Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Ερωτηση προς ηχοληπτες, η γνώστες του αθληματος τεσπα...

Απο akg k240 και k141 ειναι σχετικα οκ με τα πρωτα τα ενισχύουν λίγο χαμηλά. Παει καιρός που τα δουλεψα. Προσωπικα εχω τα κ141mk1 και με εξυπηρετούν. Σε άλλους φαίνονται λίγο bright και κουραζουν. Τα mk2 δεν ξερω αν εχουν ιδιο χαρακτήρα. Πάντως ειναι θεμα γούστου και συνήθειας.
    Συμβουλη μου: πριν πάρεις οτιδηποτε δοκίμασε το και ακου κάποιο κομμάτι που σου ειναι γνώριμο να δεις πως το χρωματίζει και γενικα πως κάθεται στο αυτί σου. Επέλεξε κάποιο μοντέλο με αποσπομενο καλώδιο

Επιμένω πως η καλύτερη λύση (αν σκέφτεσαι να το κάνεις σωστά) είναι nearfield. Πριν αγοράσεις ακουστικα, δοκίμασε να μιξαρεις με αυτά που έχεις για κάνα 3 ωρο συνεχόμενο (δε λεω 6ωρο) και θα με θυμηθείς.

Ελπίζω να βοήθησα.

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από γιωτάς Προβολή μηνύματος
    Απο akg k240 και k141 ειναι σχετικα οκ με τα πρωτα τα ενισχύουν λίγο χαμηλά. Παει καιρός που τα δουλεψα. Προσωπικα εχω τα κ141mk1 και με εξυπηρετούν. Σε άλλους φαίνονται λίγο bright και κουραζουν. Τα mk2 δεν ξερω αν εχουν ιδιο χαρακτήρα. Πάντως ειναι θεμα γούστου και συνήθειας.
    Συμβουλη μου: πριν πάρεις οτιδηποτε δοκίμασε το και ακου κάποιο κομμάτι που σου ειναι γνώριμο να δεις πως το χρωματίζει και γενικα πως κάθεται στο αυτί σου. Επέλεξε κάποιο μοντέλο με αποσπομενο καλώδιο

Επιμένω πως η καλύτερη λύση (αν σκέφτεσαι να το κάνεις σωστά) είναι nearfield. Πριν αγοράσεις ακουστικα, δοκίμασε να μιξαρεις με αυτά που έχεις για κάνα 3 ωρο συνεχόμενο (δε λεω 6ωρο) και θα με θυμηθείς.

Ελπίζω να βοήθησα.
    Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καν nearfield... Αυτη την στιγμη μιξαρω σε κατι ακουστικα allen heath που εχω και εχω μιξαρει για αρκετες και συνεχομενες ωρες, αλλα με κουρασαν... Απλα ψαχνομαι για ενα σωστο ακουστικο το οποιο να μην ειναι ακριβο, ωστε να κανω την δουλεια μου χωρις να ενοχλω, αλλα οσο και πιο σωστα μπορει να γινει...

Αλλιως παιρνω και nearfield κατευθειαν. Παντως τα ακουστικα που λες, εχει πεσει το ματι μου πανω τους...
    .............

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Προς κατοχους η γνωστες του DR 650 SE
    από Bob_o_mastoras στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2014, 21:25
  2. Ερώτηση προς γνωστες!
    από pipis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 10:28
  3. Απαντήσεις: 49