Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Κόφτης? XT600e 2001

Νέο μέλος
    Sorry παιδιά αλλά το ΧΤ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ !!! Είναι το όνειρο που είχα από πιτσιρικάς κι ας μην σηκώνεται με 2α.. Θσ το πιω και το ποτήριον τούτο. Άλλωστε δεν ξέρω να κάνω και σούζα. :a13: Το μόνο που ήθελα ήταν αυτό το power wheelie κι απλά ήθελα να μάθω αν έχει πουθενά κάτι κρυμένο που κόβει λίγο παραπάνω γκάζι.
    Εισαγωγής πως θα καταλάβω αν είναι?

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ετσι μπραβο! Κρατα το ΧΤακι και δεν θα μετανιωσεις. Και τσουκου τσουκου το βελτιωνεις και λιγο στα σημεια και εισαι οκ.
    Σιγα μην ειναι εισαγωγης. Ολα τα ΧΤ της Ευρωπης στην Ελλαδα ειναι.. Εμεις θα τα εξαγουμε..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grigoros130 Προβολή μηνύματος
    Εισαγωγής πως θα καταλάβω αν είναι?
    Γιατί, υπάρχει περιπτωση να ειναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Γιατί, υπάρχει περιπτωση να ειναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα..??

Γιατί, υπάρχει μΕχανάκι που ΔΕΝ είναι εισαγωγής;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ετσι μπραβο! Κρατα το ΧΤακι και δεν θα μετανιωσεις. Και τσουκου τσουκου το βελτιωνεις και λιγο στα σημεια και εισαι οκ.
    Ναι, ναι καλή ιδέα. Ρίχνε πάνω χρήμα ατελείωτο στο ΧΤ, και όταν θα σε κάνει ανεμιστηράκι κανένα ΚΤΜ με power wheelie...keep walking with your dream.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι, ναι καλή ιδέα. Ρίχνε πάνω χρήμα ατελείωτο στο ΧΤ, και όταν θα σε κάνει ανεμιστηράκι κανένα ΚΤΜ με power wheelie...keep walking with your dream.
    Αν και είμαι κάτοχος ΧΤ 600 δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω. Πολύ κακό για το τίποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    στο οποιο ΚΤΜ ο αλλος μονο βενζινη θα βαζει..........

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Αν και είμαι κάτοχος ΧΤ 600 δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω. Πολύ κακό για το τίποτα.
    Αν και κατοχος ΧΤ 600 θα διαφωνησω, γιατι ειναι ενα μηχανακι που και φρενα χρειαζεται και αναρτησεις, ειδικα αν ειναι το βασικο μεσο μεταφορας καποιου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Αμ και εγώ ήμουν παλαιόθεν και 600 και 500 μιζάτου. Πολύ δουλειά, ΠΟΛΛΑ λεφτά με αμφίβολο αποτέλεσμα αν ο μηχανικός δεν το έχει το θέμα βελτίωσης, για να καταλήξεις σε
    κάτι που μπορεί να γίνει και επικίνδυνο λόγω σκελετού, αναρτήσεων, φρένων κλπ.

Μια χαρά μηχανάκι είναι το ΧΤ, σκυλί και τίμιο αλλά μέχρι ενός σημείου. Αμα του ζητάμε να ανέβει στη μπάρα να χορέψει μαζί με τα ξέκωλα, πέφτει πόνος και γέλιο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Αν και κατοχος ΧΤ 600 θα διαφωνησω, γιατι ειναι ενα μηχανακι που και φρενα χρειαζεται και αναρτησεις, ειδικα αν ειναι το βασικο μεσο μεταφορας καποιου.
    Μπερδεύτηκες μάλλον, άλλο πράγμα η βελτίωση του μοτέρ με αμφίβολα αποτελέσματα κι άλλο η βελτίωση των αναρτήσεων και των φρένων του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το xt ειναι μηχανακι 30 ετων και μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση ειναι φθηνοτερο απο επωνυμο παπακι
    αν κανεις το χρησιμοποιει για αυτα που μπορει να κανει ειναι αριστο, αν παει να ανταγωνιστει μηχανακια πενταετιας με 5πλασια τιμη απλα ματαιοπονει

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    κααλ φιλε αλλο βελτιωνεις λιγο οτι χρειαζεται αυτο γινεται και οικονομικα που λες...δαγκανες τδμ ρ1 τις πουλανε 50ε το ζευγαρι κρατας τη μια και εχεις φρενο μπροστα, βαζεις και ταπες προφορτηση και παιζεις λιγο με λαδια και εχεις αναρτηση...αυτα γινονται με πολυ λιγα λεφτα και αμα θες να ειναι λιγο πιο διασκεδαστικο απο πριν κοβεις και ενα δοντι μπροστα γιατι το χτ ετσι κ αλλιως ιεναι πολυ μακρυ και η τελικη ερχεται με 4η...

απο κει και περα τωρα να πας να σκασεις κανα 400αρι για εξατμιση λαιμους και κανα 500αρι για μπιστονια εκκεκτροφορους και καρμπ κανα 300 αρι ειναι κοροιδια πλεον...με 2κ παιρνεις lc4 παιρνεις husky και αμα θες και λιγο πιο πανω budget στα 3κ πλεον δινουν και μπεργκους...

φορ δε ρεκορντ σουζες με το χτ δε παιζανε εγω και την πρωτη ακομα με συμπλεκτη το σηκωνα και ανεβαζα ταχυτητες μετα...
    ps μηχανακια που θελουν συμπλεκτη στην πρωτη για να σηκωθουν θα επρεπε να τα βαζαν σε ενα τρενο ολα μαζι για ολοκαυτωμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το xt ειναι μηχανακι 30 ετων και μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση ειναι φθηνοτερο απο επωνυμο παπακι
    αν κανεις το χρησιμοποιει για αυτα που μπορει να κανει ειναι αριστο, αν παει να ανταγωνιστει μηχανακια πενταετιας με 5πλασια τιμη απλα ματαιοπονει
    2001 μοντέλο λέει, όχι 1985. Και ως καινούργιο και ως μεταχείρο τότε δεν έπαιζε η τιμή του Χ 5

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    φορ δε ρεκορντ σουζες με το χτ δε παιζανε εγω και την πρωτη ακομα με συμπλεκτη το σηκωνα και ανεβαζα ταχυτητες μετα...
    ps μηχανακια που θελουν συμπλεκτη στην πρωτη για να σηκωθουν θα επρεπε να τα βαζαν σε ενα τρενο ολα μαζι για ολοκαυτωμα
    Δεν παίζει αυτό που λες. Μια χαρά σούζες τραβάγανε ιδίως τα παλαιότερα. Τα δε 550 ήταν απόλυτο σουζομηχανάκι
    SRX6 & Tuono Rulezzz

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    για το 2001 μιλαμε αρα για τα τελευταια...το 600 σηκωνοταν με 1η αλλα ηθελε τραβηγμα κιολας σχετικα πολυ...το δε 500αρι ηθελε συμπλεκτη και τραβηγμα, πολυ μαλιστα...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    My bad.
    Οντως μπερδευτηκα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. λαδια σε ΖΧ-6r του 2001....
    από lalala στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2005, 03:45
  2. Ποσοτητα λαδιου TE 410E 2001
    από X-BIKER στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4