Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Αλλαγή τελικού εξάτμισης στο Bandit 650 SA (2011)

Ναι, να ενισχυθεί λίγο ο ήχος της αλλά όχι και να είναι ενοχλητικός.

Έχεις κανά λινκ να δω λίγο τη Yoshimura? Δεν μου αρέσει η stock εξάτμιση οπτικά-αισθητικά και λόγω βάρους... +Το τακούνι της συνοδηγού έχει αποτυπωθεί στην πάνω της μεριά.... :-)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    δεν αλλαζει η καταναλωση.

το Injection ρυθμιζει απο μονο του τα μιγματα, και εφοσον δε μιλαμε για τεραστιες αλλαγες προσαρμοζεται στα νεα δεδομενα σωστα.

φοραω την κλασσικη ασημενια yoshimura στο bandit, αυτη που την εβαζε και η αντιπροσωπεια τοτε. Εχω δει και καταναλωση 4,5 εκτος πολης με νορμαλ ταχυτητες μεχρι 120-130 και καταναλωση 6-6.5 με 170-180.

Δεν ξεφευγει η καταναλωση οταν αλλαζουμε εξατμιση στο bandit, το χερι μας ξεφευγει και το παταμε πιο πολυ μετα.

Η μαμα εξατμιση ειναι εξαιρετικη αν θες να κυκλοφορεις αθορυβος. Ειναι ομως πολυ ασχημη και αρκετα πιο βαρυα απο οποιαδηποτε aftermarket.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    δες τη δικια μου, δες και στο google διαφορες yoshi Πως καθονται στο bandit

https://www.google.gr/search?q=bandi...w=1920&bih=849
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων IMG_20130328_134100.jpg‎   IMG_20130328_134052.jpg‎  
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Λίγο πρόχειρα που το έψαξα, οι two brothers δεν έχουν πάρει έγκριση στη Γερμανία και δεν παιρνάνε ΚΤΕΟ (και εδώ είναι τυπικοί και τα τσεκάρουν αυτά). Σε αντίθεση οι Mivv Suono και άλλες επώνυμες δεν έχουν πρόβλημα ... Εντύπωση μου κάνει. Είναι μήπως ανοικτού τελείως τύπου καθαρά αγωνιστικές?? (με-χωρίς καταλύτη?)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Παρε two brothers για μενα..Εχω παρει πολλες φορες για αρκετες μοτο καλες τιμες και πιοιοτητα gia to optiko goysta einai ayta..Δες το παρακατω μαγαζι..
    Σηκωνει και παζαρι και ουτε τελωνεια τιποτα και αξιοπιστος..
    http://www.motorraddirekt.net/

Λιτή και όμορφη! Έχεις βγάλει το σιγαστήρα (muffler) τελείως παρεπιμπτόντως? Αν και τις Mivv δείχνουν λίγο πιο μαζεμένες..

Και καθαρή που την έχεις!!! Πρέπει να κάνω και εγώ καμιά μπουγάδα μάλλον...

δες τη δικια μου, δες και στο google διαφορες yoshi Πως καθονται στο bandit

https://www.google.gr/search?q=bandi...w=1920&bih=849

ταιριαζει στο ασημι της μηχανης το ασημι της εξατμισης σε μενα.

τη μηχανη την πηρα με την εξατμιση ετοιμη χωρις ταπα. δε με ενοχλει ο θορυβος, τον θεωρω μαλιστα πολυ ωραιο. Ουτε μου εχει γκρινιαξει κανενας οτι ενοχλει. Αμα σηκωσει στροφες βεβαια ακουγεται, αλλα για χαλαρες βολτες δεν ενοχλει. Καμια σχεση με τη μαμα παντως, η μαμα εξατμιση ειναι ενοχλητικα αθορυβη
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Η αλλαγή είναι απλή έ? Απλά κατσαβιδάκι και πρεσαριστή, βγαίνει η μία και μπαίνει η άλλη στη θέση της. Σωστά? Και πιάνει στο μαρσπιέ και με σφικτηράκι στο λαιμό της εξάτμισης μόνο?

ταιριαζει στο ασημι της μηχανης το ασημι της εξατμισης σε μενα.

τη μηχανη την πηρα με την εξατμιση ετοιμη χωρις ταπα. δε με ενοχλει ο θορυβος, τον θεωρω μαλιστα πολυ ωραιο. Ουτε μου εχει γκρινιαξει κανενας οτι ενοχλει. Αμα σηκωσει στροφες βεβαια ακουγεται, αλλα για χαλαρες βολτες δεν ενοχλει. Καμια σχεση με τη μαμα παντως, η μαμα εξατμιση ειναι ενοχλητικα αθορυβη

δεν εχω ιδεα, φανταζομαι βιδωμα ξεδιβωμα ειναι.

ρωτα αν ειναι bolt-on η εξατμιση που θα παρεις, αυτα σημαινει.

Ξερω οτι εχει κατι σκληρα ελατηρια που θελουν αρκετο τραβηγμα για να μπει ο λαιμος στηνε ξατμιση, αυοτ ισως ειναι το μονο ζορικο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billakosthegr Προβολή μηνύματος
    Όπα, με μπερδεύεις. Μόνο ένα τελικό είπα θέλω να αλλάξω, όχι όλη τη μηχανή... Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση μετά, σωστά?

Και από θόρυβο τι λέει? Δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός ούτε να με κουράζει εμένα τον ίδιο η φασαρία της εξάτμισης. Απλώς θα ήθελα λίγο πιο μεστό, έντονο ήχο.

Και όταν λες αμερικάνικες μάρκες, ποιες εννοείς? Καμία προτίμηση?
    αν βαλεις μονο τελικο δεν εχεις προβλημα με μαμα φιλτρο!!
    απο θορυβο αυτη που δινει εδω η αντιπροσωπεια..ειναι πολυ ησυχη ακομα και ξεταπωτη..
    μεστό, έντονο ήχο.οπως περιγραφεις...
    αμερικανικες λεω τις yoshi που εχουν παρει πολλοι..απο εξω και εχω δει να κυκλοφορουν..
    σε καποια bandit..αυτες εννοω!!ειναι πιο ομορφες μπες στο φορουμ στο section με τα bandit..
    και θα βρεις οτι θες...και οι two brothers που σου ειπαν ειναι ομορφες..

Παλαιό μέλος
    Εχω βαλει 2 διαφορετικες εξατμισεις στην ιδια μηχανη. Η μια ηταν mivv suono και η δευτερη akrapovic. Διαφορα στην αποδοση δεν θα δεις, ειναι αμελητεες (μετρημενα στο δυναμομετρο), αλλα εχουν μεγαλη διαφορα στον ηχο. Η Mivv πιο μπασα και χωρις την ταπα αρκετα θορυβωδη, η akrapa ειναι αρκετα πιο αθορυβη. Σε αυτο παιζει ρολο το μηκος του τελικου, γενικα οσο πιο μακρυ τοσο πιο αθορυβη. Η mivv σαν ποιοτητα δεν μου αρεσε.

http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0488.jpg
    http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0869.jpg

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν ειναι σλιπ ον με ελατηρια εχει μεσα και τον αντιστοιχο γαντζο οπου τραβας το ελατηριο και ενωνεις το τελικο με τον σωληνα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

οτι αποψη εχω αφορα το 1250 αλλα φανταζομαι τα ιδια ισχυουν πανω κατω και για το μικρο.τα σουζουκια ΓΕΝΙΚΩΣ ειναι πολυ φτωχα χαμηλα και πολυ πλουσια ψηλα.ο λογος ειναι φυσικα χαμηλα για ρυπους και προδιαγραφες και ψηλα για λογους ασφαλειας και αξιοπιστιας.βαζοντας εξατμιση και ειδικα ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ τι κανουμε? το φτωχαινουμε ακομα πιο πολυ χαμηλα που σημαινει σκασιματα στην εξατμιση υπερβολικες θερμοκρασιες ειδικα στην πολη και απωλεια νευρου χαμηλα.στις υψηλες στροφες τα πραγματα ειναι καλυτερα καθως ειναι τοσο πλουσιο που εχει πολλα περιθωρια.αν θελουμε λοιπον να ψαχτουμε με εξατμιση μονο βαζουμε ενα τελικο κατα προτιμηση μακρυ για να γεμιζει ωραια παντου και σε ενα συνεργειο που εχει sds προσθετουμε 5% καυσιμο μονο στις χαμηλες και ΑΝ χρειαζεται και στις μεσαιες.αν σας ενοχλουν τα σκασιματα ταπωνετε και το PAIR και καθαρισατε .οσο για ηχο εγω προτιμω τον γλυκο ηχο που κανει η micron μου αλλα δυστυχως το εργοστασιο εχει κλεισει.απο αυτες που εχω ακουσει θα εβαζα scorpion,leo vinci,γιατι ειναι φτηνες σχετικα και με ωραιο ηχο.ΥΓ σορυ για το σεντονι αλλα το κινητο δεν βοηθαει.

το μηχανακι εχει αισθητηρα Λ οποτε δε μπορει να ξεφυγει στο πολυ φτωχο η πολυ πλουσιο. Μια χαρα προσαρμοζεται ο εγκεφαλος σε μια απλη αλλαγη εξατμισης.

τα σκασιματα εμενα μου αρεσουν, και οσους ακουσα να ταπωσαν το pair ειπαν οτι το μηχανακι δεν παει μετα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornettrela
    Παρε two brothers για μενα..Εχω παρει πολλες φορες για αρκετες μοτο καλες τιμες και πιοιοτητα gia to optiko goysta einai ayta..Δες το παρακατω μαγαζι..
    Σηκωνει και παζαρι και ουτε τελωνεια τιποτα και αξιοπιστος..
    http://www.motorraddirekt.net/
    +1000 και απο μενα για αυτο το καταστημα. πολυ ευχαριστημενος απο την two brothers που ειχα στο hornet μου
    Παμε για αλλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hornettrela Προβολή μηνύματος
    +1000 και απο μενα για αυτο το καταστημα. πολυ ευχαριστημενος απο την two brothers που ειχα στο hornet μου
    Και εσενα εγω στο ειχα πει το συγκεκριμενο..!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornettrela
    Και εσενα εγω στο ειχα πει το συγκεκριμενο..!!
    Nαι φιλε και ολα πηγανε jet.. σημερα που το ξανακοιταζα πως αλλαζει σε αγγλικα το site?
    Παμε για αλλα!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη μηχανης Hornet vs Fz6 vs Bandit 650 vs Sv650
    από dimzan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 08:20
  2. Καταλυτης εξατμισης Bandit 650
    από taskon στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2010, 13:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •