Ρε χτινε
η φωτο που εβαλες με μπερδεψε....
να τους κρεμασεις θελεις ή να τους πηΔ@##εις΄;(δες σαπουνι..)
![]()
Δέν διαφωνούμε σε κάτι Νίκο. Είναι δυστυχώς όλα τα παραπάνω μαζί.
Πρίν από μερικούς μήνες και λόγω σέλας, υπέστη κύστη κόκυγος. Το Ταμείο δεν με κάλυπτε, αφού έχω χρέη και δεν μπορώ να θεωρήσω βιβλιάριο και ιδιωτικά ούτε να το σκέφτεσαι.
Ευτυχώς έχω αδερφικό φίλο medic έν ενεργεία και με άνοιξε, με καθάρισε και με έραψε, με τοπική αναισθησία . Με μπούκωσε και με κάτι αντιβιωτικά (χορηγία USMC) και έστρωσα. Οπότε τί να λέμε για φθηνά φάρμακα/νοσήλεια και αξιοπρέπεια ...
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Χτίνε δυστυχώς τουλάχιστον επι προσωπικού έχω ιδέα τι όργια έχουν γίνει...επειδή τυγχάνει να δουλεύουν και οι 2 μου γονείς σε δημόσια νοσοκομεία και τα ξαδέρφια μου ιατροί....το θέμα είναι οτι το παρουσιάζουν πάλι και αυτό σαν μια κάθαρση για τα 5-10 μ3$@#$^πανα Διευθυντάδες κλινικών που τρώγανε με τη σέσουλα απο τα φακελάκια...Τουλάχιστον για επίπεδο περίθαλψης ομιλώ.Τώρα για τα φάρμακα...άλλου παπά ευαγγέλιο εκει περα.....
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ενα απο τα προβληματα ειναι οτι αφηνουν τις φαρμακευτικες να αισχροκερδουν (οχι που δεν θα τις αφηναν..).
Το κοστος παραγωγης του συγκεκριμενου φαρμακου μπορει να ειναι 5 εως 10 ευρω το κουτι και πληρωνουμε κερατιατικα πατεντες και λοιπες μαλακιες.
Αμα βεβαια πας στον ceo της εκαστοτε φαρμακευτικης και του κολλησεις την κανη απο ενα Καλασνικοφ στο κεφαλι να δεις για ποτε θα αλλαξει γνωμη αρδην!
Εχουν κανει την υγεια των ανθρωπων εμποριο οι απαραδεκτοι!
Τεσπα... ετσι θα 'ναι οσο τα ανεχομαστε!
MADE IN JAPAN 日本製
Τι ειναι ο Πακετανιος;; Ο πακιστανος καπετανιος;;;
MADE IN JAPAN 日本製
Το κόστος έρευνας και ανάπτυξης που το πας;
Εκτός αν νομίζεις ότι το φάρμακο αυτό δημιουργήθηκε, αναπτύχθηκε, δοκιμάστηκε κοκ μέσα σε μία μέρα και κυκλοφόρησε την επόμενη.
Οι επιστήμονες που κάθισαν να το δημιουργήσουν τί έτρωγαν όλο το διάστημα (μπορεί και καμιά 20ετία) που χρειάστηκε για να βγει;
Αν θέλουμε βέβαια μπορούμε να καταργήσουμε την ακριβή αυτή διαδικασία και ο θεός βοηθός.
I will take the mountains!
Οκ οποτε μου λες οτι μια χημικη ουσια σε ποσοτητες mg κοστιζει στην κατασκευη της οσο ενα αυτοκινητο πχ. Και αυτο εχει R&D μπολικο.
Προφανως συνυπολογιζω το κοστος ερευνας. Δηλαδη αλλα φαρμακα που κοστιζουν 3 ευρω πχ δεν χρειαστηκαν ερευνα για να γινουν να υποθεσω;;;
Τωρα δηλαδη τι θες;; Να μου δικαιολογησεις τις φαρμακευτικες και το οτι ζηταν πατεντες για να τσεπωνουν χοντρα απο την αναγκη των αρρωστων ανθρωπων;;;
Συνελθε!!!! Και ελπιζω να ΜΗΝ σου τυχει περιπτωση σε σενα ή σε δικους σου για να διαπιστωσεις απο πρωτο χερι ποσο δικαιο ειναι.
Εντιτ: Χωρις το κοστος ερευνας η αξια τους θα ηταν μηδαμινη. Κατω του 1 cent. Μιλαμε για mg ουσιων και ενα εργοστασιο παραγει τονους!
MADE IN JAPAN 日本製
Θα παρακαλέσω να ηρεμήσουμε.
Γίναμε και ειδικοί στο κόστος παραγωγής των φαρμάκων;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Επειδή είμαι μεγαλομέτοχος σε κάμποσες φαρμακοβιομηχανίες όπως καταλαβαίνεις προωθώ τα συμφέροντά τους για να βγαίνει το μεροκάματο.
Προφανώς και το αυτοκίνητο έχει R&D και για το λόγο αυτό να είσαι σίγουρος ότι το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σου ΔΕΝ ισούται σε καμία περίπτωση με το κόστος κατασκευής του.
Έτσι είναι στον πραγματικό κόσμο.
I will take the mountains!