Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: Ώρα για αγορά...Επιτέλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Επειδή ήμουν ναύτης στην Κερκυρα και την γύρισα λίγο πολύ όλη, μην πάρεις SS. Νομίζω έχετε απο τους χειρότερους δρόμους πανελλαδικά.Κοπανάνε όλα! Άσε που για να το ευχαριστηθείς θέλει στροφές στον κινητήρα και αμφιβάλλω αν έχει πάνω απο 2-3 καλές ευθείες να το ανοίξεις. Πάρε χαμηλόροπο να γουστάρεις παντού και πάντα
    Αδελφέ , "μαύρη" θητεία πέρασες λέμε...

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    αν θελεις οπωςδηποτε sbk κοιτα το cbr600 05+ και το r6 06+. γενικα νησι και sbk δεν συμβαδιζουν (θα εισαι με το βεντιλατερ αναμενο συχνα, θα καιγονται τα ποδια σου, κτλ) αλλα δικη σου ειναι η επιλογη. προτεινω να πας σε sm για να το ευχαριστηθεις περισσοτερο (γυρω στα 4κ παιρνεις καλο 690).
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Νέο μέλος Το avatar του/της rixius
    Χμμμ.. Μπαίνω σε σκέψεις τώρα.. Τα μικρότερα ss δεν μου κάνουν, πανάκριβα για όσα προσφέρουν και σίγουρα όχι πιο γρήγορα απο το cbr400, παλιό μέν αξιόπιστο δε. Το duke δεν το συμπάθησα ποτέ, ίσως γιατί είναι πιο κοινό και απο c50 και κακά τα ψέμματα δεν έχει αξιοπιστία ιάπωνα.. Ποιο άλλο motard έχει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    ημουν κερκυρα πριν κανα μηνα.

πραγματικα, απαντησε μου που θα το πας το supersport στην κερκυρα????

1η 2α να ανοιξεις με ενα ss ειναι 150χλμ ωρα, αντε λιγο τριτη και εμτα θα πεσεις παλι στα φρενα.Αυτα στην ευθεια.

Για τις στροφες δε νομιζω να θες να στριψεις στους καροδρομους που εχετε. Λιγοι ειναι καλα στρωμενοι και μπορεις να στριψεις, αλλα και παλι δεν αξιζει.

Καλυτερα καποιο super motard που θα το χαμηλωσεις και θα σκαψεις και τη σελα. Θα το χαρεις περισσοτερο στο νησι.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rixius Προβολή μηνύματος
    Ποιο άλλο motard έχει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις?
    το smc 690 δε σου λέει? αυτη την στιγμή είναι top ο βασιλιάς της κατηγορίας
    υπάρχουν επιλογές (νομίζω συνολικά λίγο υποδεέστερες) εαν εχεις φράγκα πάνε για αυτό
    65 άλογα, πλαίσιο χωροδικτύωμα, wp αναρτήσεις με 48! μπροστινό και μοχλικό στο πίσω αμορτισέρ φουλ ρυθμιζόμενα και με διαδρομές 250mm που καταπίνουν τα πάντα εκει στο νησί, θεωρώ εξωπραγματικά ασυναγώνιστο
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος
    Φίλε μου Καλημέρα,

Εγω στην θέση σου θα επέλεγα CBR600F ψεκαστό 2001-2004 που έχει και ρυθμίσεις full και σελα ανετη και κάνει για όλα. Τωρα αν κινήσε συνέχεια χώρα οτιδήποτε μεγάλο είναι και δυσκολο. Αλλά για διαδρομές σε όλο το νησί καλά θα είσαι, εντάξει δεν είναι και το απόλυτο ss, αλλά πόλη θα είσαι πιο άνετα απο αυτά που παραθέτεις, ταξίδι μια χαρά, 110 αλογάκια, αναρτήσεις, φρένα.
    Επειδή και εγώ όταν το πήρα κυκλοφορούσα συνέχεια κέντρο Αθήνα, δεν μου φάνηκε ζορικο ούτε στην κίνηση.

Καλη επιλογή, αναμένω και εγώ να έρθω στους Κορφούς για διακοπούλες όπως κάθε καλοκαίρι!
    HONDA CBR 600 F4i 2001

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    1. CBR 600RR (για να το βλέπεις όλη μέρα και να το οδηγάς λίγο)
    2. Σκούτερ 250-300cc (για όλη μέρα).

εγώ αυτά θα αγόραζα στην Κέρκυρα, λέμε τώρα...
    PFC

Νέο μέλος Το avatar του/της rixius
    Καλησπέρα και πάλι, smc εξαιρετικό αλλα απλησίαστο, 48αρι μπροστινό ε? χμμ... Το τσέκαρα και το ορέγομαι αλλα μάλλον με την όρεξη θα μείνω. .
    Cbr600f ψεκαστό.. όμορφο και βολικό, φορτώνεται σαν γαϊδούρι και ταξιδεύει με λιγότερους πόνους σε μέση και καρπούς + οτι το πρόσωπο δεν θα παραπονιέται για αγκύλωση, οικονομικό... Τελευταία στριφογυρίζει στο κεφάλι μου . Δεν μένω πόλη, αντιθέτως βρίσκομαι 45χλμ μακριά οπότε η κίνηση με απασχολεί ελάχιστα (περιοχή Αχαράβη)... Συγκεντρώνει πολλές πολλές θετικές ψήφους.. Μην είμαστε και αχάριστοι!

Σκουτεράκι δεν παίζει σε επιλογές, έχω ενα που κάνει μόνο για να κουβαλάω τα ψώνια απο το super market

+690!

Rixius---->street μηχανάκι , γυμνό ή φεριγκάτο για μικρό νησί , πας σε λάθος συνταγή (καθαρά προσωπική άποψη)
    Να μου έλεγες οτι μένεις Αθήνα και χτυπάς 2 φορές την εβδομάδα Τρίκαλα να σου πω μέσα.
    Στα μέρη μου (Κρήτη , Άγιος Νικόλαος) έχουμε εναν παληκάρι που εχει ενα haya και το λυπάται η ψυχή μου μόνο που το βλέπω
    και κάνει διαδρομή με 2η ταχύτητα μονίμως και πάει σπίτι-λιμάνι και λίγο εκτός τοιχών πόλης....
    To 690 sm είναι funbike στο φουλ! Και το γκάζι σου θα έχεις , και τις "εκτός" βόλτες σου θα κάνεις (ελάχιστη κραδασμοί απο τον προκάτοχο 640) και σχετικά οικονομικό!
    Καλή αγορά πάντως και θέλουμε φώτο...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    στην θεση σου θα σου πρότεινα
    Συνημμένο 338828

με μικρότερο μπατζετ
    Συνημμένο 338831

και στα 2 επειδή η σελα είναι αρκετα στενότερη από τα στριτ τα πόδια φτάνουν ευκολότερα κάτω και εαν θελεις ακόμη καλύτερο πάτημα υπάρχουν lowering kit της πίσω ανάρτησης που την ρίχνουν 30-40mm και θα κάτσει κουτί

και ξερογκαζο θα εχεις και περισσότερη διασκέδαση και άνεση σε οποιοδήποτε τερεν

διαφορετικά το μονο ss που μπορει να φτάνει για της απαιτήσεις του μήκους του οδικού δικτύου του νησιού ειναι ninja 250-300, ysf R3, cbr300

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    εαν κατέληξες επειδη σου αρέσει μη ρωτας προχώρα στη αγορα του

εαν ομως θα το πάρεις και βλέπεις.. τοτε η διαφωνία μας κάνει στο τυπου κινητήρα, τετρακύλινδρος σε περιβαλλον νησιου δε.. στον αντίποδα μονοκύλινδρο για περισσότερη διασκέδαση και μαξ δικύλινδρος τυπου suzuki sv650s εαν θέλεις ss περιτύλιγμα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Suzuki_sv650s_k3.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	104,6 KB 
ID:	338911
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Τα νησιά (βγάλε έξω τα μεγάλα) δεν είναι για ss.

Η παίρνεις κανά μονοκύλινδρο μοτάρντ 50-60 άλογα (και σκάβεις σέλα αν δεν φτάνεις)

ή παίρνεις κανά δικύλινδρο γυμνό 70-90 άλογα

Πιο πολλά άλογα είναι άχρηστα

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    έτσι ακριβώς είναι ...
    Μπορεί να μην έκανα φαντάρος στην Κέρκυρα αλλά έχω διανύσει κάθε δρόμο της πάνω από 3 φορές σου λέω πάρε ένα γυμνό μέχρι 800 κυβικά το πολύ και είσαι άρχοντας . Το ss δεν κάνει και σύντομα θα είσαι δυστυχισμένος με την επιλογή σου .
    Respect mah authoritah!!!!

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Αφού θες δυνατή μηχανή δες το ktm sm,smc ή το ttr belgarda. Δε νομίζω να σε απογοητεύσει το γκάζι τους
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Μέλος Το avatar του/της Στράτος88
    +1 για το SV. Δεν έχει πλήρως ρυθμιζόμενες, αλλά με aftermarket ελατήρια εμπρός το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό. Κινείται σαν παπί, ταξιδευεί αρκετά άνετα, μέσα σε πίστα και σε στροφιλίκια μπορεί κάνει κυριολεκτικά θαυματα, φθηνό, αξιόπιστο τι άλλο να πω. Παρεξηγημένο στην Ελλάδα σαν μηχανάκι και για αυτό δεν πούλησε. Αυτό είναι βέβαια ατού του, αν δεν θές ένα τελείως σούπα μηχανάκι.
    Βέβαια όπως λένε και οι λεβέντες, και από την μια φορά που έχω έρθει Κέρκυρα, ένα sm θα κένταγε.
    Λεωνίδιο-Kαλαμάτα-Erlangen

SMC και ξερό ψωμί...!!!!

Ή αλλιώς SVούρα.... για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν.....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 08:50
  3. Πληροφορια για αγορα GPS
    από Giannis_L στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 12:26
  4. Ενδιαφέρον για αγορά δικύκλου
    από Godfather στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:08
  5. Οποιος ενδιαφέρεται για αγορά!!!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2004, 22:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •