Γεια τα παιδιά. Μπαίνω κατ ευθείαν στο ψητό.
XT600e 2001 (μπλε)
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου, κάποιου είδους κόφτης από το εργοστάσιο, όπως πχ στα TTR που έχουν εκείνο το "άχρηστο" καλώδιο στην ηλεκτρονική?![]()
Γεια τα παιδιά. Μπαίνω κατ ευθείαν στο ψητό.
XT600e 2001 (μπλε)
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου, κάποιου είδους κόφτης από το εργοστάσιο, όπως πχ στα TTR που έχουν εκείνο το "άχρηστο" καλώδιο στην ηλεκτρονική?![]()
Γιατι...
σου "κοβει" τελικη απο το ΧΤ.....;
Πλακα μας κανεις;
![]()
Ποια τελικη? Στο δικο μου ΧΤ ξεχασαν να βαλουν τελικη, κοφτη θα θυμοντουσαν να βαλουν...
155 με 160 χλμ/ωρα κοντερ με 100 κιλα φορτιο και πολυ πιστη.
Εσενα ποσα σου δινει? Μηπως το προβλημα ειναι αλλου?
Το ειχα παλια και δεν ειχε κοφτη , και κανενα απο οτι ξερω.
Τι προβλημα εχεις εσυ με το δικο και ρωτας?
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Τελική έχω κι εγώ 160 αλλά με γρανάζια 14-46. Με τα μανίσια (15-45) ίσως σε κάποια ευθεία 100km να έπιανε 160..
Από τελική δεν έχω πρόβλημα.. Εκείνη την σπιρτάδα δεν είδα μέχρι τώρα, το μπαμ.. Είναι δυνατόν με 14-46 γρανάζια να μην σηκώνεται με 2α??
Κι επειδή ξέρω οτι στα TTR υπάρχει ένα καλώδιο που το βάζουν στο εργοστάσιο για να μπορεί να περάσει στην Ε.Ε, το οποίο αν το βγάλεις έχεις και περισσότερο μπαμ και ήχο, είπα μήπως έχω κι εγώ κάτι τέτοιο..
Εννοεις να σηκωνεται χωρις συμπλεκτη? κοινως power wheelie? Να σου πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει. Αλλα αν πας ψηλα τη πρωτη στην αλλαγη κατι μπορει να κανει. Αλλα για power wheelie μαλλον θελει τροπο και χερι. Με το 14 μπροστα και λιγο μεγαλυτερ πισω κατι καλυτερο θα γινοταν...
Μαμα ΧΤ με 2α δεν σηκωνεται. Θες κοντυτερο γραναζωμα απο 15-46 ή πειραγμα ή και τα δυο. Αλλα τι το θες να σηκωνει τη 2α;; Ροπη αρκετη εχει χαμηλα για να τραβαει μια χαρα αν ειναι οκ. Μην το ταλαιπωρεις το καημενο το ΧΤακι.
Αμα θες σουζες παρε ενα ΤΤR 21-18 που ειναι και ελαφρυτερο, βαλ'του ενα γραναζι απο ΥΖ πισω και θα εισαι κομπλε. Το μπροστα λαστιχο θα εχει ρεπο με 1η και 2α.
Ελα... κακιες ολοι!
ΧΤ και ξερο ψωμι και power wheelie και με την 5η αμα λαχει να 'ουμ! :a17:
![]()
Δεν το κοιτας μηπως ειναι φιμωμενο το μηχανακι; εισαγωγης ειναι; αμα δεις κ δεν σηκωνεται με τιποτα, βαλτου fcr.με ολα τα παρελκομενα. Αλλιως δωστο κ παρε κτμ. Η βαλτου καμια τουρμπινα να νοιωσει. Τι αλλο να πω..... κοφτη παντως δεν εχει. Ουτε τελικη.![]()