Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 141

Θέμα: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Γειά σου Λεωνίδα
    Βλέπω καλά?:hypnotize πώς και δεν βρίζεις?
    αφού σου πέρασε, θα σου απαντήσω...
    το κείμενο αυτό, το έγραψα το 2003
    τότε δεν ήξερα ότι υπήρχε το φόρουμ, ούτε καν έμπαινα, ούτε σε γνώριζα
    Το "δεν είναι όλα για όλους" το έλεγε ένας υπέροχος άνθρωπος...κι εγώ συμφωνούσα με την πρόταση αυτή, εφόσων ήταν κάτι που το συναντούσα στο διάβα μου...έκτοτε, εγινε κειμενο...
    τώρα όλα τα υπόλοιπα Λεωνίδα που έγραψες, δεν με αφορούν...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    episis na simpliroso to gnomiko pou leei:
    oso pio kala ta kseris toso pio apla ta les..
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    κοιτα κοπελια για να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο...δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου αλλα πιστευω οτι εχεις καβαλησει λιγο το καλαμι ......ολα αυτα που γραφεις κατα καιρους το μονο που δειχνουν ειναι οτι εισαι καλη γνωστης του ελληνικου λεξιλογιου .....αν θεωρεις οτι συνθετοντας ολες τις λεξεις αυτες μαζι μεσα σε προτασεις δημιουργεις ποιηση τοτε μαλλον κανεις καποιο λαθος......η ποιηση ειναι απλη στην αναγνωση και βαθια στο νοημα .....εγω δυσκολευομαι πολυ και να διαβασω με ενα ρυθμο ολα τα κειμενα σου ...ποσο μαλλον να καταλαβω και το νοημα τους .....για το συγκεκριμενο οπου η κυριως ιδεα ....ειναι οτι καποια πραγματα ειναι μονο για λιγους ....το ξερουμε το ζουμε και το βιωνουμε ολοι μας απο τη μερα που γενιομαστε....και οσον αφορα τα υλικα αγαθα....αλλα μαλλον εσυ αναφερεσε στα πνευματικα με αποτελεσμα να δηλωνεις μια ελιτιστικη αποψη για ανθρωπους με χαμηλο και υψηλο πνευματικο επιπεδο που καποιοι καταλαβαινουν καποια νοηματα και αλλοι παλι οχι.....τα κειμενο ειναι υπερβολικα γενικο και φλυαρο και για να γινει πιο ειδικο για μας και να μας οδηγησει σε καποιο προβληματισμο πρεπει αυτο να ξεκινησει απο σενα πρωτα πριν το γραψεις ..........

υπαρχουν φορουμ για ποιηση και επισεις υπαρχουν και διαγωνισμοι οπου μπορεις να εκθεσεις ολα τα εργα σου και να παρεις γνωμες απο ειδικους για τη ποιοτητα της σκεψης .....οσον αφορα τα εδω θα προτειμουσα να διαβαζω τους προβληματισμους σου με σαφη και αμμεσο τροπο ...και οχι εμμεσα γιατι τοσο καιρο δεν βγαζω ακρη.....μαλλον ειναι για λιγους!
    κατ'αρχάς, εκτιμάω τον ευγενικό τρόπο και προ πάντων ειλικρινή τρόπο γραφής σου Αλλά σε πολλά από αυτά, με βρίσκεις αντίθετη...η αλήθεια είναι, ότι γράφω ποίηση και στίχους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν
    Οι προτάσεις μου, δεν τείνουν να γίνουν ποιητικές, είναι ο τρόπος γραφής που με χαρακτηρίζει ίσως...Αλίμονο αν έβαζα εδώ μέσα τους στίχους μου φίλε μου...
    Γράφω παράλληλα εδώ και μια εφταετία σε λογοτεχνικό φόρουμ...
    Ξέρω τις δυνατότητές μου...τώρα όσο αφορά το ύφος μου, το έχω ιυοθετήσει, για να περνάω συγκεκριμένα μηνύματα σε συγκεκριμένους ανθρώπους... που πίστεψέ με, το καταφέρνω...όσο για το καλάμι, μακάρι να το είχα καβαλήσει...δεν θα απαντούσα τώρα δα σε εσάς και θα ήμουν αλλού...
    Αλλά αυτό δεν με απασχολεί, γιατί εδώ που είμαι, μοιράζομαι σκέψεις μαζί σας και προβληματισμούς μαζί σας, είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε με αποδέχεστε είτε όχι...δεν είναι εκεί άλλωστε το ζητούμενο...το ζητούμενο είναι ο μοτοσυκλετισμός, που ακόμα κι εκεί οι διαφορές και τα προβλήματα υπερισχύουν αν μην τι άλλο και για αυτό βρισκόμαστε συγκεντρωμένοι όλοι εδώ, για να κάνουμε κάποιο διάλλημα από την εργασία μας και να ανταλλάζουμε απόψεις...τώρα αν οι δικές μου απόψεις είναι λίγο δύσκολα διατυπωμένες, ε τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό...
    Στα υπόλοιπα που λές, με βρίσκεις σύμφωνη
    ..αν και δεν με ξέρεις...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    Λοιπόν,
    ψάξε βρές τα κείμενα και τα ποιήματα όποιου γουστάρεις
    Στοίχημα 10.000 ευρουδάκια κι όταν χάσεις,
    θα φάς όχι μόνο κράξιμο αλλά και πολλά ακόμη για το ανελέητο θράσος που κουβαλάς

ψιττττττττ πήγαινε να δεις αν έρχεται ο αφρούλις σε ψάχνει
    Αν τα βρω τα κειμενα εγω δεν θα εχεις καμια τυχη.Καλητερα να τα βρεις εσυ.
    Α και το στοιχημα παει για 100ευρο,

Δηλαδη ειλικρικα πιστευεις οτι τα γραφω απο κακοηθεια;
    Δεν ειναι υποκειμενικο το καλο κειμενο,
    Δεν ειναι προφανες
    Εχει σκαμπανεβασματα,μυστηρια,παρεξηγησεις
    Εξαιρετικη γλωσσα,χιουμορ,κατα προτιμηση υποφχθονειο,και μυρωδιες απο λιακαδα και υπογειο αναμιγμενες.

Το δικο σου κειμενο εχει την εξης περιληψη:
    "Καποιοι λιγοι ειναι ετσι(ισοπεδωση των λιγων)και ολοι οι αλλοι ειναι αλλιως(ισοπεδωση των πολλων)."

Και δεν εχει καν το χαρισμα της ευθυτητας του "μιλαω για μενα"

Θες αντιστοιχα να σου πω πως το λεει ο Παπαδιαμαντης:

"Μαυρε,ανηλιαγη ηταν η μερα που γεννηθεις
    αλλοι επηραν τον ανθο κι εσυ την ριζα πηρες
    Οταν σ'επλασε ο θεος δεν ειχε αλλες μοιρες."
    23ετων παρακαλω οταν το εγραψε

Τωρα πως το λεει ο William Blake:

"Some are born in sweet day light
    some are bοrn in the endless night"

Ti me psaxnei o afro? pou pou?

PS.apo do kai sto exiw tha grafo greenglish pros timh toy ipsistou afrotwin
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    episis na simpliroso to gnomiko pou leei:
    oso pio kala ta kseris toso pio apla ta les..
    συμφωνώ
    επίσης να συμπληρώσω, ότι ακόμα κι όταν ένας άνθρωπος μιλάει λίγο πολύπλοκα για εμάς, καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να τον κατανοήσουμε, δίχως να τον σνομπάρουμε και να τον υποτιμούμε...δεν βελτιονόμαστε με το να θέλουμε να κάνουμε τον άλλον κάτι άλλο από αυτό που είναι
    Βελτιονόμαστε όμως, όταν καταφέρνουμε να καταλάβουμε αυτό ακριβώς που ο άλλος είναι...έτσι απλά...

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Γειά σου Λεωνίδα
    Βλέπω καλά?:hypnotize πώς και δεν βρίζεις?
    αφού σου πέρασε, θα σου απαντήσω...
    το κείμενο αυτό, το έγραψα το 2003
    τότε δεν ήξερα ότι υπήρχε το φόρουμ, ούτε καν έμπαινα, ούτε σε γνώριζα
    Το "δεν είναι όλα για όλους" το έλεγε ένας υπέροχος άνθρωπος...κι εγώ συμφωνούσα με την πρόταση αυτή, εφόσων ήταν κάτι που το συναντούσα στο διάβα μου...έκτοτε, εγινε κειμενο...
    τώρα όλα τα υπόλοιπα Λεωνίδα που έγραψες, δεν με αφορούν...
    ne sosta den se aforoun.....

lipon edo vlepoume oti se periptosis pou kalise na dosis apantisis se pragmata pou se aforoun ke epidi to kimeno den sou dini dinatotita gia aforismous ke lipa mpenis stin diadikasia na kanis agona dromou atakas

8a arxiso ke ego epitides na leo oti to skeftika prin geni8is esi
    ke ala tetia ala pragmatika den 8elo na ipova8miso aftin tin orea sizitisi pou se katadiknioi..

vlepis lipon oti ta kimena sou ine idiomorfa ke se sintaktiko ke genika se noima ala afto den pirazi kanenan

to 8ema ine oti prospa8is na fiksis nootropies ke na ipova8misis katastasis otan esi ise katoteri apo afta pou 8igis

prepi na kseris oti mia kali psixi me elaxisto skeptiko
    ine anoteri apo kapion dianooumeno me kakies ke apo8imena

empasi periptosi 8a se 8ikso elaxista akomi mpas ke se voi8iso i na gelasi an ise iperoptis i na provlimatistis an ise pragmatika skeptomeni

esi ke i enia tou dianooumenou den exoun kamia apolitos sxesi
    oute sofistike ise oute kan pseftodianooumeni

prepi na kseris an exis diavasi kapia apof8egmata triton ekini den ta fantastikan ke ta egrapsan gia na ta vris esi etima ke na ta papagalizis
    ala sou edosan enan epireasmo gia na ksekinisis apo eki ke pera na anakaliptis

esi exis anakalipsi kati? i exis ftiaksi apla nirmous sto kefali sou?

to anakalipto simeni empiria
    ke oxi empiria me pidikse ke me paratise ara oloi i andres ine gourounia...
    mporis na katalavis oti, oti mas simveni emis to epitrepoume ston eafto mas

akoma ke afto edo pou sou simveni me emena me emas esi to epetrepses
    an den mporis na katalavis pos 8a sou eksigiso

ego pou ime akreos ke ipervolikos ke oti 8elo ime
    mporo na to diaxiristo ksero ti epiptosi exi akrivos ka8e praksi mou

min se mperdevo ego..

esi mporis na kanis oti ekanes ke pio pano apopioisi ef8inon
    ke an mpo stin diadikasia na ipova8miso tin sizitisi 8a vris pedio na ekfrastis giati mono tote mporis

prepi na kseris ena pragma edo den xriazete na apodiksis tipota
    episi den zitame kapion monopoda gia na simetexi stin omada podosferou...
    opos epanalamvano den exis kanena efsimo na lamvanis apo edo
    mpori isos i erastes sou na vre8oun oloi mazi ke na sizitane tis aretes sou an afto se endiaferi...
    ala mexri eki

meta apo ola afta sou protino na afisi ola afta pou prospioise ke na ise o eaftos sou na dextis tis opies idiomorfies sou ke na zisi me aftes

ke den 8a ginis diasimi os tipota edo min pedevese
    mporo na sou po oti pio diasimi ine i noela pou den tin ksero kan para esi

ke min pistevis oti an asxoloume mazi sou 8a ginis diasimi...
    ke ego den ime magos den mporo na se plasaro gia foveri ke tromeri otan den ise exo ke mia ipolipsi...:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    κοιτα κοπελια για να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο...δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου αλλα πιστευω οτι εχεις καβαλησει λιγο το καλαμι ......ολα αυτα που γραφεις κατα καιρους το μονο που δειχνουν ειναι οτι εισαι καλη γνωστης του ελληνικου λεξιλογιου .....αν θεωρεις οτι συνθετοντας ολες τις λεξεις αυτες μαζι μεσα σε προτασεις δημιουργεις ποιηση τοτε μαλλον κανεις καποιο λαθος......η ποιηση ειναι απλη στην αναγνωση και βαθια στο νοημα .....εγω δυσκολευομαι πολυ και να διαβασω με ενα ρυθμο ολα τα κειμενα σου ...ποσο μαλλον να καταλαβω και το νοημα τους .....για το συγκεκριμενο οπου η κυριως ιδεα ....ειναι οτι καποια πραγματα ειναι μονο για λιγους ....το ξερουμε το ζουμε και το βιωνουμε ολοι μας απο τη μερα που γενιομαστε....και οσον αφορα τα υλικα αγαθα....αλλα μαλλον εσυ αναφερεσε στα πνευματικα με αποτελεσμα να δηλωνεις μια ελιτιστικη αποψη για ανθρωπους με χαμηλο και υψηλο πνευματικο επιπεδο που καποιοι καταλαβαινουν καποια νοηματα και αλλοι παλι οχι.....τα κειμενο ειναι υπερβολικα γενικο και φλυαρο και για να γινει πιο ειδικο για μας και να μας οδηγησει σε καποιο προβληματισμο πρεπει αυτο να ξεκινησει απο σενα πρωτα πριν το γραψεις ..........

υπαρχουν φορουμ για ποιηση και επισεις υπαρχουν και διαγωνισμοι οπου μπορεις να εκθεσεις ολα τα εργα σου και να παρεις γνωμες απο ειδικους για τη ποιοτητα της σκεψης .....οσον αφορα τα εδω θα προτειμουσα να διαβαζω τους προβληματισμους σου με σαφη και αμμεσο τροπο ...και οχι εμμεσα γιατι τοσο καιρο δεν βγαζω ακρη.....μαλλον ειναι για λιγους!

cheers......
    +10000

τώρα όλα τα υπόλοιπα Λεωνίδα που έγραψες, δεν με αφορούν
    επετρεψε μου να διαφωνησω.
    με οσα γραφεις εκτειθεσαι σε ανθρωπους και τους αφηνεις το δικαιωμα να σε γνωρισουν μεσα απο ενα διαδυκτιακο τοπο.
    οσα λεει ο afrotwin ειναι σοφα.
    δεν χρειαζεται να σ'αρεσουν,ουτε καν να συμφωνεις.
    απλα σκεψου τα,ισως ανακαλυψεις οτι καπου κανεις λαθος.
    ισως και οχι.
    η τελευταια του κουβεντα ειναι πολυ πολυ σωστη.
    η μεγαλυτερη σοφια στη ζωη ειναι τα πιο απλα της πραγματα.
    σιγουρα σ'αρεσει η ποιηση,η λογοτεχνια,ενας διαφορετικος τροπος επικοινωνιας,αλλα οχι συνεχεια.
    δεν λενε το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κι ο παπας ?
    κρυβεσαι πισω απο ομορφες λεξεις,πολλες φορες υποτιμας τους αλλους κι ισως νιωθεις και μια υπεροχη.
    δεν ειναι ετσι.
    τα γιατι τ'αφηνω σε σενα
    δεν εισαι ξεχωριστη γι'αυτους τους λογους...
    ειμαι σιγουρη ομως πως εισαι για αλλους.

καλέ μου Λεωνίδα,
    τα μπερδεύεις τα πράγματα και μπερδεύεις κι άλλα μέσα σε όλα αυτά
    Λοιπόν,
    δεν θεωρώ τον εαυτό μου διανοούμενη και πολλά άλλα ασχετα που γράφεις...δεν γράφω κάτι για να μου πείτε αν το εγραψα καλά...φυσικό να κάνω λάθη και μάλιστα αρκετά
    Ούτε αποσκοπώ να γίνω διάσημη καλέ μου άφρο, σε αντίθεση με εσένα
    Ότι είμαι, είμαι για τον εαυτό μου και για αυτούς που θέλω...
    Για τους υπόλοιπους, δεν με αφορά:smilea:
    Όταν κάποιος γράφει κάτι, θίγει μια κατάσταση κι όχι αυτά που ισχυρίζεσαι εσύ
    Τώρα αν αυτό δεν το κατανοούν αλλά αντίθετα το παρεξηγούν, αυτό αποδηκνίει την έλλειψη αντίληψης και της προσωπικής επίθεσης, δίχως λόγο και αιτία
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

vre!!! ena oreo paradigma!!!!!

κατ'αρχάς, εκτιμάω τον ευγενικό τρόπο και προ πάντων ειλικρινή τρόπο γραφής σου

ali8ia kali mou vasilisa?
    epitelous kapios sto epipedo sou lipon...

Αλλά σε πολλά από αυτά, με βρίσκεις αντίθετη...η αλήθεια είναι, ότι γράφω ποίηση και στίχους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν

sigoura den ton afora gia afto to aneferis sxolastika
    kitakse ke o gios mou leei gia pragmata pou tou sinevisan palia ke ine 10 xronon ke to leei afto apo ta 6 tou...

Οι προτάσεις μου, δεν τείνουν να γίνουν ποιητικές, είναι ο τρόπος γραφής που με χαρακτηρίζει ίσως...Αλίμονο αν έβαζα εδώ μέσα τους στίχους μου φίλε μου...

ine toso emfito to na milas sekspirika oso ke to na anapneeis
    se fantazome na erototropis ke anti gia apla vogkita as poume na ta perigrafis pioitika...
    lipon afto to alimono dixni tin psonara pou ise ke poso kalpiki ise
    diladi 8eoris oti edo ine ipova8mismenos topos ke den ine ta atoma aksia na katalavoun pioisi epidi den sinomiloun me aftin i den sistinonte gia sas ime pioitiko atomo.....
    ego den exo na po tipota alo ta ipes ola moni sou ala isos sinexiso

Γράφω παράλληλα εδώ και μια εφταετία σε λογοτεχνικό φόρουμ...
    Ξέρω τις δυνατότητές μου...

opos elege kapios ego stin katoxi akouga radiofono ime antistasiakos
    i kapios pou ixe pi pernao to fanari me kokino ime anarxikos
    poli omorfa sinexise na diasiris ton eafto sou

τώρα όσο αφορά το ύφος μου, το έχω ιυοθετήσει, για να περνάω συγκεκριμένα μηνύματα σε συγκεκριμένους ανθρώπους...

esi kali mou xaramizese pernas ke minimata?
    opos?
    emis giati den ta pernoume mipos exoume kapio provlima?

που πίστεψέ με, το καταφέρνω...

opios den se pistevi 8a ton plakoso leme xaxaxaxaxaxa

όσο για το καλάμι, μακάρι να το είχα καβαλήσει...

den to ftanis? gia afto pires ducati..
    afou ftanis afto mporis ke to kalami ala den 8elis re aderfe...
    xaxaxaxaxaxaxaxa

δεν θα απαντούσα τώρα δα σε εσάς και θα ήμουν αλλού...

timi mas megaliotati

Αλλά αυτό δεν με απασχολεί, γιατί εδώ που είμαι, μοιράζομαι σκέψεις μαζί σας και προβληματισμούς μαζί σας, είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε με αποδέχεστε είτε όχι...δεν είναι εκεί άλλωστε το ζητούμενο...το ζητούμενο είναι ο μοτοσυκλετισμός,

resital asinartisias ala as to doulepsoume ligo..
    lipon:mas epivalis tous provlimatismous sou diladi? xaxaxaxa
    diladi edo zitas ton motosikletismo?
    ke afto ginete epivalontas tous provlimatismous sou?
    ta xapia mou...

που ακόμα κι εκεί οι διαφορές και τα προβλήματα υπερισχύουν αν μην τι άλλο και για αυτό βρισκόμαστε συγκεντρωμένοι όλοι εδώ, για να κάνουμε κάποιο διάλλημα από την εργασία μας και να ανταλλάζουμε απόψεις...

a!! gia afto vriskomaste edo gia ta dialimata ke na antalasoume apopsis pou periexoun tin epivoli ton provlimatismon mas
    nomizo agapi mou oti xriazese iatrofarmakeftiki peri8alpsi
    sto leo me poli agapi

τώρα αν οι δικές μου απόψεις είναι λίγο δύσκολα διατυπωμένες, ε τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό...

8es na tis dinis se kapion noimona na tis dior8oni prota?

Στα υπόλοιπα που λές, με βρίσκεις σύμφωνη
    ..αν και δεν με ξέρεις...
    oli se kseroume ise i 8eodora me to ducati ke exis piragmeni psixosin8esi

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    επετρεψε μου να διαφωνησω.
    με οσα γραφεις εκτειθεσαι σε ανθρωπους και τους αφηνεις το δικαιωμα να σε γνωρισουν μεσα απο ενα διαδυκτιακο τοπο.
    οσα λεει ο afrotwin ειναι σοφα.
    δεν χρειαζεται να σ'αρεσουν,ουτε καν να συμφωνεις.
    απλα σκεψου τα,ισως ανακαλυψεις οτι καπου κανεις λαθος.
    ισως και οχι.
    η τελευταια του κουβεντα ειναι πολυ πολυ σωστη.
    η μεγαλυτερη σοφια στη ζωη ειναι τα πιο απλα της πραγματα.
    σιγουρα σ'αρεσει η ποιηση,η λογοτεχνια,ενας διαφορετικος τροπος επικοινωνιας,αλλα οχι συνεχεια.
    δεν λενε το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κι ο παπας ?
    κρυβεσαι πισω απο ομορφες λεξεις,πολλες φορες υποτιμας τους αλλους κι ισως νιωθεις και μια υπεροχη.
    δεν ειναι ετσι.
    τα γιατι τ'αφηνω σε σενα
    δεν εισαι ξεχωριστη γι'αυτους τους λογους...
    ειμαι σιγουρη ομως πως εισαι για αλλους.
    καλησπέρα...
    βρίσκω ένα δίκιο στα λόγια σου...ξέρεις που θα διαφωνήσω?
    Στο ότι κρύβομαι πίσω από τις όμορφες λέξεις...οι λέξεις αντιπροσωπεύουν συναισθήματα καλή μου κι όχι υπεροχή ή σπουδαιότητα...οι λέξεις δείχνουν ένα κάτι...κι όχι κάτι ολοκληρο...
    Φυσικά και κάνω λάθη
    Όπως έλεγε άλλωστε κι ο Καζαντζάκης, ο άνθρωπος φημίζεται για την ανθρωπιά του κι όχι για την τελειότητά του
    Το θέμα είναι να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και να βελτιονόμαστε...να μην υποτιμούμε τους άλλους απλά για να εξιψώσουμε τον εαυτό μας...
    Κι όταν φυσικά έρχομαι στο σημείο και το κάνω, μου έχουν δώσει την αφορμή...καπνός χωρίς φωτιά, δεν υπάρχει...
    κι εγώ με την σειρά μου δίνω αφορμή και πάει λέγοντας...
    Για να συνυπάρξουν όμως πολλοί κόσμοι θα πρέπει να αιωρείται ο ανάλογος σεβασμός ο καθένας από την δικιά του πλευρά, κι όχι να επιβραβεύουμε ανούσιες και μονόπλευρες καταστάσεις...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Τελικά Λεωνίδα,
    είσαι απίστευτα δήθεν και άρρωστος
    Τα γραπτά σου το αποδεικνίουν άλλωστε
    Και ο μηδαμινός τρόπος έκφρασης που χρησιμοποιείς:wacko:
    Εξίψωσε κι άλλο τον εαυτό σου, εφόσων αυτό έχεις ανάγκη
    Γιατί όχι?
    Τώρα όσο για τα υπόλοιπα που λες, τα ακούω βερεσέ, καθώς και πολλοί άλλοι

:a026:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

ax orea sinexizi!!!!

καλέ μου Λεωνίδα,
    τα μπερδεύεις τα πράγματα και μπερδεύεις κι άλλα μέσα σε όλα αυτά

lipon exis arxisi ke antilamvanese tin psixosin8esi sou
    ides telika den ise xazoula me ligi skepsi mpori na vgis apo psevdes8isis

Λοιπόν,
    δεν θεωρώ τον εαυτό μου διανοούμενη και πολλά άλλα ασχετα που γράφεις...

se afto to forum fisika ke oxi giati edo den exoun perasi i dianooumeni ase pou ine pareksigisimo idos

δεν γράφω κάτι για να μου πείτε αν το εγραψα καλά...φυσικό να κάνω λάθη και μάλιστα αρκετά

oxi nomizo oti to eksigises oti 8elis na epivalis tous provlimatismous sou

Ούτε αποσκοπώ να γίνω διάσημη καλέ μου άφρο, σε αντίθεση με εσένα

ego pio diasimos den mporo na gino ke stenaxorieme
    ke an me antigrapsis den 8a ginis ke esi
    i periptosi sou den den endiknite gia kati tetio
    ke afou den exis skopo na ginis diasimi malon pareksigisimi 8elis na ginis

Ότι είμαι, είμαι για τον εαυτό μου και για αυτούς που θέλω...
    Για τους υπόλοιπους, δεν με αφορά:smilea:

signomi se periptosi pou den to exis katalavi edo ine foroum me 12.000 meloi gia tous ipolipous ektos ton 12.000 melon den se endiaferi?

Όταν κάποιος γράφει κάτι, θίγει μια κατάσταση κι όχι αυτά που ισχυρίζεσαι εσύ

esi ti 8elis na 8iksis me apof8egmata tou kazantzaki tou karampela ke toson alon?

Τώρα αν αυτό δεν το κατανοούν αλλά αντίθετα το παρεξηγούν, αυτό αποδηκνίει την έλλειψη αντίληψης και της προσωπικής επίθεσης, δίχως λόγο και αιτία
    8es na pis diladi oti epidi ine ili8ioi den mporoun na antidrasoun diaforetika apo to na vrizoun ke na ana8ematizoun giro tous

nomizo oti isoun safis

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ακομα μια ερωτηση (ελπιζω να παρω μια απαντηση και οχι χρησμο)

Ολα αυτα που γραφεις τα γραφεις απο προσωπικη πειρα;
    Αισθανεσαι τοσο μονη και διαφορετικη και οι αλλοι δεν σε καταλαβαινουν;

Ολα ειναι για ολους εαν πραγματικα το θες.Εαν οχι κλεινεσαι στον ομορφο κοσμο σου.Και οι αλλοι δεν καταλαβαινουν. Η ζωη ειναι εκει εξω.(μισο , μετα απο αυτο να κανω ενα reboot).

ctrl alt del

Διοτι εγω δεν ξερω ποια ειναι η nimbus.Tουλαχιστον οχι μεσα απο τα λογοτεχνικα της κειμενα.
    Αντιθετως σχηματιζω καλυτερη αποψη απο τις απαντησεις στους διαφορους.
    Keep on rocking in a free world !!!

Τελικά Λεωνίδα,
    είσαι απίστευτα δήθεν και άρρωστος

ime di8en giati epidi se ales fasis imoun kati pou mporouses na diaxiristis ke tora alaksa ke den ine timio afto?
    arostos me tin enia pou to enois malon ime fantasou oti iparxoun pio omorfes ginekes pio eksipnes me pragmatiko epipedo me aftognosia ta montela pou 8es na miasis ke ego asxoloume mazi sou
    exis dikio se afto,mpori na ime ke psixara omos

Τα γραπτά σου το αποδεικνίουν άλλωστε

ego nomizo oti pali den apantas para mono ipekfevgis nomizo den oti se ligo se kapion 8a apef8in8is na se sosi
    kitakse otan er8i o agrios skilos ke se strimoksi stin gonia gavgizontas trexontas salia apo to stoma tou ke genika ekfrazete san lisasmenos ti kanis?

Και ο μηδαμινός τρόπος έκφρασης που χρησιμοποιείς:wacko:

8elis na sinomilisoume sekspirika alios den mporis na sinenoi8is?

Εξίψωσε κι άλλο τον εαυτό σου, εφόσων αυτό έχεις ανάγκη
    Γιατί όχι?

na eksipsoso ton eafto mou,? afto diloni oti 8es na sigkri8is mazi mou?
    giati na to pis afto?
    orea lipon otan 8a zisis moni sou apo ta 4 xronia sou otan 8a trefese me xortaria apo ton kipo ke to kalokeri me ta psomakia apo tis moloxes 8a pinis nero apo tis vrises tis gitonias otan 8a kriosis ekso ston dromo ke otan dis ta miala tou kolitou sou pou megalosate mazi ke sas sinevenan afta apo tote pou perpatisate otan diladi ta dis ke ta zisis ola afta me ena kolito pou den ine mono o filos sou ine i ikogenia sou o aderfos sou o pateras sou ola osa den exis ine to stirigma sou ke oles tis empiries sou tis simantikes ke asimantes tis exis zisi mazi tou ke anaroti8i ke exis anakalipsi mikra isos ala to exis kani mazi tou otan ola antexonte ola stin zoi xaris afton ke kapia mera mazepsis ta miala tou apo mia porta aftokinitou giati pirosane ta frena tis mixanis tou ke den stamatage ela na milisoume ke afta ine to 0,5 % apo afto pou apokomises stin zoi
    ala tileo kseris giati milao exis di tosa sirial esi.....

to kseris oti fovame na kano kolitous apo tote
    to kseris oti agapisa kapion apo edo mesa ke girnagame mazi apo to delear ke efage ta moutra tou dipla mou
    ke mou epiveveose tous fovous mou afti i istoria

to exo ksana pi min zitas na sigkri8is mazi mou ego exo xiliades prosopa oxi to ena i merika pou antilamvanese
    i diki mou pioisi vgeni mesa apo tin laspi mesa apo ta leromena graspeda me apotsigara me ksera fila oxi epidi ka8omoun oli tin zoi mou mesa se ena omorfo perivalon me keria ke apali mousiki ke diavaza tis anisixies alon
    ke den ine mono afto

Τώρα όσο για τα υπόλοιπα που λες, τα ακούω βερεσέ, καθώς και πολλοί άλλοι

kalo ine pantos na min milas ek onomaton olon i alon mou 8imizi agkeles an8ropon pou es8anonte dinati giati exoun alous apo piso tous giati anikoun kapou
    den exis idea posous tetious exo antimetopisi

to akouo verese simeni exo ftoxia psixi...

:a026:

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν είναι πρόσκληση για άνοιγμα γμτ!
    από dimval στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2011, 13:24
  2. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 14:41
  3. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα