Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: husaberg fe 550

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Η εκείνο το MAICO το 800 2τ
    Bγαινει ακομα, καινουργιο, απο Αμερικη. Αγοραζουν το μοτερ απο Γερμανια.
    78 αλογα μαμα. 80 για πλακα. Βαρος οσο ενα ποδηλατο...

https://www.youtube.com/watch?v=-GiRtQZlnbw
    MADE IN JAPAN 日本製

Banned
    Κάνε τον συνειρμό
    Εσυ+ αυτό στο νησί...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κάνε τον συνειρμό
    Εσυ+ αυτό στο νησί...
    Λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και το MAICO...
    Ειμαι κουλαδι και θα σκοτωθω 100%.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Πατε καλά ρε; Τι ειναι αυτα που λετε σε εναν ανθρωπο 22 χρονών....; Λες και μιλατε σε 16χρονο...
    Καποιος λογιστης να σε διαφωτισει... σιγουρα θες αφμ
    Ο λογιστης ειναι το μονο προβλημα?

Το οτι ενα Βλημα χωρις διπλωμα ,αρα και χωρις ασφαλεια,θα κυκλοφορει αναμεσα μας δεν σας προβληματιζει?

Αντι να τον στειλετε στο διαολο μεχρι να σοβαρευτει,καθεστε και του δινεται και συμβουλες?

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ο λογιστης ειναι το μονο προβλημα?

Το οτι ενα Βλημα χωρις διπλωμα ,αρα και χωρις ασφαλεια,θα κυκλοφορει αναμεσα μας δεν σας προβληματιζει?

Αντι να τον στειλετε στο διαολο μεχρι να σοβαρευτει,καθεστε και του δινεται και συμβουλες?
    εγω προσωπικα προσβαλομαι με τα λογια σου. νομιζω πως οι περισσοτεροι ημασταν καποτε σε παρομοια θεση. για ολα (σχεδον) υπαρχουν νομοι, το αμα καποιος δεν θελει να τους σεβαστει κακο του κεφαλιου του. αλλα οχι να λες καποιον βλημα επειδη θελει να εχει μεγαλυτερη μηχανη απο αυτην που του επιτρεπει ο βλακοδεστατος νομος. ντροπη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε τέτοιες περιπτώσεις το πρόβλημά του μπορεί εύκολα να γίνει πρόβλημα κάποιου άλλου...

ρε παμε καλα? εδω οι 9 στις 10 γυναικες με διπλωμα ειναι απο ακρως επικινδυνες εως θανασιμα αποβλακωμενες (οπως και οι υπερηλικες οδηγοι) και την πεφτετε σε ενα νεο παλικαρι? Να χεις το νου φιλε, να φυλαγεσαι να προσεχεις διπλα και για τους αλλους.. να μην κανεις μαλακιες σε δημοσιους και πολυσυχναστους δρομους και να μην παρεις το μπεργκ γιατι ειναι ρημαδια και σπανε. καλες βολτες.

Τωρα ο αλεξης θα δωσει διπλωματα σε ολους, λευτερια στα κυβικα λεμε. Ενα μπουσα σε καθε φαμιλια, οπως παλια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    εγω προσωπικα προσβαλομαι με τα λογια σου. νομιζω πως οι περισσοτεροι ημασταν καποτε σε παρομοια θεση. για ολα (σχεδον) υπαρχουν νομοι, το αμα καποιος δεν θελει να τους σεβαστει κακο του κεφαλιου του. αλλα οχι να λες καποιον βλημα επειδη θελει να εχει μεγαλυτερη μηχανη απο αυτην που του επιτρεπει ο βλακοδεστατος νομος. ντροπη.
    Εαν προσβαλεσαι εσυ για κατι που λεω σε καποιον αλλο,λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι.Εκτος και αν και εσυ οδηγεις χωρις διπλωμα και ασφαλεια ,οποτε σε καταλαβαινω.

Οταν καποιος δεν σεβεται τους νομους και παει αδιαβαστος,ειναι δικο του θεμα,οταν ομως επιρεαζει και εμενα τοτε ειναι δικο μου θεμα.Αν σκασει επανω σου,καποιος που δεν εχει διπλωμα και ασφαλεια και φας τη μιση σου ζωη στα δικαστηρια προσπαθωντας να παρεις αυτα που πληρωσες σε νοσοκομεια και συνεργεια ,τα ξαναλεμε.

Οταν καποιος με τις κινησεις του μπορει να καταστρεψει τον εαυτο του,την οικογενεια του και καποιους οι οποιοι δεν του χρωστανε τιποτε,για μενα συνεχιζει να ειναι βλημα.

Εσυ πες τον λουλουδι.Ολα ειναι θεμα οπτικης.

Εαν προσβαλεσαι εσυ για κατι που λεω σε καποιον αλλο,λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι.Εκτος και αν και εσυ οδηγεις χωρις διπλωμα και ασφαλεια ,οποτε σε καταλαβαινω.

Οταν καποιος δεν σεβεται τους νομους και παει αδιαβαστος,ειναι δικο του θεμα,οταν ομως επιρεαζει και εμενα τοτε ειναι δικο μου θεμα.Αν σκασει επανω σου,καποιος που δεν εχει διπλωμα και ασφαλεια και φας τη μιση σου ζωη στα δικαστηρια προσπαθωντας να παρεις αυτα που πληρωσες σε νοσοκομεια και συνεργεια ,τα ξαναλεμε.

Οταν καποιος με τις κινησεις του μπορει να καταστρεψει τον εαυτο του,την οικογενεια του και καποιους οι οποιοι δεν του χρωστανε τιποτε,για μενα συνεχιζει να ειναι βλημα.

Εσυ πες τον λουλουδι.Ολα ειναι θεμα οπτικης.

δηλαδη εσυ ΔΕΝ εχεις οδηγησει χωρις διπλωμα ΠΟΤΕ???????

Παλαιό μέλος
    δηλαδη εσυ ΔΕΝ εχεις οδηγησει χωρις διπλωμα ΠΟΤΕ???????
    Φυσικα και το εκανα,μεχρι που βρεθηκε καποιος και με εφερε απεναντι στις ευθυνες μου.

Δεν μου ειπε μπραβο,ουτε κολπα για να ειμαι παρανομος και να μη με πιανουν.Τη μονη βοηθεια που μπορουμε να προσφερουμε αυτη τη στιγμη στο παλικαρι, ειναι να του πουμε την αληθεια και τιποτε αλλο.Εαν βγαλει το διπλωμα του κανονικα και ασφαλιστει οπως πρεπει,τοτε να του κανουμε και παρτυ.

Στην αντιθετη περιπτωση,αν αυριο του παει κατι στραβα θα εχουμε και εμεις τις ευθυνες μας.

Φυσικα και το εκανα,μεχρι που βρεθηκε καποιος και με εφερε απεναντι στις ευθυνες μου.

Δεν μου ειπε μπραβο,ουτε κολπα για να ειμαι παρανομος και να μη με πιανουν.Τη μονη βοηθεια που μπορουμε να προσφερουμε αυτη τη στιγμη στο παλικαρι, ειναι να του πουμε την αληθεια και τιποτε αλλο.Εαν βγαλει το διπλωμα του κανονικα και ασφαλιστει οπως πρεπει,τοτε να του κανουμε και παρτυ.

Στην αντιθετη περιπτωση,αν αυριο του παει κατι στραβα θα εχουμε και εμεις τις ευθυνες μας.
    ειπε οτι ειναι 22. αρκετα μεγαλος για να καταλαβαινει τι κανει κι αρκετα νεος για να μην ακουει κλαψογερους. νομοι υπαρχουν, οπως και παραθυρακια. δεν το συνεχιζω αλλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τωρα ο αλεξης θα δωσει διπλωματα σε ολους, λευτερια στα κυβικα λεμε. Ενα μπουσα σε καθε φαμιλια, οπως παλια.
    τι μπουσα ρε? XR και ΧΤ...

Παλαιό μέλος
    ειπε οτι ειναι 22. αρκετα μεγαλος για να καταλαβαινει τι κανει κι αρκετα νεος για να μην ακουει κλαψογερους. νομοι υπαρχουν, οπως και παραθυρακια. δεν το συνεχιζω αλλο.
    Και καλα κανεις.Ας κανει πλεον,αυτο που θεωρει σωστο.

Banned
    τι μπουσα ρε? XR και ΧΤ...
    TDM με ακραπες.....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Husaberg FE 400 E αξιζει η οχι;
    από mivvo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2009, 18:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ