Ναι αλλα μια φορα τον Ολυμπιακο τον περιποιηθηκε (και) φετος ο ΠΑΟΚ....
Δε νομιζω να ειναι ευκολο παιχνιδι για τον ΠΑΟ σημερα.....
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
και εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολογιατι η ομάδα μου δείχνει πολύ ασταθής....αλλά σαν ποιότητα παιχτών και ομάδας γενικότερα ο ΠΑΟ είναι 3 έπίπεδα πάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
και εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολογιατι η ομάδα μου δείχνει πολύ ασταθής....αλλά σαν ποιότητα παιχτών και ομάδας γενικότερα ο ΠΑΟ είναι 3 έπίπεδα πάνω.
Παω να το δω λοιπον το παιχνιδι και τα λεμε μετα.....
![]()
![]()
![]()
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
και ε΄γώ αλλά αμα χάσουμε δεν θα τα πούμε θα έχω σπάσει ον υπολογιστή μαζί με άλλα πράγματα στο σπίτι...σα αγνός φίλαθλος που είμαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Παω να το δω λοιπον το παιχνιδι και τα λεμε μετα.....
![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Κερδισατε τελικα αν και δε πιστευω να μην παραδεχεσαι οτι ο ΠΑΟΚ αξιζε το Χ.....
Kερδισε και η ΑΕΚ τον Πανιωνιο και το τρενακι της κορυφης καλα κρατει.......