Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Προβλημα στο xt660r απο σβησιματα

Νέο μέλος
    Παιδιά σασ ευχαριστω ξανα για το ενδιαφερον σας ξερετε εδω στην ξενιτια δεν ειναι και τοσο ευκολα ειμαστε συγκρητικα με την Ελλαδα λιγο καλητερα αλλα μασ λειπουν παρα πολλα απο την πατριδα και ειδικα εδω το Darwin ειναι σιγουρα η ακριβοτερη πολυ στον κοσμο.Τελικα την πηγα σε αυτον των ελληνα μηχανικο βασικα για το ντεποζιτο μου ειπε οτι θα καθαριζε και τα μπεκ του ειπα καλητερα οχι και μου ειπε οτι ολα θα πανε καλα πολυ σιγουρια και του λεω ενταξη. Οταν τελειωσε και πηγα να την παρω βαλαμε βενζινα και ετρεξε λιγο κατω απο το
    ''καρμπυλατερ" μολις την αναψαμε. Μου το εκανε και σημερα το πρωι μονο στο πρωτο αναμα και για λιγα δευτερολεπτα. Η μηχανη αρχισε ξανα εντονα μπουκοματα και σβησιματα περισοτερο απο πριν ελεγα πως θα ειναι απο τον καθαρισμο και ή και αερα που μπορη να πηρε. Το πηγα στον μηχανικο και μου ειπαι να το τρεξω να ξεμπουκωση καθως και με στην πολη πηγενομαι πραγματι σιγα λογο limit την πηγα λοιπον να τα δοσω λιγο παραπανω και δεν περναγε τα 90 με τιποτα γονατιζε και εκανε να σβησει χωρις και να σβηνει. Γυρναω στο μηχανικο που εντομεταξη ειχα πληρώση 180 ευρω και του λεω καντην βολτα εσυ, του την αφησα και εφυγα. επισεισ καταλαβα οτι δεν ειχε ιδεα για οποιαδιποτε ρυθμηση ηλεκτρονικα απο το καντραν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vaggeliskiki
    Να ξερεις πως το 660 που εχεις το ρελαντι του ρυθμιζεται αν χρειαστει να το πειραζεις απο το κατραν ηλεκτρονικα γιατι πολυ απλα το μηχανακι ειναι με ψεκασμο!Καλα θα ηταν αν εχει χαμηλο ρελαντι να το ανεβαζες λιγο μηπως κ ειναι απο αυτο,αν δεν ειναι απο αυτο τοτε λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα πολυ πιθανον να ειναι απο τον αισθητηρα γκαζιου (tps) k να θελει αλλαγη,εγω το 2005 το πηγα δυο φορες στον αντιπρωσωπο την πρωτη μου αλλαξε το tps κ την δευτερη μου αλλαξε την ηλεκτρονικη πλακετα,ολα αυτα ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση,ομως το μηχανακι μου δεν σταματησε να μου σβηνει να μου κανει μπουκωματα κ να ρεταρει στις υψηλες στροφες του κινητηρα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaggeliskiki Προβολή μηνύματος
    Να ξερεις πως το 660 που εχεις το ρελαντι του ρυθμιζεται αν χρειαστει να το πειραζεις απο το κατραν ηλεκτρονικα γιατι πολυ απλα το μηχανακι ειναι με ψεκασμο!Καλα θα ηταν αν εχει χαμηλο ρελαντι να το ανεβαζες λιγο μηπως κ ειναι απο αυτο,αν δεν ειναι απο αυτο τοτε λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα πολυ πιθανον να ειναι απο τον αισθητηρα γκαζιου (tps) k να θελει αλλαγη,εγω το 2005 το πηγα δυο φορες στον αντιπρωσωπο την πρωτη μου αλλαξε το tps κ την δευτερη μου αλλαξε την ηλεκτρονικη πλακετα,ολα αυτα ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση,ομως το μηχανακι μου δεν σταματησε να μου σβηνει να μου κανει μπουκωματα κ να ρεταρει στις υψηλες στροφες του κινητηρα!
    Μήπως έφταιγε κάτι άλλο Βαγγέλη;
    Μου κάνει κάπως να μην ήρθε ποτέ στα ίσια του το μηχανάκι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ChrisDarwin Προβολή μηνύματος
    Παιδιά σασ ευχαριστω ξανα για το ενδιαφερον σας ξερετε εδω στην ξενιτια δεν ειναι και τοσο ευκολα ειμαστε συγκρητικα με την Ελλαδα λιγο καλητερα αλλα μασ λειπουν παρα πολλα απο την πατριδα και ειδικα εδω το Darwin ειναι σιγουρα η ακριβοτερη πολυ στον κοσμο.Τελικα την πηγα σε αυτον των ελληνα μηχανικο βασικα για το ντεποζιτο μου ειπε οτι θα καθαριζε και τα μπεκ του ειπα καλητερα οχι και μου ειπε οτι ολα θα πανε καλα πολυ σιγουρια και του λεω ενταξη. Οταν τελειωσε και πηγα να την παρω βαλαμε βενζινα και ετρεξε λιγο κατω απο το
    ''καρμπυλατερ" μολις την αναψαμε. Μου το εκανε και σημερα το πρωι μονο στο πρωτο αναμα και για λιγα δευτερολεπτα. Η μηχανη αρχισε ξανα εντονα μπουκοματα και σβησιματα περισοτερο απο πριν ελεγα πως θα ειναι απο τον καθαρισμο και ή και αερα που μπορη να πηρε. Το πηγα στον μηχανικο και μου ειπαι να το τρεξω να ξεμπουκωση καθως και με στην πολη πηγενομαι πραγματι σιγα λογο limit την πηγα λοιπον να τα δοσω λιγο παραπανω και δεν περναγε τα 90 με τιποτα γονατιζε και εκανε να σβησει χωρις και να σβηνει. Γυρναω στο μηχανικο που εντομεταξη ειχα πληρώση 180 ευρω και του λεω καντην βολτα εσυ, του την αφησα και εφυγα. επισεισ καταλαβα οτι δεν ειχε ιδεα για οποιαδιποτε ρυθμηση ηλεκτρονικα απο το καντραν.
    Κοίτα, εφόσον έχει πληρωθεί είναι υποχρεωμένος να σου επαναφέρει τη μοτοσυκλέτα τουλάχιστον στην προηγούμενη κατάστασή της.
    Ομως, σύμφωνα με αυτά που γράφεις (διαρροή βενζίνης και επιδείνωση του μπουκώματος - ρεταρίσματος) είναι μάλλον επικίνδυνο να τον αφήσεις να ασχοληθεί κι άλλο με τη μηχανή. Ισως πρέπει να βρεις κάποιον πιο ειδικευμένο μηχανικό. Αλλωστε το ΧΤ δεν είναι καμμιά πολύπλοκη μηχανή, σχεδόν όλοι γνωρίζουν να το φτιάξουν. Τουλάχιστον εδώ, εκεί δεν ξέρω τι επιλογές έχεις.

Νέο μέλος
    Σε ευχαριστω!!!!

Νέο μέλος
    Ναι εχεις δικιο. Βρηκα καποιων αλλο θα την παω αυριο, θα σας γραψω οταν εχω νεα. Ο προηγουμενος μου ειπε να ριξει μια ματια χωρις αλλα χρηματα. Θα παω να την παρω σε κανα δυοωρο.

Παλαιό μέλος
    Από κάποιο τοπικό φόρουμ μοτοσυκλετιστών δεν μπορούν να σου συστήσουν κανένα μηχανικό με καλύτερες "περγαμηνές" ή καλύτερη γνώση του μοντέλου;

Νέο μέλος
    Πηρα την μηχανη και ο μηχανικος μου ειπε οτι ειναι σιγουροσ οτι το προβλημα ειναι ηλεκτρικο και οταν ειναι κρυα δουλευη ενταξη .μου ειπε οτι μηλησε με την Yamaxa στην Ελλαδα και οτι μπορει να του δωσουν οδηγιες απο εκει να την φτιαξει και τωρα που θα εφευγα να την γκαζωσω οσο μπορω για να δω πως δουλευει. Ετσι και εκανα και οντος μεχρη να κανω 7 χιλιομετρα δεν εκανε το παραμικρο μετα αρχισε να σβηνη εκανα ενα χιλιομετρο και για πρωτη φορα μεχρη τωρα δεν αναβε ευκολα και οταν αναβε δεν προχωρουσε καθολου εσβηνε μολις αφηνα το σημπλεκτη με πρωτη. Οπως καταλαβατε επρεπε λοιπον να την αφησω να κρυωση για να δουλεψει ξανα. Εχεται καμια ιδεα αν ειναι οντος απο τα ηλεκτρικα με αυτα τα συμπτωματα? Αν ναι καμια λυσει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ChrisDarwin Προβολή μηνύματος
    Πηρα την μηχανη και ο μηχανικος μου ειπε οτι ειναι σιγουροσ οτι το προβλημα ειναι ηλεκτρικο και οταν ειναι κρυα δουλευη ενταξη .μου ειπε οτι μηλησε με την Yamaxa στην Ελλαδα και οτι μπορει να του δωσουν οδηγιες απο εκει να την φτιαξει και τωρα που θα εφευγα να την γκαζωσω οσο μπορω για να δω πως δουλευει. Ετσι και εκανα και οντος μεχρη να κανω 7 χιλιομετρα δεν εκανε το παραμικρο μετα αρχισε να σβηνη εκανα ενα χιλιομετρο και για πρωτη φορα μεχρη τωρα δεν αναβε ευκολα και οταν αναβε δεν προχωρουσε καθολου εσβηνε μολις αφηνα το σημπλεκτη με πρωτη. Οπως καταλαβατε επρεπε λοιπον να την αφησω να κρυωση για να δουλεψει ξανα. Εχεται καμια ιδεα αν ειναι οντος απο τα ηλεκτρικα με αυτα τα συμπτωματα? Αν ναι καμια λυσει?
    Τρία πράγματα είναι τα πλέον ύποπτα πια:

1) Αισθητήρας οξυγόνου
    2) Πηνία
    3) Αντλία βενζίνης

Κατά τη γνώμη μου είναι αυτά που ανταποκρίνονται περισσότερο στα συμπτώματα που αναφέρεις.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Τρία πράγματα είναι τα πλέον ύποπτα πια:

1) Αισθητήρας οξυγόνου
    2) Πηνία
    3) Αντλία βενζίνης

Κατά τη γνώμη μου είναι αυτά που ανταποκρίνονται περισσότερο στα συμπτώματα που αναφέρεις.
    Αν φταίει κάτι από αυτά που αναφέρει ο νοτακος παραπάνω, νομίζω θα το δείξει σαν βλάβη και το διαγνωστικό. Αρκεί να δει τη μηχανή ειδικευμένος μηχανικός για να μπορεί να διαβάσει τους κωδικούς βλαβών.

Πάντως, εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η λειτουργεία της μηχανής είχε στρώσει και ξαναχάλασε μετά την επίσκεψη στον μηχανικό, ο οποίος πείραξε μόνο την τροφοδοσία. Αν ήταν κάτι ηλεκτρικό πως εμφανίστηκε τώρα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Αν φταίει κάτι από αυτά που αναφέρει ο νοτακος παραπάνω, νομίζω θα το δείξει σαν βλάβη και το διαγνωστικό. Αρκεί να δει τη μηχανή ειδικευμένος μηχανικός για να μπορεί να διαβάσει τους κωδικούς βλαβών.

Πάντως, εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η λειτουργεία της μηχανής είχε στρώσει και ξαναχάλασε μετά την επίσκεψη στον μηχανικό, ο οποίος πείραξε μόνο την τροφοδοσία. Αν ήταν κάτι ηλεκτρικό πως εμφανίστηκε τώρα;
    Η τροφοδοσία στα ψεκαστά έχει άμεση σχέση και με τα ηλεκτρικά.
    Η αλλαγή μάστορα θεωρείται πλέον δεδομένη.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Το 660 επρεπε να φαει ενα ban απο την αγορα με τις χαζοβλαβες του που εχουν ταλαιπωρησει οποιον μιλαει ελληνικα και αντιθετως εχει γινει σουπα!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Το 660 επρεπε να φαει ενα ban απο την αγορα με τις χαζοβλαβες του που εχουν ταλαιπωρησει οποιον μιλαει ελληνικα και αντιθετως εχει γινει σουπα!
    Αν πρέπει να φάει ban το 660, τότε τα κατέμια τι έπρεπε να φάνε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vaggeliskiki
    Φιλε νοτακο γενικα πιστευω πως τα περισσοτερα απο αυτο τα μηχανακια ειχαν κ εχουν προβληματα,προχθες μιλουσα με εναν φιλο που εχει 660 κ μου ελεγε πως καποιες φορες το ξεχναει χωρις βενζινη κ του σβηνει, οταν το ξαναγεμιζει με βενζινη κ παει να βαλει μπροστα παντα του καει το μπουζι(καπου βραχυκυκλωνει)!Εγω την τελευταια φορα που ειχα επισκευτει την αντιπρωσωπεια μου αλλαξε ηλεκτρονικη πλακετα ομως δεν ειχε αποτελεσμα το μηχανακι συνεχισε να μου σβηνει εν κινηση κ να μου ρεταρει στις υψηλες στροφες,αγανακτισα κ το εδωσα οσο οσο γιατι πλεον ειχα αγανακτισει το 2007 πηρα το vstrom 650 κ ησυχασα!Δυστυχως δεν μπορεσαν να συνεχισουν την παραδωση στο θεμα της αξιοπιστιας (χτ 600)

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Αν πρέπει να φάει ban το 660, τότε τα κατέμια τι έπρεπε να φάνε;
    Σπαμαρω τωρα αλλα τεσπα, ας με συγχωρεσουν!
    Τα ΚΤΜ ομως σε αντιθεση με το 660 δεν πλασαριστηκαν για αξιοπιστα, καθημερινα μηχανακια για ολες τις χρησεις. Και ουτε εκμεταλευτηκαν το ονομα του προκατοχου τους που ηταν πραγματι αλεξισφαιρος για να πουλησουν (φυκια για μεταξωτες κορδελες ). Και εχουν και αλλες χαρες τα ΚΤΜ. Το ΧΤ αν χασει την αξιοπιστια του και τη χρηστικοτητα του τι θα του απομεινει;;
    Και δεν ακουσα ΚΤΜ να σβηνει πανω σε στροφη ή σε διασταυρωση!! (Ακουσα βεβαια ολες τις αλλες πιθανοτητες βλαβων! )

Τεσπα, καλο σαν μηχανακι το 660 αρκει να μην ειχε αυτες τις μ@λακιες απο τα ιταλικα του γονιδια και καποιο εξτρα αχρηστο βαρος οπως οι διπλες εξατμισεις κλπ. Θα ηταν μια χαρα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα στο λεβιέ !!!!
    από LIBYKOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2006, 02:11
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 09:17
  3. Πρόβλημα στο πίσω λάστιχο...help!!!
    από Xlitos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30