Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: προβλημα σε σταθερες στροφες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Το βρήκα:

Μείγμα CO:
    Kill switch στο OΝ
    Πιέζουμε ταυτόχρονα τα δύο κουμπιά reset & select και κρατώντας τα πατημένα γυρίζουμε το κλειδί στο ΟΝ.Περιμένουμε με πατημένα τα κουμπιά μέχρι να δείξει Diag.Αφήνουμε τα κουμπιά και πατάμε to SELECT και δείχνει Co.Πατάμε και κρατάμε πατημένα πάλι και τα 2 και δείχνει c1. Αφήνουμε τα κουμπιά και ξαναπατάμε πάλι και τα 2 και δείχνει την ένδειξη CO->2 Με το select ή το reset αυξομειώνουμε την τιμή (η στάνταρ είναι 2)
    Για να δούμε διαφορά ρυθμίζουμε + - 5
    Καλησπέρα και απο μένα!
    Λοιπον μόλις διάβασα το θρετ έκανα και εγώ τον έλενχο και είδα τα εξής αποτελέσματα.
    Πατάω τα 2 κουμπια ανοίγω διακόπτη βγάζει diag μετά πατάω σελεκτ και βγάζει c0 μετά πατάω ξανά τα 2 κουμπιά και εμφανίζει c1 το οποίο έχει την τιμη 1 και το c2 εχει την τιμή 0!!το C0 δέν το εμφανίζει κάν!
    Και εχω προβλημα αυξημένης καταν'αλωσης εδώ και 6-7 μέρες ξαφνικά απο τι μιά στηγμή στην άλη πατάv λίγο γκάζι και γκαζώνει πολύ παραπάνω απο όσο πρέπει επήσης ζετένεται πάρα πολυ ευκολα...
    help τι τιμές πρέπει να εχουν αυτά τα 2?
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Που πήγε βόλτα αυτό το παιδί ρε πστμ;
    Εχασα τον δρομο της επιστροφης.. μεσα σε αυτο το διαστημα δουλευω τη μηχανη σε διαφορες ρυθμισεις μεχρι να βρω τη χρηση τομη.. το tps στα 17 και το co1 στο 2. Το προβλημα ελαχιστοποιηθηκε περιμενω να δω και καταναλωση για να εχω μια πληρη εικονα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα και απο μένα!
    Λοιπον μόλις διάβασα το θρετ έκανα και εγώ τον έλενχο και είδα τα εξής αποτελέσματα.
    Πατάω τα 2 κουμπια ανοίγω διακόπτη βγάζει diag μετά πατάω σελεκτ και βγάζει c0 μετά πατάω ξανά τα 2 κουμπιά και εμφανίζει c1 το οποίο έχει την τιμη 1 και το c2 εχει την τιμή 0!!το C0 δέν το εμφανίζει κάν!
    Και εχω προβλημα αυξημένης καταν'αλωσης εδώ και 6-7 μέρες ξαφνικά απο τι μιά στηγμή στην άλη πατάv λίγο γκάζι και γκαζώνει πολύ παραπάνω απο όσο πρέπει επήσης ζετένεται πάρα πολυ ευκολα...
    help τι τιμές πρέπει να εχουν αυτά τα 2?
    Μολις δεις c1 ξανα πατας τα δυο κουμπια και μετα σε βγαζει τη ρυθμιση. Το c2 δε σε απασχολει ειναι για δικυλινδρα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gemis XTX Προβολή μηνύματος
    Μολις δεις c1 ξανα πατας τα δυο κουμπια και μετα σε βγαζει τη ρυθμιση. Το c2 δε σε απασχολει ειναι για δικυλινδρα
    ναι το έκανα μου λέει 1 στο c1 πόσο πρέπει να το πάω?Εμένα το πρόβλημα μου είναι οτι ανέβηκε η κατανάλωση άν το πάω 2-3-4-5 πχ δέν θα ανέβαι κιάλο η κατανάλωση?
    Αν το βάλω 0 τι θα γίνει?δέν θα πέρνει μπρός?
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    ναι το έκανα μου λέει 1 στο c1 πόσο πρέπει να το πάω?Εμένα το πρόβλημα μου είναι οτι ανέβηκε η κατανάλωση άν το πάω 2-3-4-5 πχ δέν θα ανέβαι κιάλο η κατανάλωση?
    Αν το βάλω 0 τι θα γίνει?δέν θα πέρνει μπρός?
    Ανεβασμενη καταναλωση και ειναι στο 1 κατι γινετε.. δοκιμασε το και στο 0 να δεις.. θα παιρνει μπρος κανονικα..

Παλαιό μέλος
    Στο 0 παίρνει μπρος κανονικά.. τι γίνεται...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    1. Το C2 είναι μηδενικό σε ΧΤ που έχουν αισθητήρα λ.
    2. Αν σου ανέβασε ξαφνικά κατανάλωση,ΜΗΝ πειράζεις τα μείγματα.Κάνε υπομονή μερικά ρεζερβουάρ ακόμη ή/και πήγαινε κανά ταξίδι αρκετών χλμ.
    Υπάρχει βάσιμη πιθανότητα να επανέλθει μόνο του (παθώς και μαθώς)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    1. Το C2 είναι μηδενικό σε ΧΤ που έχουν αισθητήρα λ.
    2. Αν σου ανέβασε ξαφνικά κατανάλωση,ΜΗΝ πειράζεις τα μείγματα.Κάνε υπομονή μερικά ρεζερβουάρ ακόμη ή/και πήγαινε κανά ταξίδι αρκετών χλμ.
    Υπάρχει βάσιμη πιθανότητα να επανέλθει μόνο του (παθώς και μαθώς)
    Το πιστευω αυτο και εγώ αλλα γιατί ρε γμτ.
    εχθες πήγα με γεμάτο ντεπόζιτο ταξθδάκι έκανα 120 χιλιόμετρα και ακόμα δέν μου άναψε θα δώ πότε θα αν'αψει,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Είχαμε κανένα νέο στο θέμα?
    Σε ξένα φόρουμ λένε οτι λύνεται με power commander 5, αλλα ειναι τσιμπημένο γυρω στα 300ε μονο η αγορά.
    Επισης λενε κατι για το kev mod, κοστίζει μονο 80$ και λεει στον κινητηρα οτι κ καλα ο αερας εισαγωγης ειναι πιο κρυος απο οτι ειναι στην πραγματικότητα, οπότε δίνει περισσότερη βενζίνη κ εξαλείφεται το φαινόμενο.
    http://www.xt660.com/site/node/136

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Bmw F650
    από tasos21 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2014, 13:56
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Triumph
    από lord_dimos76 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2006, 15:32
  3. Προβλημα σε 3 κινητηρες Cbf250.