Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 110

Θέμα: Εκδρομή Γιάννενα - Πίνδο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Ψησου;
    Ψημενος είμαι αλλά όπως κι ο γιάννης,πρέπει να τα βάλω κάτω να δω αν μου βγαίνουν.

Ανάλογη εκδρομή έκανα μόνος μου πέρσι τέλη Μαϊου.
    Κινήθηκα αυστηρά επαρχιακα χωρίς καθόλου εθνική.
    περιπτερο-θηβα-κωσταλεξη-δομοκο-καρδιτσα-τρικαλα-μετσοβο-γιαννενα.
    Επιστροφη αρτα-κηποι κρεμαστων-καρπενησι-σπερχειαδα-δομοκο-και ίσα κάτω μεχρι την ιπποκρατειο πολιτεία πισω από την πάρνηθα.
    Εφυγα σάββατο πρωί,και ήμουν Γιάννενα απόγευμα καθώς έκανα στάση για να συναντήσω φιλο στην Καρδίτσα.
    Επεστρεψα Δευτέρα απόγευμα επιεικώς κομμάτια.
    Η διαφορά με αυτό που προτείνεις είναι ότι δεν ξεκουράστηκα καθόλου ενδιάμεσα και μάλιστα το τελευταίο βράδυ τι ξενύχτησα.
    Αν άξιζε; με τα χίλια!
    Θυμάμαι μου φύγαν γύρω στα 120περίπου ευρώ σε βενζίνες,χωρίς ενδιάμεση εκδρομή στην Πίνδο.γύρω στα 1200χλμ νομίζω είχα γραψει.
    Διαμονήκαι φαγητό είχα φρι.
    Τα λέω για να δώσω μια εικόνα.
    Ο αμυρουκαης δεν πέφτει έξω στα νούμερα που αναφέρει.
    Εγω υπολογιζω συνολικα χλμ γυρω στα 1400. Με καταναλωση 6 λιτρα στα 100, και τιμη βενζινης 1.70€, βγαινει γυρω στα 140€. Αυτο περιλαμβανει : Ανεβασμα στα Γιαννενα αυστηρά επαρχιακα, 200 - 300 χλμ βολτα στη Πινδο, επιστροφη με αρκετη εθνικη ή ολο εθνικη. Τωρα αν η παρεα ειναι σκληροπυρηνικη και γουσταρει "κορδελατη" επιστροφη - μεσα.

Η παρακατω διαδρομη πως σου φαινεται;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Β. Μιας και θα ειμαστε ξεκουραστοι και θα εχουμε ολη τη μερα μπροστα μας, μπορουμε να κανουμε μια πλουσιοπαροχη και χιλιομετροβόρα διαδρομη οπως αυτη https://maps.google.com/maps?saddr=%...=2,4,6&t=m&z=8 . Δευτερη μερα βολτα στη Πινδο και τριτη μερα επιστροφη απο μια λιγοτερο πλουσια διαδρομη απ αυτη που ηρθαμε (ή και καθολου πλουσια ).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και επειδή σίγουρα όλο και κάτι παραπάνω θα γίνει, λέω πεντακόσια να είμαι σίγουρος.
    Ηδη ξεχασες το γλυκο μετά.....

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Δες αυτη
    https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...&sz=10&t=m&z=9

και αυτη
    http://goo.gl/maps/kvaaQ

Ομορφες διαδρομες και περνας τα ομορφοτερα μερη της Πινδου.

Ξαναλεω,δειτε ποσοι θα ειστε και μπορει να βρεθει ενναλακτικη για τη διαμονη.

Στους υπολογισμους που κανετε να λαβετε υποψιν αν η κινηση μεσω επαρχιακων που γινονται και στις μονοημερες συγκρινομενη με το κοστος που ενδεχομενως γλυτωνετε και το χρονο επιπλεον που θελετε για να καλυψετε την ιδια αποσταση εχει πραγματικο νοημα......

Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος
    πουτσ@@@@@@@@@

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Η παρακατω διαδρομη πως σου φαινεται;
    Μου φαίνεται πολύ καλή.
    Αλλά.
    Επειδή παρόμοια(κατά το ήμισυ) είχα κινηθεί πέρσι στο γύρνα να σου πω εντυπώσεις.

Το κομμάτι από τη λίμνη κρεμαστων μέχρι το καρπενήσι είναι δεν είναι 50χλμ.
    Ε,μου πήρε σχεδόν 3 ολόκληρες ώρες να το κάνω!!!μιλάμε βελαξα!μόνο φουρκετες.
    Εξαντλητικό πολύ.
    Τεσπα θα κάνω τους υπολογισμούς μου και θα σου πω.
    Σαν αρχή πάντως είμαι μέσα.

Εδιτ : δε συστηνω να γίνει απόγευμα η αναχώρηση!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Στους υπολογισμους που κανετε να λαβετε υποψιν αν η κινηση μεσω επαρχιακων που γινονται και στις μονοημερες συγκρινομενη με το κοστος που ενδεχομενως γλυτωνετε και το χρονο επιπλεον που θελετε για να καλυψετε την ιδια αποσταση εχει πραγματικο νοημα......

Εξαντλητικό πολύ.
    αυτό
    πουτσ@@@@@@@@@

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    τα πάντα με μας βολευουν εκτός των χρημάτων.Και πίστεψε με Γιώργο ψήνομαι όσο κανείς άλλος σου λέω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δες αυτη

και αυτη

Εμενα μου φαινονται πολυ καλες! Ωραιος!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Γινεσαι απολυτα κατανοητος, αλλα προσωπικα προτιμω μια ομορφη και ενδιαφερουσα οδηγικα διαδρομη, παρα μια γρηγορη, οικονομικη και βαρετη διαδρομη.
    Εννοειται βεβαια οτι αναλογως με τις διαθεσεις και τις αναγκες της παρεας, ολα αυτα περι διαδρομών, επαρχιακων κτλ συζητιουνται και τροποποιουνται αναλογα.

Εξαντλητικό πολύ.
    Μαλιστα. Αυτο το κομματι λοιπον διαγραφεται.

Εδιτ : δε συστηνω να γίνει απόγευμα η αναχώρηση!
    Η αναχωρηση θα γινει απογευμα μονο στην περιπτωση που καποιος-οι λογω δουλειας δεν μπορουν να ξεκινησουν πρωι. Σε αυτη την περιπτωση ομως η διαδρομη προς Γιαννενα θα γινει απο τον πιο συντομο (χιλιομετρικα και χρονικα) δρομο (δηλαδη εθνικη).

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Γιώργο ακόμα κι ο πιο σύντομος δρόμος για Γιάννενα δεν νομίζω να.μας πάρει λιγότερο από 5-6 ώρες.
    Οπερ,εάν και εφόσον γίνει αναχώρηση απόγευμα,είναι στάνταρ ότι θα οδηγούμε μόνο με σκοτάδι,με ότι αυτό επιφέρει.
    Συν το γεγονός ότι ένα πολύ σεβαστό κομμάτι (το μισό για την ακρίβεια) από την οδηγικη εμπειρία χάνεται,γιατί απλα δε θα βλέπουμε τίποτα.
    Τι νόημα έχει σε μια εκδρομή 2-3ημερών,που ο σκοπός είναι να χορτάσει κάνεις δρόμο και εικόνες,να επιλέξουμε την μισή να την κάνουμε νύχτα;

Δεν εχεις καθολου αδικο.

Σκεφτηκα ομως οτι αν καποιος εργαζομενος θελει να κανει αυτη την εκδρομη, αλλα δεν μπορει να παρει 1 μερα αδεια απο τη δουλεια του, με την απογευματινη αναχωρηση ναι μεν χανει την οδηγικη απολαυση του πηγαινε (διοτι τα χλμ θα ειναι διεκπαιρεωτικα) αλλα κερδιζει 2 ολοκληρες μερες εκει (1 ολοκληρη μερα στα Γιαννενα και αλλη 1 ολοκληρη μερα για μια "πλουσια" και οδηγικα απολαυστικη επιστροφη).

Το σεναριο του να γινει 2ημερο (δηλ 1 διανυκτερευση) για τα Γιαννενα (δηλ τη 1 μερα πηγαινε και την αλλη γυρνα) κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει.

Νομιζω οτι το καλυτερο σεναριο ειναι 3 φουλ μερες (2 διανυκτερευσεις). Την πρωτη μερα πηγαινε, τη δευτερη μερα βολτα εκει, και την τριτη μερα επιστροφη.

Προσωπικα μπορω και 3 και 4 φουλ μερες. Αμα ομως υπαρχει παρεα (ειτε αυτη η παρεα αποτελειται απο εναν, ειτε αποτελειται απο περισσοτερους) που θελει να κανουμε αυτη την εκδρομη, αλλα μπορει μονο απογευμα Παρασκευης + ΣΚ, νομιζω οτι αξιζει να χαραμιστει το πηγαινε, για να κερδιθουν 2 ολοκληρες μερες εκει. Ειδαλλως το βλεπω πολυ δυσκολο να κανονιστουν αδειες κτλ για μια μελλοντικη φουλ 3ημερη εκδρομη (ακομα κι αν κανονιστουν αδειες κτλ, μπορει εκεινο το 3ημερο να ριχνει καρεκλες).

Αν τωρα μπορουμε να μαζευτουμε καποιοι και να το κανουμε φουλ 3ημερο θα ηταν ιδανικα, αλλιως προσωπικα συμβιβαζομαι και με δυομισαήμερο .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    www.sakisrooms.gr
    25€ για ενα ατομο (μονοκλινο) χωρις πρωινο

www.pavlourooms.gr

στο Υπουργείο πρέπει να έχουν μαζευτεί πολλά αλάνια...πρόστυχα
    να χαρώ καβάντζες!

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Μακάρι να μπορούσα να έρθω, αλλά για έξοδο εκτός Αττικής πάνω από διήμερο, μόνο τον Αύγουστο. Καλά να περάσετε
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δες αυτη

και αυτη

Αμα κανετε την πρωτη διαδρομη, μεταξυ Μηλιας και Μετσοβου να σταματησετε για φαϊ στον Πλανηταρχη. Επος!!! Καθε φορα που πηγαινα Γιαννενα τον τσακιζα!!! Δεν μπορουσα ουτε να οδηγησω, ουτε καν να περπατησω μετα απο το φαϊ!
    Εχει ψητα κρεατα, γιδα βραστη, πατσα κλπ. Μια ξυλινη ταβερνουλα ειναι, μονη της, πανω στο δρομο στο βουνο.
    Αλλιως μπειτε Μετσοβο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Άσχετο αλλά πό Δευτέρα λέω ν αρχίσω δίαιτα Οπότε Κυριακή δε μπάμε ένα Λέπουρα για τρελή και φτηνή

ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ

(αποχαιρετιστήρια)

ανανήψαντας

Καθως θα γυριζουμε παμε οπου γουσταρεις...

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Super εκδρομη
    από illuminatios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 12:02
  2. Εκδρομη -μαθημα........Στην Β.Ευβοια (Φωτο προστεθηκαν)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 07:26
  3. Εκδρομή της ΛΕ.ΜΟΤ.Α.
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2004, 17:54
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  5. ΕΚΔΡΟΜΗ 28-11 σαββατοκυριακο
    από dariosk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2