Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Προσγείωση στα 250cc. Αγορά Suzuki DR250S 1993

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μεγάλη πατέντα ήταν αυτό το shc

δουλευε, είχε αποτέλεσμα ή όχι?
    Καλη μαλακία για να παίζεις (στην αρχη), αλλά απο ένα σημείο και μετά το ρύθμισα μόνιμα το High, μιας και καθόταν και καλυτερα στο σταντ (εκει που το πάρκαρα εγώ)

Θεωρω οτι για κοντούς αναβάτες που θέλαν ένα ψηλό εντούρο, ήταν μια χαρα λύση.

Πάντως όσο καιρό το είχα δεν έβγαλε καμία βλάβη το συγκεκριμένο σύστημα (και γενικά η μηχανή)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Καλη μαλακία για να παίζεις (στην αρχη), αλλά απο ένα σημείο και μετά το ρύθμισα μόνιμα το High, μιας και καθόταν και καλυτερα στο σταντ (εκει που το πάρκαρα εγώ)

Θεωρω οτι για κοντούς αναβάτες που θέλαν ένα ψηλό εντούρο, ήταν μια χαρα λύση.

Πάντως όσο καιρό το είχα δεν έβγαλε καμία βλάβη το συγκεκριμένο σύστημα (και γενικά η μηχανή)
    Ειχα να διαλέξω μεταξύ αυτου (σε κιτρινο) και του ΑΧ-1...

Φοβούμενος οτι μπορεί να πάθει κανα κοκομπλόκο και ήταν και παραεισαγωγής (επομένως πού ανταλλακτικά και με τι κόστος? - άλλες εποχες), επέλεξα το ΑΧ
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley

Φοβούμενος οτι μπορεί να πάθει κανα κοκομπλόκο και ήταν και παραεισαγωγής (επομένως πού ανταλλακτικά και με τι κόστος? - άλλες εποχες), επέλεξα το ΑΧ
    Κι απέφυγα το ΒΑΧ...

Super Moderator
    Είχα και το AX μετά απο αυτό.
    Ευκολότερο για μέσα στη πόλη, περισσότερο παιχνιδιάρικο το ΑΧ απο το DR (καλύτερη κλιμάκωση του κιβωτίου??) αλλά αν ξαναγόραζα DR θα έπαιρνα τώρα,

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nic mor Προβολή μηνύματος
    Επίσης να ξέρεις ότι ένα δυομισαρι δεν διαφέρει και πολύ στα έξοδα του από μια μηχανή μεγάλη.
    Κατανάλωση, λάστιχα, αλυσίδα, τακακια, ασφάλεια κτλ έρχονται σχεδόν μια η άλλη.
    Στα λέω αυτά γιατί και εγώ όταν πήρα το tt raid 250 νόμιζα ότι πήρα ένα μεγάλο παπάκι,
    ενώ στην ουσία πήρα μια μικρότερη μηχανή.
    Αυτό προβλέπω και γω. Άντε ενα 10-15% οικονομικότερο αλλά έτσι κι αλλιώς δεν προσβλέπω να γράφω τα χιλιόμετρα που έγραφα με το XTZ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TOMASKTM Προβολή μηνύματος
    είναι το ίδιο της φωτό ή έχει τα ίδια γραφικά αλλά με συμβατικό μπροστινό και μεγάλο φανάρι;
    To ίδιο είναι με το ανάποδο πιρούνι μπροστα μανιβελάτο. Μπορεί να είναι και του 91-92, ποιος ξέρει; Φωτό σύντομα...
    Τελευταία τροποποίηση από Αμφίσημος; 14/10/2015 στις 09:58.

Αν ειναι σαν και αυτό της φωτο με το SHC (seat height control), το έιχα πριν χρόνια και ήταν με μίζα. Τα πρώτα έβγαιναν με μανιβέλα
    Αυτό είναι αλλά χωρίς την ρύθμιση SHC.
    Τελευταία τροποποίηση από Αμφίσημος; 14/10/2015 στις 09:58.

To AX-1 το είχα επίσης το 2002 με 2004 και ομολογουμένως ήταν αρκετά ικανό. Απορώ γιατί δεν βγάζουν κάτι αντίστοιχο σήμερα...
    Το είχα πάρει σώβρακο όμως διαλυμένο πάνω στην τρέλλα μου και δεν το ευχαριστήθηκα - όλο έχωνα...
    Παραδόξως με την 19" μπροστά αλλά τα 120kg του κατάφερε και με πήγε πιο "βαθειά" στο δάσος σε σχέση με το διπλάσιο σε βάρος σχεδόν XTZ και την 21" του.
    Η μάζα είναι θέμα, έχω σιχτιρίσει πολλές φορές σε κροκαλιασμένες κατηφόρες / αδιέξοδα που δεν μπορούσα να το γυρίσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Αμφίσημος Προβολή μηνύματος
    To AX-1 το είχα επίσης το 2002 με 2004 και ομολογουμένως ήταν αρκετά ικανό. Απορώ γιατί δεν βγάζουν κάτι αντίστοιχο σήμερα...
    Το είχα πάρει σώβρακο όμως διαλυμένο πάνω στην τρέλλα μου και δεν το ευχαριστήθηκα - όλο έχωνα...
    Παραδόξως με την 19" μπροστά αλλά τα 120kg του κατάφερε και με πήγε πιο "βαθειά" στο δάσος σε σχέση με το διπλάσιο σε βάρος σχεδόν XTZ και την 21" του.
    Η μάζα είναι θέμα, έχω σιχτιρίσει πολλές φορές σε κροκαλιασμένες κατηφόρες / αδιέξοδα που δεν μπορούσα να το γυρίσω.
    το ΑΧ ήταν πραγματικό γιαπωνέζικο.... όταν ακόμα η χόνΔα ήταν εγγύηση...

οι ευρωπέοι παίρνανε ΝΧ....

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σχετικότατο.

Μικρή απάντηση:
    Οικονομικοί λόγοι, χρειαζόμουν ρευστό.

Μεγάλη απάντηση:
    Το ΧΤΖ το έχω απο το 2009. Απο το 2014 όμως απέκτησα και 2o παιδί. Αγορά euro 5 ΙΧ, Φόροι απάνθρωποι, ανεργία στη σύζυγο κτλ. κτλ.

Εσύ που ζεις;

Προτεραιότητες; Family 1st και το Τenere πήγε σε καλό παιδί ευτυχώς.
    Άστα, η κλασσική ιστορία που διάβαζα / άκουγα και γω τόσα χρόνια και έλεγα απο μέσα μου; - Μα πως είναι δυνατόν; Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ χωρίς μηχανή!
    Χωρις ειρωνία.Απλά απορία.
    Ο λόγος για αμεσο ρευστο κατανοητός 100%.
    Κατα τ'αλλα σε τι θα σε επιβάρυνε περισσοτερο το XTZ αν το κρατουσες σε σχεση με ενα 250cc?
    Ασφαλιστρα ? Κατανάλωση ?
    Ποσο γλυτωσες δλδ ?

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Κατα τ'αλλα σε τι θα σε επιβάρυνε περισσοτερο το XTZ αν το κρατουσες σε σχεση με ενα 250cc?
    Ποσο γλυτωσες δλδ ?
    Μαλλον πήρε μετρητό στο χέρι, και με 'αστειο νούμερο' θα ξαναπάρει μηνανή

non serviam Το avatar του/της kachius
    Μαλλον πήρε μετρητό στο χέρι, και με 'αστειο νούμερο' θα ξαναπάρει μηνανή
    Το αυτό έχω κάνει πολλάκις τα τελευταία 4 χρόνια...
    όχι τόσο η διαφορά χρήσης του παλιού με το νέο, όσο το άμεσο ρευστό (τη στιγμή της πώλησης)
    και η αγορά κάτι φθηνότερου (ή παρόμοιου τώρα πια) λίγο (ή "λίγο") μετα...
    σκ@τοεποχή...
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Ποσο γλυτωσες δλδ ?
    Δώσατε μόνοι σας την απάντηση. Ρευστό.
    Το κόστος χρήσης θα είναι παρόμοιο και δεν περιμένω το 250 του '93 να αντικαταστήσει το 660 του 2009.
    Τα πράγματα επι προσωπικού χρόνου άλλαξαν σαν τις εποχές και η χρήση εδώ που είμαι και για αυτό που θα κάνω (ψωμί, λογαριασμοί, mini market και λίγο δάσος άϊντε και τίποτα ημιταξίδια των 50-100χλμ) είναι υπέρ των 250cc.
    Όλα αυτά αρκεί να μην χρειαστεί να "επιστρέψω" τα σχεδόν 3500€ που κέρδισα απο την "ανταλλαγή" σε βάθος 5ετίας και καταλήξω πάλι με το ίδιο ταμείο και με "χειρότερο" μηχανάκι.
    Όμως το βασικό αίτημα της άμεσης ρευστότητας ικανοποιήθηκε και δεν θα μπορούσα να αποφύγω την πώληση έτσι κι αλλιώς.
    Απλά δεν γίνεται να μην καβαλάω θα αρρωστήσω - με νιώθετε έτσι δεν είναι;
    Τελευταία τροποποίηση από Αμφίσημος; 14/10/2015 στις 11:36.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Το κόστος χρήσης θα είναι παρόμοιο και δεν περιμένω το 250 του '93 να αντικαταστήσει το 660 του 2009.
    Τα πράγματα επι προσωπικού χρόνου άλλαξαν σαν τις εποχές και η χρήση εδώ που είμαι και για αυτό που θα κάνω (ψωμί, λογαριασμοί, mini market και λίγο δάσος άϊντε και τίποτα ημιταξίδια των 50-100χλμ) είναι υπέρ των 250cc.
    Όλα αυτά αρκεί να μην χρειαστεί να "επιστρέψω" τα σχεδόν 3500€ που κέρδισα απο την "ανταλλαγή" σε βάθος 5ετίας και καταλήξω πάλι με το ίδιο ταμείο και με "χειρότερο" μηχανάκι. Το βασικό θέμα της άμεσης ρευστότητας αποκαταστάθηκε και δεν μπορούσα να αποφύγω την πώληση έτσι κι αλλιώς.
    Απλά δεν γίνεται να μην καβαλάω θα αρρωστήσω - εδώ σε αυτό το forum με νιώθετε όμως...

Super Moderator
    Όλα αυτά αρκεί να μην χρειαστεί να "επιστρέψω" τα σχεδόν 3500€ που κέρδισα απο την "ανταλλαγή" σε βάθος 5ετίας και καταλήξω πάλι με το ίδιο ταμείο και με "χειρότερο" μηχανάκι.
    Όμως το βασικό αίτημα της άμεσης ρευστότητας ικανοποιήθηκε και δεν θα μπορούσα να αποφύγω την πώληση έτσι κι αλλιώς.
    Απλά δεν γίνεται να μην καβαλάω θα αρρωστήσω - με νιώθετε έτσι δεν είναι;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. manual ΓΙΑ SUZUKI DR250;;;
    από pantheo στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2016, 13:29
  2. ΑΓΟΡΑ Suzuki Bandit 650s
    από MANSFAK στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2008, 06:18
  3. αγορα μετ/μενης στα 250cc
    από gasalonica στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2007, 09:16
  4. Αγορά Suzuki Bandit 600 S ?
    από RAINMAN στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 16:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ