Αρχισαν ηδη διαφοροι να λενε τωρα που βρηκε τα σκουρα πεταει το μπαλακι στους πολιτες και να βγαλουμε το φιδι απτην τρυπα κλπ.
αν συμφωνουσε:ωωω αλλα ελεγε τα ιδια σκ@τ@ ειναι κλπ.
αν διαφωνουσε:πτωχευσαμε καναμε ραναμε....
βγαζεις ακρη;;τωρα δεν εχουμε δικαιολογια..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
@ακις
Ετσι......
Δε μας πιανουν πουθενα.....
πουτσ@@@@@@@@@
Εδώ γνωστοί αρχιμαλάκες (και λίγα γράφω) πέταξαν ότι υπάρχει λέει ενδεχόμενο να γίνονται ζυμώσεις στο στρατό....
p.s Πάντως μόλις γύρισα από πρωινή ετοιμασία για camping (πήγα ο μ@λ@κ@ς να βάλω βενζίνη) και στα ΑΤΜ όντως είχε κάτι γεροντάκια να στέκουν στην ουρά. Ο λαός εδώ δεν είναι ούτε θα γίνει Ευρωπαίος. Είναι ανεγκέφαλος, απαίδευτος και χωρίς μα χωρίς καμία αλληλεγγύη. Sorry folks αλλά εγώ θα πράξω ότι λέει η συνείδηση μου και τα πιστεύω μου.
Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο.Το φαντάζομαι σαν κάποιον που έχει ένα εργοστάσιο και ζητάει απο το πρσωπικό να δώσει λυση σε κάτι φλέγον.Μα γιαυτό είσαι το αφεντικό επειδή είσαι λυσιτελής.
Απο την άλλη,ένα αφεντικό καλό ειναι να κάνει κουβέντα και με το προσωπικό για να δει και που παταει ,τι τους λειπει,ενοχλει κτλ.
Δεν το βλέπω ως κάτι κακό ή καλό.Δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμη ως προς την πραγματική σκοπιμότητα του.Δεν μου είναι αδιάφορο,απλά δεν το χω βάλει κάτω να το σκεφτώ πλήρως.
Φίου φίου φι φι φίου
Για το δημοψηφισμα λεω οτι ειναι ο ορισμος της αμεσης δημοκρατιας.
λεει παιδες διαπραγματευομαστε καναμε πολυ πισω αλλα αυτοι θελουν κι αλλο.τους παιρνουμε πιπα η τους γραφουμε στα @@ μας;;
Δες το ποστ μου παραπανω.σε οτιδηποτε αλλο θα βρισκαμε ολοι κατι να τους την πουμε...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αν θεωρείται διαπραγμάτευση ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής και της μάχης εναντίον της φοροδιαφυγής ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω νοικιάζει με μαύρα και αδήλωτα το εξοχικό της γυναίκας του και μόλις αποκαλύπτεται πετάει ένα "δεν το ήξερα ότι έπρεπε να πάρω σήμα στον ΕΟΤ και να τα δηλώνω", αν λοιπόν είναι διαπραγμάτευση ότι καθόταν και έγραφε τις συνομιλίες με τους άλλους σαν άλλος Μαυρίκης της ΕΥΠ για να γράψει στο μέλλον βιβλίο, τι να πω... 5 μήνες παίζανε τα @@@χίδια τους και περιμένεις να σε πάρουν σοβαρά οι άλλοι;
Κάτσε μέχρι χτε....
"Δεν είχε δικαιοδοσία να μας βγάλει από το Ευρώ..."
Τώρα πρέπει ν΄ αποφασίσει μόνος του?
Οκ έχει αποφασίσει όχι και για αυτό ζητάει επικύρωση κακό είναι?
Αν βγει ναι φυσικά πάμε για άλλη κυβέρνηση με επαναφορά Μπουμπούκου και λοιπόν .... ομπρελοφάγων....
![]()
ανανήψαντας
Πήγα στο σουπερ σήμερα και στο ΑΤΜ γινόταν της πορνης, ειδικά στο της εθνικής οχτώ το πρωί είκοσι άτομα,εγώ σήκωσα για ψώνια και οι άλλοι μέχρι το οριο