Το cbf εχει φερινγκ, προσθεσε το στη λιστα με το φειζερ και το μπαντιτ.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
και πάνω σε αυτό θα σου πώ,οτι φίλος δίνει ...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4913366/
λόγω οικογένειας πλέον![]()
καλα το συγκεκριμενο χορνετ ειναι διαμαντι!!! στα μεσα του μηνα θα κανω την αγορα (μιας και τωρα δεν πληρωνομαστε πρωτη αλλα οποτε το θυμηθουναι) θα το εχω κατα νου... οσο για το sv ειναι κατε με ασχημοπαπο μλπιαχ!!! και το μπαντιτ επισης. κληνω λοιπον προς το χορνετακι και το φαζερ.... ευχαριστουμνε για την υπενθημιση βραδιπους!
τι θα εκανα χωρις εσας??? ε???![]()
sthn zwh h 8a eise to 8ima i o 8iths...
παλι τα μπερδευεις!
το χορνετ (cb) ειναι γυμνο, ενω το cbf νυμενο.
κοιτα μονο μην σε πιασουν κοροιδο...![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Πως γίνεται να πιάστηκες στο Στρομ;Τι ύψος έχεις;Τα cbx 500 ξεκινάνε από 5600-5700,περσινά μηχανάκια.Ρίχ'τους μια ματιά,δεν θα έχεις θέμα και με το δίπλωμα.Καλό είναι να οδηγήσεις αν μπορείς πρώτα ένα SS για να σχηματίσεις γνώμη για το πόσο άβολα και κουραστικά είναι στην καθημερινή κίνηση,λόγω στάσης σώματος και clip ons,και μετά να αποφασίσεις αν πραγματικά το θες.Από κει και πέρα,σε street μηχανές,τα fazer έχουν πιο πολύ γκάζι,τα cbf είναι πιο στρωτά και μάλλον λιγότερο προβληματικά.
επειδη οταν ημουνα μικρος ειχα ονειρο το cbf το χορνετ τωρα οτι εχει cbkati χορνετ το λεω ... κολληματα![]()
loomoombas 1.80 ειμαι ρε συ αλλα πιαστηκα ισως οπως ειπε και ενα προηγουμενο παιδι να ειναι οτι δεν ειχα σωστη θεση... δεν ξερω παντος δεν μ αρεσε η οδηγηση της... τωρα για το φαζερ που λες βγαζει ζημιες γενικα? γιατι το λες αυτο?
Δεν είπα ότι το fazer βγάζει ντε και καλά ζημιές,απλά το συγκεκριμένο μοτέρ των cbf είναι τέρας αξιοπιστίας.
κατι τελευταιο πριν κλησω λιγο στο μυαλο μου τι θελω... ποσο προστασια προσφερουν αυτα τα δυο που εχω στο μυαλο μου απο αερα και ποσο ανετα ειναι και για τον συνεπηβατη!! σημαντικα πραγματακια αν ξερει και εχει οδηγησει κανεις...
Μια χαρά γινεται να πιαστεις με οποιοδηποτε μηχανακι
εχει διαφορετικη θεση οδηγησης απο αυτη που εχεις συνηθισει ..
και ( γνωμη μου ) στα on/off που καθεσαι καθετα πανω στην μηχανη κ
ολο το βαρος του κορμου πεφτει πανω στην μεση
ειναι λιγοτερα ανετα για ταξιδια
σε σχεση με οποιοδηποτε μηχανακι
που μοιραζει οπως πρεπει το βαρος
αναμεσα στην μεση κ τα χερια.
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα μεν
οπως βολευεται ο καθενας .
ναι αυτα ακριβως μ ελεγε και ενας κοντινος 55 χρονων απο μικρος οδηγαει στρεετ.,, δεν τον πιστευα μεχρι που επαθα αυτο με το στρωμα... κατι δεν θα ξερετε παραπανω?? :P