Περαστικα, αν και απο οτι φαινεται περασε κιολας!!!
Παντα ορθιος και ποτε ξανα!!!!
![]()
![]()
![]()
Περαστικα, αν και απο οτι φαινεται περασε κιολας!!!
Παντα ορθιος και ποτε ξανα!!!!
![]()
![]()
![]()
Μλκ έτσι εξηγείται το γεγονός ότι κλονίστηκε η δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα στην Ελλάδα. Είναι που έπεσες!
Ποτέ ξανά και πάντα όρθιος.
(Καρτούλα στην κοπελιά δώσαμε?? Άσχετα με τα όσα λένε οι από πάνου, κανείς δεν αρνήθηκε μια ακόμη γνωριμία -αχρείαστη να 'ναι- με νομικό)!
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
περαστικα αγορινα...
ετσι ανωδυνες να ειναι ολες οι πτωσεις για ολους, παντοτε...
![]()
περαστικα και αγυριστα ρε σεργιο!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Περαστικά και ποτέ ξανά φίλε. Εμένα πάντως που φοράω μαζί με κράνος-μπουφάν, γάντια ΚΑΙ μπότες μόνο τον σταυρό τους δεν κάνουν. Ενα φιλαράκι το έχει προχωρήσει ενα βήμα παραπάνω μιας και φοράει και Leat Brace. Και φυσικά οταν τον είδα του είπα "ελα ρε μ@λ@κα με ξεπέρασες και αυτό γιατί αυτό είναι ακριβό ρε συ..."
Αν είχατε δεί οσα εμείς με πανοπλία θα κυκλοφορούσατε να ξέρετε.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Μια χαρα την εβγαλες...μη μιλας καθολου.....περαστικα...
την γλύτωσες φτηνά φίλε μου. Δεν πρόκειται περι τύχης φυσικά αφού σωστά επέλεξες να φοράς τον εξοπλισμό σου όταν πολλοί ψάχνουν δικαιολογίες να μην το κανουν.
Όσες φορές έχω φάει τούμπα ήταν καλοκαιρι, μεσημέρι και με πολύ ζέστη σε ώρα αιχμής.
και τις 2 φορές φορούσα μόνο κράνος. Ουτε μπουφάν ουτε γάντια ουτε τπτ. Μετά που πονούσα μου εριχνα μουτζες για αυτήν την επιλογή μου.
ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ-ΜΠΟΥΦΑΝ-ΓΑΝΤΙΑ!
The R is for Respect.
Αυτό εννοείται.
Άλλωστε ήμουν ο πρώτος που το παραδέχθηκε
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές
@vaska: καρτούλα έδωσα. Άλλωστε έπρεπε να έχει τα στοιχεία μου, ιδίως μάλιστα αφού δεν καλέσαμε και αστυνομία ...
Τώρα το αν μετά που έφυγε σκέφτηκε αν έκανε καλά που ... εμπιστεύτηκε δικηγόρο δεν ξέρω ...
Δήλωση πάντως της έκανα ...
υ.γ.1. κι εγώ έτσι φαντάζομαι
υ.γ.2. δεν μπορεί να στο πει, αυτό είναι
https://www.facebook.com/media/set/?...0376696&type=1
Τελευταία τροποποίηση από cityfly; 06/07/2014 στις 13:01.