Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως

Αρχικά δημιουργήθηκε από konnos01
    καλημερα σε ολους. γραφω πολυ λιγο εδω αλλα μπαινω συνεχεια. ακουστε, ή μαλλον διαβαστε τι έπαθα, και συμβουλεψτε.

δε μπαινω σε λεπτομερειες και το θεμα εχει ως εξης.
    ειπα σε καποιον <<αντε ρε μεγαλε τελειωνε>> ε και μετα φυγαμε...

filaraki edo den imaste i mama sou na mas les oti 8es ke na se xaidevoume sto kefali
    ke den se plakoni kapios giati tou ipes ante re megale telione...

kati alo exi proigi8i ektos apo kapio simvan kolopedias ke kapia ala ivristika logia pou ipate

ke den kseroume ti egine ke ti tou ipes
    an ton evrises poli asxima protou tou pis afto
    opos kana mamo to pipi tis mamas sou ke ala tetia..

ke liga sou ekane

lipon gia pes mas olo to simvan giati ke emis ston dromo imaste ke kseroume den milas me tis 8iades sou...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    No1 λάθος...

Δεν φόραγες κράνος...

Με το κράνος και να χτύπαγε, το χέρι του θα πονούσε.

Νο2 λάθος.. ή παράλειψη...

Αδυνατώ να πιστέψω όπως είπε και ο Λεωνίδας οτι με ενα "μεγάλε τελείωνε" ο άλλος τα πήρε κρανίο...
    Επίσης τι έγινε και είπες αντε τελείωνε.

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Απο εκεί και πέρα, πάντως οτι και να ειπώθηκε/έγινε, η σψστή λύση είναι να τον πας δικαστικά...

Με απόδειξη σωματικής βλάβης, μην νομίζεις οτι θα την γλυτώσει.. Τουναντίον, θα την έχει πολύ άσχημα , πόσο μάλλον επειδή την έκανε με "ελαφρά" και σε άφησε εκεί τραυματισμένο/χτυπημένο.

Μην κολλήσεις πουθενά... Με δικηγόρο και σκίστον κανονικά...

Α και που είσαι... κράνος πάντα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δυσκολο αλλα δεν αποκλειεται να φαει κανεις ξυλο χωρις ουσιαστικη αιτια,συμβαινει.

χαρτι νοσοκομειου γρηγορα

Οσο για το ξυλο μετα την καταδικη στο δικαστηριο,το εχει κανει φιλος μου και το φχαριστηθικε παρα πολυ,εχει ακομα και το λεει.Ο αλλος ειδε ποιος τον βαρεσε αλλα ειχε πλεων ισοπεδωθει και δεν μπορεσε να ανταποδοσει.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

τον εχω μπροστα μου για 100μετρα με αναμμενο το δεξι φλας. ε, περιμενω να στριψει. με το που αδειαζει λιγο απο δεξια παω να φυγω. καπακι ο τυπος κανει και αυτος δεξια. ξανα εγω απο πισω και περιμενω να καταληξη καπου. αφου αποφασιζει να κανει αναστροφη, εκεινη την ωρα του φωναζω απο πισω, αντε ρε μεγαλε τελειονε. φευγω ισια εγω και ο τυπος πιστευα θα εκανε το ιδιο. εγω με τα λοιπον, φτανω στο φαναρι μου 300μετρα πιο κατω και περιμενω το πρασινο. ο τυπος ομως ξανακανει αναστροφη μονο και μονο για να με πετυχει. ε και τα πραγματα εχουν οπως ειχα γραψει στην αρχη.

ειναι εκφραση που δε τι λεει καποιος για να βρισει τον συνομιλιτη του. δεν θεωρειται με τιποτα προσβολη. ολοι εχουμε πει κατι τετοιο ή ακομα και χειροτερα και η φαση εχει ληξει εκει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μηνυσουλα, αγωγη...... και ολα αυτα τα ωραια πραγματα..(δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και ασφαλιστικα μετρα για να του τα παρεις πολυ ΧΟΝΤΡΑ!!!)
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    και δεν χρειαζεται απαραιτητα να πας να τον χτυπησεις(ποτε δεν ξερεις, τι ξερει ο αλλος και τι κουβαλαει πανω του)
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    πας και του σπας το αμαξι, του ριχνεις πισσα και πουπουλα....

μπορει βρε αδερφε να σου ερθει χεσιμο εξω απ'την πορτα του σπιτιου του και μετα να βρεθει εκει κοντα και το αμαξι του που το μπαρμπριζ θελει λιγο απ'το μιγμα...

αρα λοιπον, εκτος απο ολα τα αλλα καλα που προσφερει ενα κρανος,

το φοραμε και για να μη τρωμε ξυλο:a24:

GEORGE NO BRAKES Το avatar του/της SAM46
    Βγαλε τα στοιχεια του στο ιντερνετ
    George no brakes

Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46

Μη γράφετε (και προπαντώς μην κάνετε) τέτοια ελαφρά τη καρδία, ειδικά όταν είναι σε εκκρεμότητα δικαστήριο.

Υπάρχουν και νομοθεσίες περι προσωπικών δεδομένων και μπορεί να βρείτε το μπελά σας (και να χάσετε και το δίκιο)

Προσοχή.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Μη γράφετε (και προπαντώς μην κάνετε) τέτοια ελαφρά τη καρδία, ειδικά όταν είναι σε εκκρεμότητα δικαστήριο.

Υπάρχουν και νομοθεσίες περι προσωπικών δεδομένων και μπορεί να βρείτε το μπελά σας (και να χάσετε και το δίκιο)

Προσοχή.

Ακριβως να είσαστε προσεκτικοί γιατί θα βρειτε τον μπελά σας εκεί που θα έχετε δίκιο....

Μόνο όταν έχετε αποδεικτικά έγραφα που δεν μπορούν να διαψευτούν μπορείτε να λέτε κάτι και να το γράφετε δημόσια, και καλό έιναι να μην γράφετε εν βρασμό ψυχής που μπορεί να ξεφύγουν χαρακτηρισμοί και υπερβολές που μπορεί να δώσουν πάτημα για δυσφημίσεις μέχρι και διαφυγόντα κέρδη λόγω δυσφημίσεων κλπ κλπ....

Προσεκτικοί σε αυτά....

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Για αρχη μου φενεται τρελος λογος για να δειρεις καποιον αυτος..αλλα βλαμενοι υπαρχουν πολλοι...
    Τωρα απλα να πω οτι επειδη εχω βρεθει σε δικαστηριο σε παρομοια φαση..δεν τιμωρειτε κανεις οσο ευκολα νομιζετε, 360 ευρο για μια φορα και 700 για μια δευτερη..και χαρτια γιατρου υπηρχαν και διαφορα αλλα, αν ομως δεν ειναι ξεκαθαρω το ποιος εφταιγε ή ο δικαστης κρινει οτι υπηρξε προκληση τοτε δυσκολα τα πραγματα
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

αν ο δικαστης πει οτι ο τυποσ με εδειρε δικαιολογημενα θα παω μετα εγω να δειρω τον δικαστη

βεβαια θα μου πεισ οτι αυτα ειναι ψιλα γραμματα απο τη στιγμη που αποφυλακιζονται αλλοι που εχουν σκοτωσει.

αλλα για το γαμωτο εχω θα τον παω δικαστικα.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
    Τι άκυρο είναι πάλι αυτό;
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Συνάδελφος μου αντιμετώπισε το ίδιο περιστατικό και έχοντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου του, έβαλε τον δικηγόρο του να πάρει τηλέφωνο για να ψαρώσει τον μάγκα των δρόμων. Ο δικηγόρος του ζητήσε 1500? για να μην τον πάει δικαστήριο, αφού πρώτα του περιέγραψε τι θα γινόταν εάν δεν πλήρωνε. Ο συνάδελφος τελικά πήρε τα 1500? και δεν του έκανε μήνυση. Και εγώ τό ίδιο θα έκανα. Τα 1500? σίγουρα τον έτσουξαν τον νταή, θα το ξανασκεφτεί δύο φορές την επόμενη φορά πριν απλώσει χέρι.
    Triple 1050

γνωστοι μου στην τροχαια παντως μου ειπαν οτι ο τυπος θα με παρακαλει να αποσυρω την μηνυση.
    θα τον π..... τον που...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ??????
    από JZER40 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2010, 10:14
  3. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?