Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Λαστιχα για vstrom 650

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler

Λαστιχα για vstrom 650

Τελικα η μεταβαση απο ss σε vstrom πραγματοποιηθηκε! Πηρα ενα k7 με 24000χλμ το οποιο φοραει τα εργοστασιακα λαστιχα!
    Οποτε ειμαστε για αγορα νεων ελαστικων...
    Τι παιζει με τα λαστιχα των on/off? Μιας και προερχομαι απο ss ψαχνω κατι μαλακο χωρις να με ενδιαφερει η διαρκεια ζωης τους σε χλμ αφου φανταζομαι 20000χλμ θα βγαζει το πισω με οποιαδηποτε λαστιχα, σωστα; Το χωμα δεν με ενδιαφερει καθολου οποτε ποιο προσφερει το καλυτερο κρατημα σε ασφαλτο και μαλιστα κυριως επαρχιακο δικτυο? Εχω ακουσει καλα λογια για το metzeler tourance exp, ταιριαζει στις απαιτησεις μου?
    Ευχαριστω...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Μακρια απο ανακι 3.εχω ακουσει απο πολλους πολυ καλα λογια για τα ντανλοπ τρ91.
    καλοταξιδο!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ευχαριστω!
    Michelin ποτε ξανα σε οποιαδηποτε μηχανη, ουτε μαλον και bridgestone...
    Και εγω γκουγκλαροντας διαβαζω τα καλυτερα για tr91, exp και next. Νομιζω τα exp αντικατασταθηκανε απο τα next οποτε μονο στοκ τα exp?

exp.

για τα next δεν ξέρω αν εχουν βγει καλύτερα αλλά τα τα exp γ@μούσαν
    (είχα το 1000άρι)
    πουτσ@@@@@@@@@

Δεν νομιζω να βγαινουν ακομα ομως...Θα ρωτησω. Ψαχνοντας ολο κ παραπανω παντως βλεπω οτι οι επιλογες δεν ειναι κ πολλες...πανω απο τους μισους πρεπει να φορανε αυτα τα 2 μοντελα των dunlop κ metzeler.

Στο παιχνιδι μπαινουν και τα dunlop trailsmart τα οποια ειναι αντικαταστατης των tr91 και τα βρισκω περασμενα 230

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    επειδη οδηγησα το vstrom φιλου για περιπου 180 khm με τα metzaler next θα σου πω οτι το υπερτατο για πολλους λαστιχο σε μηχανακι με σωστη ζυγοσταθμιση και χωρις στραβιες ζαντες,ειχε μια ασαφεια στις ταχυτητες εως 100 περιπου khm που ενιωθες οτι το μηχανακι δεν παταει κατω, αλλα πλαναρει....

Σαν να εχεις τρελη πιεση στα λαστιχα ενα πραμα,αν το εχεις ζησει, και δεν αντιλαμβανεσαι το που παει.

Αυτος ηταν ο αποτρεπτικος παραγοντας στο να τα τοποθετησω και εβαλα επανω στο δικο μου τα annake3 τα οποια ειναι πραγματικες βεντουζες, στο στεγνο, γιατι σε βρεγμενο γενικα δε πιεζω οποτε δε μπορω να εκφερω αποψη.

Στα αρνητικα του το μονο που ειδα οτι μετα τα 70 περιπου εχει λιγο θορυβο κυλισης,οχι κατι ενοχλητικο, αλλα υπαρχει.

Το λαστιχο απλως ειναι αψογο σε κρατημα,και απορω με αυτους που το κατηγορουν.

Η michellin με το μονο annake που ειχε θεμα ηταν το 1 ,το οποιο γλυστρουσε υοερβολικα για την ελληνικη γυαλισμενη ασφαλτο.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Το ανακι το βρηκα φορεμενο στο στρωμα,6 μηνες και 2000χλμ περιπου.εχω κανει αλλα 5500χλμ σε ολες τις συνθηκες.πολη βολτα βροχη χωματακι.
    στο στεγνο ειναι ενα οκ λαστιχο,χωρις να μπορω να πω οτι τρελενομαι.
    στο βρεγμενο ειναι παναγια βοηθα.το μπροστινο φευγει για πλακα.ουτε με πιεση ουτε τπτ.απλα γλυστραει.
    αναμεσα στα 70 και τα 90 χλμ εχει ενα τρεμουλο το τιμονι,και απο μαρτυριες πολλοι με το συγκεκριμενο ελαστικο το εχουν.
    ο βασιλης-vaska- το φοραγε στο τζι ες και τα εβγαλε πριν την ωρα τους.το ιδιο σκεφτομαι να κανω κ εγω..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Οπως ειπα και στην αρχη michelin δεν προκειται να βαλω ποτε σε καμια μοτο καθως οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν μου φανηκε καλο...δεν ειμαι προκατελημενος με την εταιρια, στο κουτι michelin φοραω. Τωρα στο θεμα μας, γνωριζω οτα στα λαστιχα θα ακουσεις 10 αποψεις και ο καθενας θα λεει κατι διαφορετικο αλλα στα annake ακουω τα χειροτερα σχεδον απο ολους, ειδικα για το βρεγμενο..
    Κλεινω προς το παρον προς trail smart, υπαρχει καποιος που τα φοραει να μας πει αρνητικα-θετικα;

Banned
    Φόραγα τα tr 91 trailmax στο παλιό στρώμα της δουλειάς.
    Απλά πολύ ανώτερα από τα bridgestone που φόραγε στην αρχή.
    Κρατάνε απίστευτα ακόμα και αν έχουν 10κ+
    Στο βρεγμένο δεν θα ενθουσιασουν.
    Ούτε όμως θα προδώσουν, αν τα συνηθίσεις θα δεις ότι κρατάνε παραπάνω απ ότι νομίζεις ( στο βρεγμένο)
    Μιλάμε για στρώμα φορτωμένο με φαρους μπαγαζιερες, κάγκελα κλπ.
    Στο ΤΑ(700)Μετα από μετζελερ (όπου έφαγα ένα ξεγυρισμένο και ανεξήγητο λοου)
    Και εφ όσον ακόμα υπήρχαν κάτι ψιλά, αντί για τα ποίο χωματινα Κ760 βάλαμε TR 91,δυο ζευγάρια κιολας με δική μας παραίνεση και συνδρομή.
    Απλά και στο ΤΑ ηταν απίστευτα, Αυτό που παρατήρησα ότι στα 10κ χλμ τετραγωνιζει το πισω έντονα.
    Κολλητός πρόσφατα σε στρώμα 08 μετά από παραίνεση, έβαλε τα tr91που πλέον ονομάζονται trailsmart το πέλμα είναι παρόμοιο, ελάχιστη διαφορά με πριν, και η γόμα απ ότι ξέρω είναι κατατις καλύτερη από πριν.
    Σε γρήγορη βόλτα με το εν λόγω στρώμα,το επιβεβαιώνω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Φόραγα τα tr 91 trailmax στο παλιό στρώμα της δουλειάς.
    Απλά πολύ ανώτερα από τα bridgestone που φόραγε στην αρχή.
    Κρατάνε απίστευτα ακόμα και αν έχουν 10κ+
    Στο βρεγμένο δεν θα ενθουσιασουν.
    Ούτε όμως θα προδώσουν, αν τα συνηθίσεις θα δεις ότι κρατάνε παραπάνω απ ότι νομίζεις ( στο βρεγμένο)
    Μιλάμε για στρώμα φορτωμένο με φαρους μπαγαζιερες, κάγκελα κλπ.
    Στο ΤΑ(700)Μετα από μετζελερ (όπου έφαγα ένα ξεγυρισμένο και ανεξήγητο λοου)
    Και εφ όσον ακόμα υπήρχαν κάτι ψιλά, αντί για τα ποίο χωματινα Κ760 βάλαμε TR 91,δυο ζευγάρια κιολας με δική μας παραίνεση και συνδρομή.
    Απλά και στο ΤΑ ηταν απίστευτα, Αυτό που παρατήρησα ότι στα 10κ χλμ τετραγωνιζει το πισω έντονα.
    Κολλητός πρόσφατα σε στρώμα 08 μετά από παραίνεση, έβαλε τα tr91που πλέον ονομάζονται trailsmart το πέλμα είναι παρόμοιο, ελάχιστη διαφορά με πριν, και η γόμα απ ότι ξέρω είναι κατατις καλύτερη από πριν.
    Σε γρήγορη βόλτα με το εν λόγω στρώμα,το επιβεβαιώνω
    Ωραιος...
    Αρα παμε ντουγρου για trail smart

Νέο μέλος
    καλημέρα και απο εμένα. τελικά απο την προηγούμενη Τετάρτη είμαι και εγώ κάτοχος μιας Κ8 με 24000χλμ. Προχώρησα και έβαλα τα trailsmart μετά απο παρότρυνση γνωστών και του ίδιου του λαστίχα μου. Μάλιστα με ενημέρωσε ότι τα dunlop είναι δίγομα. Εμπειρία μεγάλη δεν έχω οπώτε γνώμη δεν θα εκφράσω για συμπεριφορά.

Και η τιμουλα που τα εβαλες;

Νέο μέλος
    230 περασμένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    μπορούν να μπουν ζάντες λάστιχα εντούρο στο στρόμα χωρίς να πρέπει να πουλήσεις 1 νεφρό για να τα πληρώσεις ???
    ανανήψαντας

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα για Vstrom
    από Grammarios στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 540
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2020, 08:59
  2. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  3. λαστιχα για vstrom 1000