Πειτε στο παιδι οτι κανει,να πουλησει λιγο μουρη ρε παιδια...Και το 200αρι μπορει να κανει....![]()
Πειτε στο παιδι οτι κανει,να πουλησει λιγο μουρη ρε παιδια...Και το 200αρι μπορει να κανει....![]()
Αλλοι εχουν 190 και πανε παρακατω για βουτανε καλυτερα και αλλοι θελονε να προιστουνε...
Έχουμε και λέμε...
1. Ενώ το ερώτημα είναι σαφές από το πρώτο ποστ, βγάλατε το συμπέρασμα πως όλα γίνονται για την μούρη.
2. Κανείς δεν απάντησε εμπεριστατωμένα.
3. Ως ένα καφενείο, οι απαντήσεις είναι χλευαστικές για να γουστάρετε εσείς που είστε θαμώνες. Οι άλλοι, να πάνε να πνιγούν.
Δεν σας τιμάει και ιδιαίτερα βέβαια, αλλά και αυτό είναι δικό σας θέμα.
Φαντάζομαι θα συνεχιστεί ο διαγωνισμός για το πιο έξυπνο ποστ σε ήδη κατεστραμμένο thread.
Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο που κάνατε και ελπίζω να είχατε ένα διασκεδαστικό απόγευμα.
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 09/12/2014 στις 12:31.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
To rezoyme.. Το 190 θα σου δωσει πιο βαρια αισθηση στης στροφες επειδη μιλαμε για 190/50 θα μακυνει ελαχιστα το γραναζωμα σου οποτε θα χασεις και λιγο επιταχυνση θα αυξησεις και λιγο την καταναλωση σου
Ενω ενα ομορφο 180αρι supersport κατηγοριας με μπομπε κορωνα θα σου δωσει το επιθυμητο αποτελεσμα..
Προσωπικα σε 5,5 ζαντα το αποφευγω το 190 εκτος και αν το θελει ο αλλος παρα πολυ... γενικα χανεις πολλα.
Και το 180άρι υπερβολή είναι. Η ιδανική διάσταση σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του mt είναι το 160
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing