leo vinci,γιατι ειναι φτηνες σχετικα και με ωραιο ηχο.ΥΓ σορυ για το σεντονι αλλα το κινητο δεν βοηθαει.
το μηχανακι εχει αισθητηρα Λ οποτε δε μπορει να ξεφυγει στο πολυ φτωχο η πολυ πλουσιο. Μια χαρα προσαρμοζεται ο εγκεφαλος σε μια απλη αλλαγη εξατμισης.
τα σκασιματα εμενα μου αρεσουν, και οσους ακουσα να ταπωσαν το pair ειπαν οτι το μηχανακι δεν παει μετα.