Αφου δεν σε ενδιαφερει καθολου το χωμα πηαγαινε με κλειστα ματια στα michelin pilot road... τωρα αν θες ενα λαστιχο 80/20 οπως ειναι και το μηχανακι δηλαδη κοιτα dunlop trailmaxx tr91 η το καινουριο trailsmart! Εχω εχω δοκιμασει tr91 και το pirelli scorpion trail και εμεινα ευχαριστημενος και με τα δυο... anakee δεν εχω ακουσει καλα λογια, το ιδιο και για τα bridgestone, στο strom μαλλον δεν ταιριαζουν...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Πω πω απαντησα για 5 μηνες πριν..,
Ζαντες μονο απο το v-strom dl 650xt... πρεπει να ειναι ιδιες διαστασεις αλλα ειναι με ακτινες... ε δεν θα θες κανα 800αρι στο νερο...
Το προηγουμενο ποστ μου.. το17, αναφερονταν σαν απαντηση στο πρωτο ποστ που ρωτογσς ο φιλος για τα λαστιχα... μετα το ειδα καλυτερα...
Δεν καταλαβες για τις ζαντες?? Το καινουριο vstrom 650 λεγεται vstrom 650xt... αυτο εχει ακτινωτες ζαντες που λογικα θα μπαινουν και στο παλιο...
Τρου αντβεντσουρ δηλαδής
Εδώ να προσθέσω ότι στο ΤΑ700 που είναι περίπου στα ίδια βάρη κλπ. έχω φορέσει και trailmax και trailsmart.
Τα οποία και θεωρώ κορυφαία, ειδικά για άσφαλτο,για φορτίο, πίεση κλπ.
Πριν λίγο καιρό φόρεσα τα anakee 3.
Δεν έχουν καμία σχέση με τα 2 ζεσταίνονται ποίο γρήγορα από τα Dunlop κρατάνε το ίδιο σε στεγνό και βρεγμένο.
Το μόνο αρνητικό ότι είναι στρογγυλεμενα και έχουν πολύ αργή κορώνα και είναι αργό σε γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης
Που
Θα συνεχισω απο εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα.
Φτανει ο καιρος να αλλαξω λαστιχα, ειμαι σχεδον κατασταλαγμενος στα bridgestone 501/502 (2) (αυτα φοραω και τωρα και εχω μεινει ευχαριστημενος). Βλεπω ομως οτι παίζουν και τα BATTLAX A-40 V BRIDGESTONE (3) . Και εδω ερχονται οι ερωτησεις:
-Ειναι ο αντικαταστατης-εξελιξη (οπως ηταν τα 501/502 για τα trail wing (1) ) ή πιο ασφαλτινα λαστιχα της ιδιας εταιριας;
-Τα εχει δοκιμασει κανεις; Συγκριση με τα 501/502;
- Καμια αλλη προταση; Δεν με ενδιαφερει τοσο να ζεσταινονται γρηγορα και γενικα οι αποδοσεις. Αντοχη στους ελληνικους δρομους ειναι το κυριως ζητουμενο. Οδηγηση χαλαρη.
![]()
Τα Michelin Pilot 4 που φόραει το Tracer 700 είναι άψογα, στη βρεγμένο δε, απλά δεν παίζονται....
Βρε λες;; Τα εχει βαλει φιλος σε varadero και ειναι ευχαριστημενος. Εγω ελεγα κατι οχι σε τοσο ασφαλτινο, οχι οτι συμπαθω το χωμα, αλλεργια εχω αλλα τυχαινει μερικες φορες να πατησω για να ακολουθησω παρεα και παω ηδη χεσμενος. Απο αντοχη τι λενε τα michelin στους ελληνικους δρομους;
Προσωπικά, στο Bandit 650 SA που τα έχω περίπου 1 χρόνο (7500 χλμ), είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όσο για ελληνικούς δρόμους, θα σου πω ότι είμαι στην Κρήτη που δεν έχει καθόλου καλό οδικό δίκτυο (στροφές, λακούβες, σπασίματα, κακή ποιότητα οδοστρώματος και πολλούς απρόβλεπτους παράγοντες).
Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!
Προσωπικά νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι στην "γιαλί" άσφαλτο και στο βρεγμένο, ειδικά στο βρεγμένο, στο στεγνό όλα λίγο πολύ κρατάνε.
Εκτός και αν θές περισσότερο OFF οπως λέει και ο doros οπότε πρέπει να κοιτάξεις αλλού...