Μάλλον είμαι ο μόνος ευχαριστημένος με Castrol ημισυνθετικό σε μονοκύλινδρο... να ανησυχώ;
Μάλλον είμαι ο μόνος ευχαριστημένος με Castrol ημισυνθετικό σε μονοκύλινδρο... να ανησυχώ;
Λοιπον θα το πας στον μαστορα στο taller de BMW. Γραψε και δειξτου αυτο:
Las marchas, cuando las cambio hacen un ruido que me parece malo. He cambiado el aceite hace poco con Castrol 15w50. No conozco que llevaba de aceite antes.
Dar la una vuelta y escucha la cuando cambias las marchas. Comprueba tambien el embrague y la cadena si estan en buena condicion y tambien los discos del embrague.
Αυτο του λεει οτι κανει θορυβο οταν αλλαζεις ταχυτητες. Να το παρει μια βολτα να το ακουσει και να ελεγξει συμπλεκτη, δισκους και αλυσιδα πανω κατω.
Πως βρεθηκες Ισπανια χωρις να μιλας τη γλωσσα;;; Μαθε γρηγορα γιατι θα ζοριστεις. Κανεις δε μιλαει αγγλικα.
MADE IN JAPAN 日本製
Και γω ενα καιρο στο TTR μονο castrol εβαζα και ημουν ευχαριστημενος. Και μια φορα full synthetic. Παλι μια χαρα δουλευε. Οχι απολυτα ευχαριστημενος αλλα ουτως ή αλλως ενα θορυβο τον εκανε παντα στις αλλαγες. Και το ΧΤ το ιδιο και χειροτερα ισως, με οτι λαδι και να ειχα βαλει.
MADE IN JAPAN 日本製
Για τη ρύθμιση του συμπλέκτη δες την εικόνα. Εφόσον το κενό δεν είναι στα όρια (1-2mm) ακολουθείς την παρακάτω διαδικασία.
Βγάλε το προστατευτικό (αν υπάρχει φυσικά) και θα αποκαλυφθεί η ροδέλα που ρυθμίζει καθώς και το παξιμάδι που κρατάει την κόντρα. Χαλάρωσε το παξιμάδι και ρύθμισε ώστε το διάκενο να είναι σύμφωνα με τις προτεινόμενες τιμές. Σφίξε κόντρα, αλλά πρόσεξε οι εγκοπές (για την αφαίρεση της ντίζας) τόσο στη ροδέλα όσο και στο παξιμάδι να μην ευθυγραμμιστούν (και σου φύγει καμιά ντίζα στα καλά καθούμενα). Επανατοποθετείς το προστατευτικό και είσαι έτοιμος.
Καλό θα είναι να είναι λαδωμένες οι ντίζες σου και να το προσέχεις αυτό στα service αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ.
Το κιβώτιο γενικά είναι θορυβώδες. Από λάδια τα Castrol 15W-50 που έβαζα στην αρχή (μου βάζανε για την ακρίβεια επειδή τα "προτείνει" και καλά η BMW -τα 'χουνε βρει μεταξύ τους οι εταιρίες βέβαια-) δεν με άφησαν καθόλου ευχαριστημένο. Μετά τα 2000Km ναααα το γκρααααν για να μπει η ταχύτητα. Άρχισα να βάζω Torco 20W-50 και έμεινα ευχαριστημένος για το διπλάσιο διάστημα (4000Km) - μετά "φώναζαν" για αλλαγή. Τελικά κατέληξα στα IPONE 15W-50 κι όλα ΟΚ !!! Δεν δοκίμασα κάτι άλλο γιατί δεν υπήρχε λόγος. Αλλαγή κάθε 5000Km και μαζί και αλλαγή φ. λαδιού.
ΥΓ: Ο Rotax μπορεί να "γέρασε" αλλά ακόμα βάζει τα γυαλιά σε άλλους![]()
Φύγαμε...
Ετσι ειπαν και σε αυτον τον κακομοιρη και δες τι επαθε........
http://www.ovguide.com/video/my-big-...115b52298d4fce
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τα castrol 15-50 power 1 ειναι για μενα απο τα καλυτερα λαδια που θα μπορουσες να βαλεις στο bmw!O κολλητος μου εχει ιδια μηχανη με την δικια σου μοντελο 2001 κ δεκα χρονια τωρα βαζει μονο τα castrol xωρις ποτε να εχει κανενα προβλημα στις αλλαγες ταχυτητων!
Κοίτα..
Μπορεί να έχεις δίκιο ότι δεν το κατέχω το άθλημα αλλά πες μου κάτι. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος ότι κάποια λάδια είναι καλά ενώ άλλα όχι?
Απ' τη λειτουργία του κιβωτίου? Έστω!
Το δικό μου λοιπόν χτυπάει με τα καστρολ και με όλα τα άλλα δεν χτυπάει. Ποιο είναι τώρα το καλύτερο λάδι για τον κινητήρα μου?
Απ' την κατανάλωση λαδιού? Δεν καίει ή τα καίει όλα το ίδιο.
Απ' τους μεταλλικούς θορύβους και την γενικότερη λειτουργία του κινητήρα? Όλα τα χτ έχουν "φασαριόζο" κινητήρα από καινούρια.
Απ' την δύναμη. Γενικά σέρνεται να το βάλω στο δυναμόμετρο με διαφορετικά λάδια για να δω διαφορές?
Απ' την ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού? Πάω να αγοράσω όργανο για να ξέρω τι λάδια να βάζω γιατί το βιντιλατέρ δεν μου δίνει ακριβή δεδομένα.
Ο ρόλος του λαδιού δεν είναι μόνο η λίπανση, είναι και η ψύξη, ο καθαρισμός και η προστασία απ' τη διάβρωση κ.α
Η μισή σύνθεση όλων των λαδιών αποτελείται από πρόσθετα που το κάθε ένα κάνει διαφορετική δουλειά. Από πρόσθετα βελτίωσης δείκτη ιξώδους μέχρι αντιαφριστικά. Τα διάφορα λάδια περιέχουν σε διαφορετικό ποσοστό το κάθε πρόσθετο.
Το γεγονός ότι το μηχανάκι μου δεν συμπαθεί τα αντιτριβικά της καστρόλ (αν και νομίζω τα προσθετα προστασίας ιξώδους είναι αυτά που κάνουν το κιβώτιο να χτυπάει και όχι τα αντιτριβικά) δεν σημαίνει ότι το μοτουλ δεν του κάνει ζημιά κάπου αλλού. Αν για παράδειγμα η μοτουλ χρησιμοποιεί ένα πολύ μικρό ποσοστό σε αντιαφριστικά προκειμένου να βάλει κάτι που θα κάνει το σασμάν μου βελούδινο, η λιπαντική μεμβράνη μεταξύ πιστονιού και κυλίνδρου θα είναι μικρότερη διότι περιέχει αέρα. Οπότε δεν θα προκαλέσει φθορά στο σασμάν αλλά ίσως χρειαστεί καινούριο κύλινδρο σε λιγότερα χλμ..
Εργαστηριακές μετρήσεις έδειξαν ότι όταν ένα λάδι είναι κάπου πολύ καλό κάπου αλλού είναι λιγότερο καλό ή κακό. Που ξέρεις τώρα εσύ τι είναι αυτό που επηρεάζει περισσότερο τον "δικό σου" κινητήρα και τι όχι?
Πως μπορείς να ξέρεις εσύ ποιο μανζούνι είναι το καλύτερο αν δεν ανοίξεις κινητήρα να μετρήσεις ανοχές και φθορά για το κάθε λάδι ξεχωριστά ή αν δεν έχεις τα μέσα να κάνεις εργαστηριακές μετρήσεις? Που ξέρεις οι 10 βαθμοί λιγότεροι που βγάζει ένα λάδι σε τσίτα γκάζι πως μεταφράζονται σε φθορά και σε τι υπολείπεται για να πετύχει αυτούς τους 10 βαθμούς κελσιου λιγότερους.
Αν δεν ανοίξεις να μετρήσεις δεν ξέρεις τίποτα. Και όποιος λέει ότι γνωρίζει μάλλον ξέρει πολύ λιγότερα από μένα που ξέρω ότι δεν ξέρω.
Δε με προσβάλλεις ρε φιλος, αυτό έλειπε.![]()
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=14087
Αν βαρίεσαι να το διαβάσεις ολόκληρο ρίξε μια ματιά στην τελευταία παράγραφο και στα γραφήματα πατώντας το next στις φωτό.
http://www.sportrider.com/oils-well-...art-2/?image=8
"conclusion..
With all this testing data (and expense), you'd think making a clear-cut decision as to which oil is best would be easy. In the case of engine oils, however, ...... crystal-clear conclusions aren't in the picture. You must weigh all the data we have made available; for instance, the fact that some oils may absorb acids better, but may not handle high heat as well"
Πρέπει να έχεις διαθέσιμα και να αξιολογήσεις όλα τα δεδομένα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
Sent from me using a computer.