it was nothing, just the normal thing to do at the time
Σχεδόν 20 χρόνια οδηγός αυτοκινήτου, προσεκτικός όσο γίνεται, άνθρωπο δεν έχω πάρει κάτω από τις ρόδες μέχρι τώρα...
ΤΙ Μ@Λ@ΚΙ@ έχει χτυπήσει φέτος Αυγουστιάτικα τον κόσμο;
ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ βγάζει ο νεοέλληνας στο τιμόνι, κάθε είδους τροχοφόρου;
Ειλικρινά, θα βάλω κάμερα στο αυτοκίνητο, όπως κάνουν υποχρεωτικά στην Ρωσία.
Σήμερα Πειραιάς-Γλυφάδα, ΚΑΝΕΝΑ παπάκι ή μηχανή δεν σταματούσε σε κόκκινο φανάρι... Χωρίς κράνος φυσικά, γιατί θα χαλάσει το λούκ...
Ο κομπλεξικός με το VW κάνει προσπεράσματα αλα Fast Furious και το λουρί της μάνας του.... και κοντεύει να συγκρουστεί με έναν μαύρο που οδηγεί αμφιβόλου αξιοπιστίας αυτοκίνητο... με εξίσου αμφίβολες ικανότητες οδήγησης... όλα αυτά σε απόσταση 30 μέτρων μπροστά μου.
Το τομάρι που λέγεται νεοέλληνας, αν δεν το τσακίσεις στην τσέπη του, δεν φτιάχνει (το φιλότιμο μας τελείωσε καμια δυο γενιές πίσω και βάλε)
Ευελπιστώ ο νόμος του Δαρβίνου να υπερισχύσει και με την φυσική επιλογή, να αποδεκατιστούν αυτά τα δίποδα και να μας αδειάσουν την γωνιά... το DNA και η συμπεριφορά τους, δεν μας χρειάζονται.
Χτες Αττική οδό Τζιπάρα με γυναίκα οδηγό έρχονταν κατά πάνω μου με σκοπό να μπει πρώτη στο γκισέ να πληρώσει.
Κατά πάνω μου με τη μπάντα στεγνά.
Κορνάρω τίποτα
Φρενάρω γιατί θα μ έβαζε από κάτω περνάει χωρίς να ρίξει μια ματιά....
Είμαι παλιΩΝ αρχών και δε βαρώ γυναίκες αλλά είχα και τη γκυρά πάνω και με κάτι τέτοια στραβωνω πολύ.
Αν πάθει κάτι η γυναίκα ή το παιδί μα το ΘΕό δεν θα πάω δικαστικά θα τον σπάσω στα 2 ακόμα κι αν είναι
Ο Μάικ Τάιζον.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
![]()
ανανήψαντας