Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: αγορα μηχανης στην κατηγορια 600 +

αγορα μηχανης στην κατηγορια 600 +

καλησπερα παιδια. ειμαι 22 χρονων εχω α2 διπλωμα( γιατι 5 μηνες πριν αναβαθμηστει το διπλωμα μου αλλαξε ο νομος και αντι να παει απεριοριστο εγινε α2) το οποιο μπορω να παω να δωσω τωρα να το κανω αναβαθμιση. μια 400αρα cb ειχα παλι δεν με επιανε το διπλωμα οποτε εχω συνηθησει. εμπας περιπτωση ειμαι αναμεσα σε 600 cbr gsxr και v-strom 650 , αυτο που θελω ειναι πιο πολυ να κανω μικρα-μεγαλα ταξιδακια χειμωνα - καλοκαιρι και λιγη χρηση μεσα στην πολη. ειμουν ετοιμος να παρω μια v-strom αλλα την εκανα μια βολτα αθηνα-σουνιο-πισω και πιαστηκε η μεση μου παρα πολυ θα ελεγα και επισης βαρεθηκα το γκαζι της μετα τα 130. θελω να ρωτησω για την χρηση που την θελω ειναι καλητερα μια στρεετ η μια ον-οφ (και δικαβαλο πολλες φορες) ποια ειναι πιο ξεκουραστη πιο ασφαλες ακομα και σε βροχες. και γενικα την αποψη σας σε κατι π δεν εχω σκεφτει
    sthn zwh h 8a eise to 8ima i o 8iths...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ωχ! καλή αρχή

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από to_koroido Προβολή μηνύματος
    καλησπερα παιδια. ειμαι 22 χρονων εχω α2 διπλωμα( γιατι 5 μηνες πριν αναβαθμηστει το διπλωμα μου αλλαξε ο νομος και αντι να παει απεριοριστο εγινε α2) το οποιο μπορω να παω να δωσω τωρα να το κανω αναβαθμιση. μια 400αρα cb ειχα παλι δεν με επιανε το διπλωμα οποτε εχω συνηθησει. εμπας περιπτωση ειμαι αναμεσα σε 600 cbr gsxr και v-strom 650 , αυτο που θελω ειναι πιο πολυ να κανω μικρα-μεγαλα ταξιδακια χειμωνα - καλοκαιρι και λιγη χρηση μεσα στην πολη. ειμουν ετοιμος να παρω μια v-strom αλλα την εκανα μια βολτα αθηνα-σουνιο-πισω και πιαστηκε η μεση μου παρα πολυ θα ελεγα και επισης βαρεθηκα το γκαζι της μετα τα 130. θελω να ρωτησω για την χρηση που την θελω ειναι καλητερα μια στρεετ η μια ον-οφ (και δικαβαλο πολλες φορες) ποια ειναι πιο ξεκουραστη πιο ασφαλες ακομα και σε βροχες. και γενικα την αποψη σας σε κατι π δεν εχω σκεφτει
    πως συγκρίνεις το
    *CBR/GSXR με το V-Strom ένας θεός ξέρει.

Μήπως πρέπει να κοιτάξεις τι πραγματικά θέλεις;

Όσο για την βροχή , πιο ασφαλές δεν υπάρχει , ασφαλές το χέρι σου ,πρότιμησε κάποια με ABS αν το θέλεις.

Όσο για τα 130 χλμ/ ώρα ,το πήρες μια βόλτα και το βαρέθηκες κιόλας ;
    Δηλαδή με το GSXR/CBR θα πηγαίνεις μόνιμος τάπα;

Όπως είπε ένας ακόμα, που καλύτερα να διαβάσεις μπες εδώ :

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141312

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ωχ! καλή αρχή
    τι στοίχιμα πας ; 2 σελίδες - ποπ/κορν και λίγο πριν το κλείδωμα του θέματος.

το σημαντικοτερο για μενα ειναι αν τα cbr και παραπλησια ειναι πιο ξεκουραστα σε μεγαλα ταξιδακια , γιατι δεν εχω την ευχερια ωστε να οδηγησω καποιο. τωρα απο εκει και περα αν εχετε να μου προτεινεται καποιο μοντελο. απλα το γκατζετ κυμαινετε στα και κατω απο 3 χιλιαρικα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    πως συγκρίνεις το
    *CBR/GSXR με το V-Strom ένας θεός ξέρει.

Μήπως πρέπει να κοιτάξεις τι πραγματικά θέλεις;

Όσο για την βροχή , πιο ασφαλές δεν υπάρχει , ασφαλές το χέρι σου ,πρότιμησε κάποια με ABS αν το θέλεις.

Όσο για τα 130 χλμ/ ώρα ,το πήρες μια βόλτα και το βαρέθηκες κιόλας ;
    Δηλαδή με το GSXR/CBR θα πηγαίνεις μόνιμος τάπα;

Όπως είπε ένας ακόμα, που καλύτερα να διαβάσεις μπες εδώ :

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141312
    ενταξει το χερι ειναι χερι. αλλα την ιδια συμπεριφορα εχουνε στο δρομο τα ον-οφ και τα στρεετ? και οσο για το ταπα ενταξει οχι και συνεχεια αλλα με απογοητευσε η επιταχυνση εννοω μετα τα 130 χλμ γιατι οσο και να το κανεις σε ενα ταξιδι θα την χρειαστεις στα πολλα και παλι καντε υπομονη μαζι μου ειμαι και λιγο ασχετος!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Ναι με οποια μηχανη και να κανεις ον-οφ στο δρομο το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις, η εξατμιση ειναι που κανει τη διαφορα.

Παντως αφου εισαι και γκατζετακιας τοτε πας για στρωμα.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Ναι με οποια μηχανη και να κανεις ον-οφ στο δρομο το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις, η εξατμιση ειναι που κανει τη διαφορα.

Παντως αφου εισαι και γκατζετακιας τοτε πας για στρωμα.
    πρεπει να ειμαι λιγο κουκου μπατζετ εννοω! σε ευχαριστω παντως για την απαντηση. πιο πολυ για κανα cbraki κοιταω απλα το φοβαμαι στο φορτωμα αν θα καταφερνω να παρω τα απαραιτητα και κατα ποσο ξεκουραστο ειναι δεν ξερω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν κανουν τα cbr/gsxr/yzf/zx για ταξιδι...αυτα λεγονται SS...supersport δλδ...
    ειναι μηχανακια επιδοσεων και αξιοπιουνται ΚΥΡΙΩΣ μεσα σε πιστα...

για ταξιδια, δικαβαλα και φορτωμενος πας σε on-off ή αν θελεις περισσοτερο γκαζι και πιο ανετη θεση οδηγησης κοιτας σε street...
    ο κυριοτερος και καλυτερος, κατ'εμε εκπροσωπος, των street ειναι το fazer...ειδικα το 1000 ειναι εξαιρετικο...μοτερ απο r1 detuned, καλυψη απο αερα, τιμονι για καλυτερο μοχλο, ευκολια στο φορτωμα με σαμαρια...

εφ'οσον ομως δεν σε καλυπτει το διπλωμα σου ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ κατι απο αυτα...
    κατσε με το cb το 400 και μολις μπορεσεις να βγαλεις διπλωμα απεριοριστων κυβικων κοιτα για καποιο fazer 600 ή sv 650 ή hornet 600 ή gsr600 (αν και τα 2 τελευταια ειναι γυμνα δεν ξερω με ενα μασκακι τι μπορει να σωθει απο τον αερα που θα τρως)...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από to_koroido Προβολή μηνύματος
    Είσαι θεός!
    Αφού πιάστηκες με V-Strom ενώ θεωρητικά τα on off είναι άνετα, ίσως πρέπει να δεις κάτι που ρίχνει το βάρος στους καρπούς. Ένα CBF,Fazer ή Bandit είναι άνετα και η δύναμή τους διαχειρίσιμη από αρχάριο. Δε νομίζω ότι θα τα βαρεθείς τόσο γρήγορα. Τα CBR-GSXR κλπ είναι αρκετά σκυφτά και με πολύ δύναμη. Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος αρχάριος να βαρεθεί πολύ γρήγορα (λόγω μακροχρόνιας παραμονής στο ΚΑΤ).

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Banned
    Εντελώς καμιά σχέση τα ss με τα ον οφ και σε ταξίδι και σε φορτωμα και σε κίνηση στην πόλη, η πλαστιγγα γέρνει υπέρ των ΟΝ οφ
    Πως κατάφερες και πιάστηκες σε στρώμα πηγαίνει στην σφαίρα του ανεξήγητου
    Με ένα ss θα χρειάζεσαι βοηθούς να σε ξεσκαλώσουν από πάνω μετά από βόλτα
    Επίσης με μια βόλτα δεν αποκτάς εμπειρία, πιθανόν λάθος στάση σώματος λέγεται, όπως ότι το Γκάζι του στρομ το θεωρείς λίγο, όταν το ίδιο κατ εμε είναι από τα ποιο δυνατά και πρόθυμα ον οφ 600+ το οποίο 200αριζει,εκτος αν αυτό που καβάλησε είχε πρόβλημα
    Αφού έχεις σι μπι και θες να αλλάξεις αλλά και να είσαι οκέι με το δίπλωμα, κοίτα σε τρανσαλπ 400-αλλα είναι παλιό-η σε κανένα κλε και άσε τα πειράματα, γιατί χίλιες φορές πάει η στάμνα στην Πηγή αλλά μια φορά σπάει

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εντελώς καμιά σχέση τα ss με τα ον οφ και σε ταξίδι και σε φορτωμα και σε κίνηση στην πόλη, η πλαστιγγα γέρνει υπέρ των ΟΝ οφ
    Πως κατάφερες και πιάστηκες σε στρώμα πηγαίνει στην σφαίρα του ανεξήγητου
    Με ένα ss θα χρειάζεσαι βοηθούς να σε ξεσκαλώσουν από πάνω μετά από βόλτα
    Επίσης με μια βόλτα δεν αποκτάς εμπειρία, πιθανόν λάθος στάση σώματος λέγεται, όπως ότι το Γκάζι του στρομ το θεωρείς λίγο, όταν το ίδιο κατ εμε είναι από τα ποιο δυνατά και πρόθυμα ον οφ 600+ το οποίο 200αριζει,εκτος αν αυτό που καβάλησε είχε πρόβλημα
    Αφού έχεις σι μπι και θες να αλλάξεις αλλά και να είσαι οκέι με το δίπλωμα, κοίτα σε τρανσαλπ 400-αλλα είναι παλιό-η σε κανένα κλε και άσε τα πειράματα, γιατί χίλιες φορές πάει η στάμνα στην Πηγή αλλά μια φορά σπάει
    βρούμ βρούμ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Είσαι θεός!
    Αφού πιάστηκες με V-Strom ενώ θεωρητικά τα on off είναι άνετα, ίσως πρέπει να δεις κάτι που ρίχνει το βάρος στους καρπούς. Ένα CBF,Fazer ή Bandit είναι άνετα και η δύναμή τους διαχειρίσιμη από αρχάριο. Δε νομίζω ότι θα τα βαρεθείς τόσο γρήγορα. Τα CBR-GSXR κλπ είναι αρκετά σκυφτά και με πολύ δύναμη. Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος αρχάριος να βαρεθεί πολύ γρήγορα (λόγω μακροχρόνιας παραμονής στο ΚΑΤ).
    χαχαχα ενταξει παιδια μην κολλατε στο διπλωμα θα παω να το αναβαθμισω. ε και εγω νομιζα οτι ειναι ανετα αλλα τελικα με επιασε η μεση και ασε που φοβομουνα να την κατεβασω πολυ στις στροφες ευχαριστω για ολες τις απαντησεις θα κοιταξω κατι σε fazer , με σωσατε απο μια πολυ κακη αγορα λοιπον απλα χωρις φαρινγκ δλδ cbf και τετοια ουτε κατα διανοια!!!!! αν εχετε να μου προτεινετε κανα αλλο μοντελο εκτος απο bandit kai fazer δεχτααααα!!

ολα ωραια και καλα τα λες ... το ον-οφ π καβαλησα ητανε με leo-vince kai polla .... αν παω να παρω τρανσαλπ καλυτερα να μεινω με το cb :P

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 16:55
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •