Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Husaberg FE 400 E αξιζει η οχι;

Husaberg FE 400 E αξιζει η οχι;

Παιδια ο αδερφος μου ψαχνει εντουρακι φθηνο για εντουροβολτες,και βρηκε σε καλη κατασταση ενα Husaberg FE 400 E του '99 σε πολυ καλη τιμη (κατω απο 1500), να το παρει η θα γινει ο αγαπημενος πελατης των συνεργειων;
    Ειναι πολυ ζημιαρικο το συγκεκριμενο μοντελο; απευθυνομαι στους λατρεις του εντουρο που εχουν αρκετες γνωσεις σε husaberg. (το συγκεκριμενο 400αρι εβγαινε μονο βολτα στο βουνο).
    Σας ευχαριστω πολυ.

*************** www.motodevils.gr ***************

αν θελει απλως να κανει εντουροβολτες πολυ καλυτερα θα ειναι να παρει ενα xr 250-400 τα οποια ειναι πολυ πιο φθηνα στην συντηρηση και πολυ πιο αξιοπιστα...καμια σχεση βεβαια με τον bergo αλλα στα χερια ενος αρχαριου ειναι πολυ δυσκολο μηχανακι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Παίζει δυνατά να έχει αρκετά προβλήματα. Όχι από κακή συντήρηση αλλά γιατί βγάζαν προβλήματα γενικώς. Όχι ακριβές βλάβες αλλά πάντως έχω ακούσει πολλά να μένουν στο βουνό στην μέση της βόλτας και εκεί είναι ουσιαστικά το πρόβλημα. Εαν ο προηγούμενος πάντως δεν είχε παράπονα και προβλήματα (και δεν σου λέει ψέματα) τότε θα το έπαιρνα.

θα σου λύσει απορίες ο spy που ειχε ενα τετοιο!

η θεση οδηγησης παντως εμενα δε με βολευε καθολου

Είχα ένα FE 400 E του '99 για έξι μήνες περίπου, ήταν το πρώτο μου εντούρο μηχανάκι και δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε ιδιαίτερα.

Στο διάστημα που το είχα εγώ δεν μου έβγαλε κάτι.

Εγώ το είχα πάρει 1 χιλιάρικο, πιστεύω για αυτή την τιμή (έστω και λίγο παραπάνω) είναι μια χαρά.

Πρόσεξε όμως, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να πάρεις ένα μηχανάκι του 99 με ένα χιλιάρικο και να θέλεις να κάνεις εντούρο εύκολα και χωρίς προβλήματα (τεχνικά-τεχνιτά).
    ---Dum spiro, spero---

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ανταλλακτικα....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ανταλλακτικα....
    Μια χαρά βρίσκεις ανταλλακτικά.
    Το μηχανάκι του $py το είχα οδηγήσει (και μάλιστα σε πολύ κλειστό πιστάκι) και ήταν μια χαρά.
    Σύμφωνοι ήταν λίγο μεγάλο -για τα σημερινά δεδομένα- και ο συμπλέκτης λίγο αντρίκιος (αν και είχε κάποια 'πατέντα' στη ντίζα) αλλά το μοτέρ ήταν πάρα πολύ καλό, το μηχανάκι ελαφρύ και οι αναρτήσεις μαλακές (θετικό για 'νέο' στο χώμα) αλλά συγχρόνως το όλο πλαίσιο πολύ σταθερό.

Δεν είναι δα και τόσο τρομερά τα πργματα.... Husaberg του 99 αγοράζεις, όχι Husqy 510 του 85.
    Αυτό που μετράει -σε τέτοιες περιπτ'ωσεις- είναι η κατάσταση της μοτό όχι τι έκανε όταν ήταν καινούργιο.

Κάνε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, μπορεί να τους είναι γνωστό το μηχανάκι....

+1 σε ότι είπε ο dirtbird

To μηχανάκι αν είναι σωστά συντηρημενο είναι μια χαρά για ξεκίνημα.. (λίγο με την αριστερή μανιβέλα θέλει συνήθεια) αλλά γενικά παίρνει εύκολα..

Το είχα οδηγήσει και εγώ του Spy και γενικά σαν μηχανάκι είχε πολύ καλές αναρτήσεις και χαμηλή θέση οδήγησης που βοηθάει ενα αρχάριο...

Πάντως πάνω απο 1000-1100 ευρω δεν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις για το συγκεκριμένο μιας και είναι αρκετά παλιό..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ............... στα χερια ενος αρχαριου ειναι πολυ δυσκολο μηχανακι...
    Μπά .. μια χαρά είναι για αρχάριο . Εύκολο στην οδήγηση και φιλικότατο
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

αν ρε σεις αυτο ειναι φιλικο και ανετο τα xr τι ειναι? βεβαια εχει να κανει με το τι θεωρει ο καθενας φιλικο...εγω θεωρω ενα ψιλολαστιχενιο μηχανακι που αν στραβοπατησεις σε καμια κροκαλα η πιασεις κανα μυστηριο μονοπατι να μπορει να απορροφησει μερος των κραδασμων και να μην σου τιναξει τα χερια απο το τιμονι...

παντα με το σκεπτικο αρχαριου που δεν ξερει που πανε τα τεσσερα...

εχω οδηγησει στο χωμα το πρωτο 501 ,το συγκεκριμενο του θρεντ,ενα fe 650 και ενα fc 650...και καμποσα fs στον δρομο...

ολα ξυλινα μου φανηκαν ,με τα νεοτερα λιγο πιο ενδοτικα...απ οτι εχω οδηγησει τα ktm τα exc με βολεψαν περισσοτερο και λατρεψα το husky to 510...

anyway...εγω εκανα για μια 7ετια εντελως ερασιτεχνικο εντουρο με παπιες (XR 250,CRM 250) οποτε δεν θα επιμεινω...

σιγουρα κατι θα ξερετε οι χωματεροι παραπανω απο μενα ...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    anyway...εγω εκανα για μια 7ετια εντελως ερασιτεχνικο εντουρο με παπιες (XR 250,CRM 250) οποτε δεν θα επιμεινω...

σιγουρα κατι θα ξερετε οι χωματεροι παραπανω απο μενα ... [/B]
    Πολύ καλα ειναι και τα XL 250 τα S... αν βρεις κανα τεφαρίκι του '86

http://farm1.static.flickr.com/11/16...5a7415.jpg?v=0
    Ban 'em all

αν ρε σεις αυτο ειναι φιλικο και ανετο τα xr τι ειναι? βεβαια εχει να κανει με το τι θεωρει ο καθενας φιλικο...εγω θεωρω ενα ψιλολαστιχενιο μηχανακι που αν στραβοπατησεις σε καμια κροκαλα η πιασεις κανα μυστηριο μονοπατι να μπορει να απορροφησει μερος των κραδασμων και να μην σου τιναξει τα χερια απο το τιμονι...

παντα με το σκεπτικο αρχαριου που δεν ξερει που πανε τα τεσσερα...

εχω οδηγησει στο χωμα το πρωτο 501 ,το συγκεκριμενο του θρεντ,ενα fe 650 και ενα fc 650...και καμποσα fs στον δρομο...

ολα ξυλινα μου φανηκαν ,με τα νεοτερα λιγο πιο ενδοτικα...απ οτι εχω οδηγησει τα ktm τα exc με βολεψαν περισσοτερο και λατρεψα το husky to 510...

σιγουρα κατι θα ξερετε οι χωματεροι παραπανω απο μενα ...
    To συγκεκριμένο που οδήγησα Αντώνη ήταν πολύ μαλακό από αναρτήσεις (ελατήρια....) και με πολύ εύκολο μοτέρ.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Πολύ καλα ειναι και τα XL 250 τα S... αν βρεις κανα τεφαρίκι του '86

http://farm1.static.flickr.com/11/16...5a7415.jpg?v=0
    εδω με ποιο εισαι βρε συ Αντωνη που καθαρίζεις την γουβα του βαβουλα?

http://farm3.static.flickr.com/2259/...e9d7ddde6b.jpg
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    To συγκεκριμένο που οδήγησα Αντώνη ήταν πολύ μαλακό από αναρτήσεις (ελατήρια....) και με πολύ εύκολο μοτέρ.
    δεν ξερω ρε συ σωτηρη...οπως προειπα δεν επιμενω...να πεσα εγω σε ολα τα τσιμεντα? μπορει...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    δεν ξερω ρε συ σωτηρη...οπως προειπα δεν επιμενω...να πεσα εγω σε ολα τα τσιμεντα? μπορει...
    Ή μπορεί του Σπύρου να είχαν γίνει σώβρακο
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. husaberg fe 400
    από miscelano στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2010, 09:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •