Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Πλυστικό μηχανής-αυτοκινήτου-γεν. χρήσης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macedonas Προβολή μηνύματος
    Με έβαλες σε περιέργεια !!!
    Θα πάω να ρωτήσω φίλο με πλυντήριο τι υγρό χρησιμοποιούν και θα ποστάρω ..
    Μάθε ότι μπορείς... Λογικά θα πρέπει να χρησιμοποιούν 2 χημικά-απορρυπαντικά... Ένα που το ψεκάζουν με ψεκαστήρι χειρός σε δύσκολες-σκληρές βρωμιές (αλυσίδα-ψαλίδι-ζάντες, κάτω μέρος σκελετού και μοτέρ), και ενα απλό-κλασσικό απορυπαντικό για βαμμένες επιφάνεις... ότι μάθουμε (κυρίως για το 1ο) καλό είναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    καλα πλυσιματα............και με προσοχη στην αρχη γιατι εχει δυναμη και κανει ζημιες
    πριν το βαζεις μπρος να πατας πρωτα τη σκανδαλη να βγαινει νερο απο το πιστολι ωστε να εισαι σιγουρος οτι στο ξεκινημα δεν θα δουλεψει στεγνο
    και επισης κερδιζει ζωη αν κανεις διαλειματα και δεν το δουλευεις συνεχομενα πολλα λεπτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    και εννοειται οτι ΠΟΤΕ δεν βαζεις μπροστα το χερι σου ή το ριχνεις κατευθειαν πανω σε ανθρωπο.....
    εκτος οτι σε ξυριζει κανονικα....σε γδερνει. ειναι παρα πολυ επικινδυνο και μπορει ακομα να προκαλεσει ανεπανορθωτες ζημιες....(ματια, αυτια, κεφαλι!!)....
    εχει τρομερη πιεση ......
    ΠΡΟΣΟΧΗ !!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Το παρέλαβα πριν λίγο και τώρα προσπαθώ να το συναρμολογήσω και να κάνω την πρώτη δοκιμή...

Μια γρήγορη ερώτηση για κατόχους-γνώστες

Στο ρακόρ της εισόδου νερού του πλυστικού μπορεί να βιδωθεί απ'ευθείας το λάστιχο ποτίσματος με τον κλασικό σύνδεσμο που υπάρχει και στις βρύσες ???
    Τα σχεδιαγράμματα δείχνουν ότι εκεί βιδώνει πρώτα ένας "αρσενικός" ταχυσύνδεσμος που ενώ υπάρχει στην συσκευασία για την πλευρά του πλυστικού, χρειάζεται και ο αντίστοιχος "θηλυκός" στην μεριά του λάστιχου ο οποίος δεν περιλαμβάνεται και δεν ξέρω που και πόσο γρήγορα μπορώ να τον προμηθευτώ. Αν όμως οι βόλτες της εισόδου του πλυστικού ταιρίαζουν με αυτές του "κλασσικού σύνδεσμου" βρύσης θα είμαι έτοιμος σε λίγα λεπτα....

Παλαιό μέλος
    Είναι ο κλασικός σύνδεσμος [που έχουν και τα λάστιχα στον κηπο !!!!
    Αφού ανούξεις την παροχή του νερού , πάτα την σκανδάλη του πλυστικού μέχρι να βγει ο αέρας μέσα από το λάστιχο και μετά βάλτο μπρος ..... να μη δουλευει με αέρα μέσα. έιναι το κλασικό λάθος που κάνουν ολοι και χαλάει τομχάνημα

ok
    Πετάχτηκα σε ένα χρωματοπωλείο και βρήκα τον ταχυσύνδεσμο. Όλα καλά...
    Το δοκίμασα λίγο (όχι κανονικό πλύσιμο - σκέτο νερό). Αν εξαιρέσω το γεγονός ότι με βάση διάφορα που διάβαζα το περίμενα πιο δυνατό (όχι όμως ότι δεν επαρκεί και με το παραπάνω για αυτά που θέλω), κατά τ' άλλα το μηχανάκι κάνει θαυμάσια αυτά που υπόσχεται ενώ είναι μικρό και έξυπνο.... Νομίζω ότι η απόκτησή του ανήκει στις αγορές που ονομάζω "χρήσιμη πολυτέλεια"... Θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες σε κανονκές συνθήκες και αν προκύψεουν περίεργες εντυπώσεις θα ενημερώσω σχετικά.
    Εντωμεταξύ όποιος ξέρει κάτι για το καθαριστικό που ψεκάζουμε τις σκληρές βρωμιές πριν το πλύσιμο (ζάντα, ψαλίδι, αλυσίδα, κλπ) ας το γράψει...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 27/04/2016 στις 12:28.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ήθελα να πάρω ένα πλυστικό όχι τόσο για το μηχανάκι, γιατι όπως έχετε καταλάβει δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλα πιο πολύ για την αυλή που καμια φορά έχει κάτι κοτσιλιές από περιστέρια που μου σπάνε τα !@#!$...

Το σημαντικό για τη δική μου περίπτωση είναι να μην έχει μεγάλο όγκο και να μην είναι βαρύ για να αποθηκεύεται και μετακινείται εύκολα.

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Τα πουλόσκατα θα έπρεπε να μπορούν να φύγουν και με ένα απλό πιστόλι που μπαίνει επάνω στο λάστιχο. Μήπως να δοκίμαζες κάτι τέτοιο για να γλιτώσεις και τα αρκετά επιπλέον χρήματα;
    Εκτός και βγει σε καλή τιμή κάνα μικρό parkside.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Τα πουλόσκατα θα έπρεπε να μπορούν να φύγουν και με ένα απλό πιστόλι που μπαίνει επάνω στο λάστιχο. Μήπως να δοκίμαζες κάτι τέτοιο για να γλιτώσεις και τα αρκετά επιπλέον χρήματα;
    Εκτός και βγει σε καλή τιμή κάνα μικρό parkside.
    Δεν έχεις άδικο.... άσε που δεν έχει πρίζες και μηχάνημα....
    Θα πάρω ένα τέτοιο για αρχή και θα επανέλθω

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Ήθελα να πάρω ένα πλυστικό όχι τόσο για το μηχανάκι, γιατι όπως έχετε καταλάβει δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλα πιο πολύ για την αυλή που καμια φορά έχει κάτι κοτσιλιές από περιστέρια που μου σπάνε τα !@#!$...

Το σημαντικό για τη δική μου περίπτωση είναι να μην έχει μεγάλο όγκο και να μην είναι βαρύ για να αποθηκεύεται και μετακινείται εύκολα.
    Είναι λίγο δύσχρηστο γιατί έχεις να κανεις με πρίζες με σύνδεση νερου. Πιο καλα να πάρεις ενα σιδερένιο ή πλαστικό πιστόλι και να το βάλεις μπροστά στο λαστιχο

έχω εδώ και 10 χρόνια περίπου ένα πλυστικό της Nilfisk, το επέλεξα γιατί στην αντλία του δεν υπάρχουν πλαστικά εξαρτήματα απ' ότι είχα διαβάσει τότε.
    Προσοχή στην χρήση του όμως, να ψεκάζεις από απόσταση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    https://www.skroutz.gr/s/11051918/Ni...=skroutz_share

Αυτό έχω ,μέχρι στιγμης μου έχει βγει καλό.Χρηση για βεράντα πατζουρια, αυλή.Μια φορά κάθε βδομάδα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος

Αυτό έχω ,μέχρι στιγμης μου έχει βγει καλό.Χρηση για βεράντα πατζουρια, αυλή.Μια φορά κάθε βδομάδα.
    +1000

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος

Όντως πολύ καλό, εγώ έχω το 120.7 ίδια χρήση (+μηχανή, βεβαίως)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    TIP.

Οι βρωμιές με τα πουλιά, όταν έχουν ξεραθεί, βγαίνουν δύσκολα.

Αν όμως τις καταβρέξεις και τα αφήσεις να μουλιάσουν λίγη ώρα, μετά βγαίνουν και με την πίεση από το λάστιχο της βρύσης με το δάκτυλο στο στόμιο.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. επιλογη αυτοκινητου μετα απο πωληση μηχανης!!!
    από sakisdani750 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2013, 22:14
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2011, 11:19
  3. διπλωμα αυτοκινητου-μηχανης
    από 21-kostas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2009, 10:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε