φαινεται πως δεν θα καταλαβω ποτε, γιατι ειναι θεμα η υψηλη καταναλωση σε ενα μηχανακι επιδοσεων...:ZZZ:
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
μου ειναι παντελως αδιαφορη η καταναλωση του gixxer (και του xr φυσικα)...
για οικονομια υπαρχουν αλλα οχηματα...
τα συγκεκριμενα ειναι οχηματα επιδοσεων...τουτεστιν ειναι οχηματα κ@υλας και εκτονωσης...οχι μετακινησης...
ε, και?
και ο Τιτανικος εκαιγε, δεν ξερω και εγω ποσα λιτρα καυσιμο...
οτι παει, καιει...
και αν θες να πηγαινει χωρις να καιει, την σημερον ημερα πρεπει να τα σκασεις ΠΟΛΥ χοντρα (βλ. i8)..παλια δε, δεν γινοταν με την καμια...
πρεπει να ξεχωρισουμε λιγο την χρησιμοτητα των οχηματων και τι μας προσφερουν...
αν θες εναν πυραυλο εδαφους-αερος και να σου καιει σαν παπι, εισαι πολυ ονειροπολος...
πολλοι ειναι αυτοι που λενε κατα καιρους "αχ, και να ειχα αυτο το υπερμηχανακι/υπεραυτοκινητο"...
δεν εχουν καταλαβει ομως, οτι η κ@υλα του να το εχεις ειναι να μην σε νοιαζει ποσο καιει...γιατι αν εισαι με ρεγουλα στο γκαζι, κοιτωντας την τσεπη σου, απλα δεν θα το χαρεις και θα ταλαιπωρειται και αυτο και εσυ...
η κατανάλωση δεν μετριεται ετσι χυμα. και εγω με το κ5 1000 εχω καψει 18 λίτρα απο τη χαλκίδα μέχρι την αθηνα. δεν ειδα ομως το κοντερ να γραφει 250 πολλές φορες. με πολύ χαμηλές ταχυτητες ειχα καταφερει και 6,5 l/100!! σε μια νορμαλ βολτα που λεει ο ανθρωπος καιει 9 είναι το πολύ ενα λιτρο πανω απο τους αλλους.
ασχετο αλλα ποτε θα σταματησει αυτο που ρωτας καποιον ποσο καιει το μηχανακι του και σου λεει με ενα ντεποζιτο εχω παει αθηνα-τρικαλα? Μπράβο ρε μεγάλε! ωραια απαντηση. ειναι λιγο καλυτερη απο το "με ενα ντεποζιτο βγαζω μια εβδομαδα"! Ναι αυτο το εχω ακουσει πάνω απο δεκα φορες!