Bγαινει ακομα, καινουργιο, απο Αμερικη. Αγοραζουν το μοτερ απο Γερμανια.
78 αλογα μαμα. 80 για πλακα. Βαρος οσο ενα ποδηλατο...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-GiRtQZlnbw
Bγαινει ακομα, καινουργιο, απο Αμερικη. Αγοραζουν το μοτερ απο Γερμανια.
78 αλογα μαμα. 80 για πλακα. Βαρος οσο ενα ποδηλατο...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-GiRtQZlnbw
MADE IN JAPAN 日本製
Κάνε τον συνειρμό
Εσυ+ αυτό στο νησί...
εγω προσωπικα προσβαλομαι με τα λογια σου. νομιζω πως οι περισσοτεροι ημασταν καποτε σε παρομοια θεση. για ολα (σχεδον) υπαρχουν νομοι, το αμα καποιος δεν θελει να τους σεβαστει κακο του κεφαλιου του. αλλα οχι να λες καποιον βλημα επειδη θελει να εχει μεγαλυτερη μηχανη απο αυτην που του επιτρεπει ο βλακοδεστατος νομος. ντροπη.
Σε τέτοιες περιπτώσεις το πρόβλημά του μπορεί εύκολα να γίνει πρόβλημα κάποιου άλλου...
ρε παμε καλα? εδω οι 9 στις 10 γυναικες με διπλωμα ειναι απο ακρως επικινδυνες εως θανασιμα αποβλακωμενες (οπως και οι υπερηλικες οδηγοι) και την πεφτετε σε ενα νεο παλικαρι? Να χεις το νου φιλε, να φυλαγεσαι να προσεχεις διπλα και για τους αλλους.. να μην κανεις μαλακιες σε δημοσιους και πολυσυχναστους δρομους και να μην παρεις το μπεργκ γιατι ειναι ρημαδια και σπανε. καλες βολτες.
Τωρα ο αλεξης θα δωσει διπλωματα σε ολους, λευτερια στα κυβικα λεμε. Ενα μπουσα σε καθε φαμιλια, οπως παλια.
Εαν προσβαλεσαι εσυ για κατι που λεω σε καποιον αλλο,λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι.Εκτος και αν και εσυ οδηγεις χωρις διπλωμα και ασφαλεια ,οποτε σε καταλαβαινω.
Οταν καποιος δεν σεβεται τους νομους και παει αδιαβαστος,ειναι δικο του θεμα,οταν ομως επιρεαζει και εμενα τοτε ειναι δικο μου θεμα.Αν σκασει επανω σου,καποιος που δεν εχει διπλωμα και ασφαλεια και φας τη μιση σου ζωη στα δικαστηρια προσπαθωντας να παρεις αυτα που πληρωσες σε νοσοκομεια και συνεργεια ,τα ξαναλεμε.
Οταν καποιος με τις κινησεις του μπορει να καταστρεψει τον εαυτο του,την οικογενεια του και καποιους οι οποιοι δεν του χρωστανε τιποτε,για μενα συνεχιζει να ειναι βλημα.
Εσυ πες τον λουλουδι.Ολα ειναι θεμα οπτικης.![]()
Φυσικα και το εκανα,μεχρι που βρεθηκε καποιος και με εφερε απεναντι στις ευθυνες μου.
Δεν μου ειπε μπραβο,ουτε κολπα για να ειμαι παρανομος και να μη με πιανουν.Τη μονη βοηθεια που μπορουμε να προσφερουμε αυτη τη στιγμη στο παλικαρι, ειναι να του πουμε την αληθεια και τιποτε αλλο.Εαν βγαλει το διπλωμα του κανονικα και ασφαλιστει οπως πρεπει,τοτε να του κανουμε και παρτυ.
Στην αντιθετη περιπτωση,αν αυριο του παει κατι στραβα θα εχουμε και εμεις τις ευθυνες μας.