Σελίδα 2 από 34 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 507

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015 - Μέρος 2ο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Αν δειξεις ως λαος τετοια γενναιοτητα στην πρωτη δυσκολια,πολυ καλως υπεφερες.Και δεν χρειαζεται παραπανω,δωσε τα κλειδια στις τραπεζες και στους απεξω και βγαλε την ταμπελα Ελλαδα απο την μαρκιζα.Γραψε Μπανανια και εισαι ησυχος.Δεν σου αξιζει ουτε ενα λεπτο ελευθερια.Τοσο απλα .-
    Η Ελευθερία, η Αξιοπρέπεια, η Υπερηφάνεια δεν μετριούνται ούτε με τα οικονομικά μέτρα που χρειάζεται η Πατρίδα, ούτε με το πόσα θα κονομάμε. Κακώς τα μπερδεύεις.
    Τα μέτρα θα έρθουν όχι γιατί τα θέλουν οι δανειστές, αλλά γιατί τα χρειάζεται η ίδια η Πατρίδα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της (μισθούς και συντάξεις δηλαδή), είτε κάνουμε συμφωνία με τους έξω είτε όχι, και αυτό είναι το επόμενο που θα σου ανακοινώσει η ίδια η Κυβέρνηση σε λίγο καιρό, απλά σε λίγο πιο πανηγυρικό τόνο και θα πανηγυρίζεις κιόλας.

Άσε λοιπόν τα υπερπατριωτικά κυρήγματα και κατάλαβε το εξής απλό: Ή το κράτος θα πάρει μέτρα για να πληρώσει, ή δεν θα πάρει αλλά δεν θα πληρώσει κιόλας. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τη γενναιότητα. Και οι γενναίοι πρέπει να τρώνε.

Επίσης, επειδή το έχεις ξανακάνει, θα σε παρακαλούσα να μην μου απευθύνεσαι σαν να με ξέρεις ή σαν να ξέρεις τι έχω και δεν έχω κάνει στη ζωή μου.
    Εδώ που τα λέμε, καλύτερα θα ήταν να μην μου απευθύνεσαι καθόλου κιόλας.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ...θα γελάω πολύ από εβδομάδα που θα τα έχουν συμφωνήσει (το προσυμφωνημένα δηλαδή) και θα κοιταζόμαστε όλοι σαν μ@λ@κες που δεν έγινε τζερτζελές.
    Ανεξαρτητα απο αυτο,θα υπαρχει ενα δημοκρατικο προηγουμενο οτι για καποιο θεμα ερωτηθηκαμε να αποφασισουμε.Κουτσα,στραβα,αναποδα,βιαστικα μπορει,αλλα ερωτηθηκαμε.Και ειναι κατι πολυ σημαντικο.
    Το τι θα γινει στο μελλον,μας αφορα κι εδω θα ειμαστε για να το κρινουμε.Κανεις μα κανεις δεν εχει παρει ασυλια.Αλλα σε σημαντικες αποφασεις,στα δικα μας χερια πρεπει να ειναι η τελικη επιλογη!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ...χρήστες του internet explorer συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα και στο Καλλιμάρμαρο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Και για όσους πάνε αδιάβαστοι αύριο χωρίς τον κηδεμόνα τους καλό είναι να διαβάσουν τι θα έρθει με το Ναι

http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff929...92-22-4277.pdf

Όσοι δε γουστάρουν αυτό που διαβάζουν ή έχουν γενικότερα αντίδραση στην υπάρχουσα κατάσταση λόγω ηθικής, αξιοπρέπειας ψηφίζουν Όχι.
    Εχω την αμιδρούτσιιιικη εντύπωση (τόση δα...) πως οι συμφορουμίτες του moto.gr θα εντυπωσιαστούν απ΄το pdf, αλλά μάλλον δεν θα το διαβάσουν και θα αρκεστούν στο συμπέρασμα περί ηθικής, αξιοπρέπειας και προτροπής.

Θέλεις να βοηθήσεις λίγο, να μας πεις τι είναι αυτό, τι περιγράφει....τέτοιες λεπτομέρειες. Elaborate pls.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    ...χρήστες του internet explorer συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα και στο Καλλιμάρμαρο...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εχω την αμιδρούτσιιιικη εντύπωση (τόση δα...) πως οι συμφορουμίτες του moto.gr θα εντυπωσιαστούν απ΄το pdf, αλλά μάλλον δεν θα το διαβάσουν και θα αρκεστούν στο συμπέρασμα περί ηθικής, αξιοπρέπειας και προτροπής.

Θέλεις να βοηθήσεις λίγο, να μας πεις τι είναι αυτό, τι περιγράφει....τέτοιες λεπτομέρειες. Elaborate pls.

Το pdf έχει τίτλο ενότητες και ξεκάθαρα άπταιστα ελληνικά. Δε χρειάζεται να αναλύσω εγώ κάτι.

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Δεν θα είχα πρόβλημα με την αλλαγή του νομίσματος, αν υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.
    Πολύ σοφή κουβέντα και φυσικά συμφωνώ 100%, και με την ιδιότητά μου και από μέσα από την Ελληνική παραγωγική και κατά 95% πλέον εξαγωγική βιομηχανία (που θεωρητικά θα βγει σούπερ κερδισμένη από την δραχμή).
    Για να εκμεταλλευτείς την δραχμή πρέπει να έχεις πλάνο, σωστό νομικό και θεσμικό πλαίσιο για την ανάπτυξη επιχειρήσεων, και να είσαι φιλικός πρός τις επενδύσεις.

Η φορολογία πρέπει να είναι σταθερή και δίκαιη (στα κέρδη, όχι στον τζίρο). Το κέρδος δε πρέπει να θεωρείται έγκλημα.

Η εργατική νομοθεσία πρέπει να είναι ευέλικτη, και να προστατεύει τόσο τον εργαζόμενο όσο και τον εργοδότη. Καμία μεγάλη επένδυση δε θα γίνεται αν δεν μπορείς να αναπροσαρμόσεις τον αριθμό των εργαζομένων σου ευέλικτα με βάση τις ανάγκες. Σήμερα προσπαθεί να προστατεύσει τον εργαζόμενο και δεν το καταφέρνει, γιατί τελικά όταν ο εργοδότης κλείσει ολοσχερώς επειδή δεν μπορεί να μειώσει γρήγορα τον αριθμό των εργαζομένων με βάση τις ανάγκες, το αποτέλεσμα τελικά είναι να μείνουν άνεργοι όλοι. Ενώ και η αδήλωτη εργασία πάει σύννεφο, με αποτέλεσμα και ο ανταγωνισμός μεταξύ δικαίου και αδίκου να είναι άνισος, με τον δεύτερο μόνο να επιβιώνει. Τελικά ο μόνος που εργάζεται είναι ο ανασφάλιστος στον εισφοροφυγά...

Η περιβαλλοντική νομοθεσία πρέπει να είναι και αυτή σωστή, και σε λογικά πλαίσια - σήμερα αν πάρουμε νερό από το δίκτυο, ως έχει, και το ρίξουμε στον Αχελώο, ξεπερνάμε τα αποδεκτά όρια, ενώ και τα όρια εκπομπών διοξινών είναι τα χαμηλότερα στην Ευρώπη (και άρα πιθανόν και στον κόσμο). Δε πρέπει να γίνουμε Κίνα, και να κυκλοφορούμε με μάσκες, αλλά και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη δε μπορούμε να έχουμε. Ας κάνουμε απλά ότι κάνουνε στην πολιτισμένη Ευρώπη...

Τα επενδυτικά κίνητρα και αυτά πρέπει να είναι σωστά μελετημένα και να εφαρμόζονται σωστά. Οχι να επιδοτείς τόσο πολύ κλάδους που δε χρειάζονται επιδότηση (βλέπε αρχικά τα Φ/Β που έγινε το μεγάλο πάρτυ), και όχι να τρώγονται τα κονδύλια με εικονικά τιμολόγια και εργοστάσια ανύπαρκτα όπως στο παρελθόν.

Το κόστος ενέργειας πρέπει να είναι χαμηλό για τις επιχειρήσεις, για να είναι ανταγωνιστικές. Δε μπορεί να προτιμάς να ενισχύεις τον καταναλωτή από την επιχείρηση, όταν η επιχείρηση πρέπει να ανταγωνιστεί Βουλγαρία, Κίνα, αλλά και ΕΕ με χαμηλότερες τιμές (ειδικές συμφωνίες) για όλους τους ανταγωνιστές της. Στο κάτω κάτω όταν η επιχείρηση κλείσει, ο εργαζόμενος καταναλωτής θα μείνει άνεργος, και κάθε τιμή ρεύματος θα είναι πάνω από τις δυνατότητές του.

Αυτά και άλλα πολλά που δυστυχώς δέν πρόκειται να γίνουν στην Ελλάδα ποτέ έτσι όπως τα βλέπω. Και φυσικά δε τα γράφω για σένα, τα ξέρεις πολύ καλά, αλλά για τους άλλους που διαβάζουν εδώ.

Καλή μας τύχη σε όλους από την Τρίτη.

Ανεξαρτητα απο αυτο,θα υπαρχει ενα δημοκρατικο προηγουμενο οτι για καποιο θεμα ερωτηθηκαμε να αποφασισουμε.Κουτσα,στραβα,αναποδα,βιαστικα μπορει,αλλα ερωτηθηκαμε.Και ειναι κατι πολυ σημαντικο.
    Επειδή εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχεις καταλάβει πως θα απαντήσεις, και απ΄τις απαντήσεις επί των ερωτημάτων που έδωσε ο Τιτάνας δεν κατάλαβα και πολλά για το ερώτημα που θα απαντήσεις...μπορείς να το κάνεις τάληρα (επίκαιρο) ?

Ποιά είναι η ερώτηση?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Το pdf έχει τίτλο ενότητες και ξεκάθαρα άπταιστα ελληνικά. Δε χρειάζεται να αναλύσω εγώ κάτι.

Φυσικά και χρειάζεται να αναλύσεις, εκτός και το πέταξες χάριν εντυπωσιασμού... Ποιός το έχει γράψει, ξέρεις τουλάχιστον?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος

Τα μέτρα θα έρθουν όχι γιατί τα θέλουν οι δανειστές, αλλά γιατί τα χρειάζεται η ίδια η Πατρίδα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της (μισθούς και συντάξεις δηλαδή), είτε κάνουμε συμφωνία με τους έξω είτε όχι, και αυτό είναι το επόμενο που θα σου ανακοινώσει η ίδια η Κυβέρνηση σε λίγο καιρό, απλά σε λίγο πιο πανηγυρικό τόνο και θα πανηγυρίζεις κιόλας.

Άσε λοιπόν τα υπερπατριωτικά κυρήγματα και κατάλαβε το εξής απλό: Ή το κράτος θα πάρει μέτρα για να πληρώσει, ή δεν θα πάρει αλλά δεν θα πληρώσει κιόλας. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τη γενναιότητα. Και οι γενναίοι πρέπει να τρώνε.
    Δεν διαφωνουμε σε κατι:Στο οτι πρεπει να βρεθουν λεφτα.Διαφωνουμε σε κατι αλλο:Aπο που θα βρεθουν.Σιγουρα παντως οχι απο νεοφιλελε συνταγες κοψε μισθους και συνταξεις συνεχεια και πουλα οσο-οσο(συγνωμη,"αξιοποιησε" ηθελα να πω) οτι πλουτο εχεις στην ερημη τουτη γωνια των Βαλκανιων...

Επίσης, επειδή το έχεις ξανακάνει, θα σε παρακαλούσα να μην μου απευθύνεσαι σαν να με ξέρεις ή σαν να ξέρεις τι έχω και δεν έχω κάνει στη ζωή μου.
    Εδώ που τα λέμε, καλύτερα θα ήταν να μην μου απευθύνεσαι καθόλου κιόλας.
    Δεκτον.Μου αναγνωριζεις ομως υποθετω το δικαιωμα να απανταω.Τα σεβη μου...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    ...θα γελάω πολύ από εβδομάδα που θα τα έχουν συμφωνήσει (το προσυμφωνημένα δηλαδή) και θα κοιταζόμαστε όλοι σαν μ@λ@κες που δεν έγινε τζερτζελές.
    πραγματικά ρε χυμ τον τελευταίο καιρό ελπίζω να υπάρχει κατι που δεν νας λεει η κυβέρνηση, ενα κρυφό σχέδιο εναν άσο στο μανίκι τελοσπαντων. Αλλα οταν μας λεει οτι εμεις θελουμε συμφωνία με την Ευρώπη, η Ευρώπη θελει συμφωνία με την Ελλάδα άρα τη Δευτέρα θα υπάρξει συμφωνία δεν σε πείθει οτι εχει σχέδιο αλλα πάει με την ελπίδα.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Επειδή εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχεις καταλάβει πως θα απαντήσεις, και απ΄τις απαντήσεις επί των ερωτημάτων που έδωσε ο Τιτάνας δεν κατάλαβα και πολλά για το ερώτημα που θα απαντήσεις...μπορείς να το κάνεις τάληρα (επίκαιρο) ?

Ποιά είναι η ερώτηση?
    Θελετε να συνεχισει το ιδιο βιολι εις το διηνεκες?Απαντατε ελευθερα

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Φυσικά και χρειάζεται να αναλύσεις, εκτός και το πέταξες χάριν εντυπωσιασμού... Ποιός το έχει γράψει, ξέρεις τουλάχιστον?
    τη κολοκυθιά θα παίξουμε?
    για ενημέρωση το έβαλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Για ποιό βιολί μιλάς δεν σε καταλαβαίνω....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10418479_839284869485975_6614148920453801927_n.jpg 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	35,9 KB 
ID:	338172

Η Ελευθερία, η Αξιοπρέπεια, η Υπερηφάνεια δεν διαθέτομεν
    Άμα είναι να λέμε για την Αγιά Σοφιά με κάνα τσίπουρο.... καλά είναι.....
    ανανήψαντας

Εγώ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θέλω. Και πάνω κάτω ξέρω τι χρειάζεται να γίνει για να μην επαναληφθεί το ίδιο βιολί.

Εσύ δεν μας έχεις πει τι πιστέυεις πως πρέπει να γίνει. Κάτι ξεκίνησες να λες πριν καμμιά δυο μέρες για το τι ωραία που θα ήταν να είμαστε φίλοι με την Βενεζουέλα και καμμιά ασιατική χώρα που βγάζει πετρέλαιο, πέραν τουτου ουδέν...

Πως θα γίνει να αλλάξει η κατάσταση? Και μην μου απαντήσεις με τσιτάτα Μακρυγιάννη, ναι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 34 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δημοψήφισμα 2015
    από George_Sp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1965
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2015, 18:45
  2. Όλα τα σενάρια για το δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου 2015!
    από apoleifadi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2015, 20:47
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. πιστα Φ1 στην Ελλαδα .. μερος 2ο
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 15:08
  5. 2ο Σεμινάριο του ΑΝΕΜΟΥ...