Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Πλυστικό μηχανής-αυτοκινήτου-γεν. χρήσης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Πλυστικό μηχανής-αυτοκινήτου-γεν. χρήσης

Σκέφτομαι την αγορά ενός πλυστικού υψηλής πίεσης για να το χρησιμοποιώ σε παπί-μηχανή - αυτοκίνητο κλπ
    Για πέστε ρε παλλουκάρια όποιοι έχετε εμπειρία ...
    Αξίζει το έξοδο (προσανατολίζομαι σε κάτι επώνυμο μεν όπως Karcher-Nilfisk αλλά στις φθηνές σειρές δηλ. για μια αγορά της τάξης των 100-120 ευρώ) ?
    Κάνουν δουλειά τα μικρά-φθηνά των 100-110 bar ή πρέπει να στραφώ σε ακριβές λύσεις (που σημαίνει ότι δεν θα το κάνω καθόλου ) ?
    Πριν την πλύση στα πλυντήρια των βενζινάδινων ψεκάζουν τις σκληρές βρωμιές (ζάντες, αλυσίδες, κάτω μέρος μοτέρ κλπ) με ένα χημικό και μετά με το νερό υπό πίεση όλα καθαρίζουν ...τι είναι αυτό και που το βρίσκουμε ?
    Για πείτε καμιά εντύπωση-tip γιατί έχω βάλει ένα στο μάτι που είναι σε καλή προσφορά http://www.e-shop.gr/plystiko-mixani...9-p-TLS.120115 και ψήνομαι άμεσα...

Παλαιό μέλος
    Το συγκεκριμένο το έχω και είναι πολύ καλό.
    Αν δε πέσει σφουγγάρι ή βούρτσα μην περιμένεις με οποιοδήποτε πιεστικό να δεις τη μηχανή ή το αυτοκίνητα να γυαλίζει !!!!
    Μ'αυτό κάνω ένα σωρο άλλες δουλειές .... πλένω χαλιά , πεζοδρόμια , τροχόσπιτο κλπ.
    Βγήκε σκυλί !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macedonas Προβολή μηνύματος
    Το συγκεκριμένο το έχω και είναι πολύ καλό.
    Αν δε πέσει σφουγγάρι ή βούρτσα μην περιμένεις με οποιοδήποτε πιεστικό να δεις τη μηχανή ή το αυτοκίνητα να γυαλίζει !!!!
    Μ'αυτό κάνω ένα σωρο άλλες δουλειές .... πλένω χαλιά , πεζοδρόμια , τροχόσπιτο κλπ.
    Βγήκε σκυλί !!!
    Πριν κανένα 2μηνο που είχα πάει το τουτού για πλύσιμο είδα κάτι που δεν το είχα ξαναδεί.
    Με το πλυστικό πέταγε έναν αφρό και σε 15 δευτερόλεπτα το αμάξι έγινε σαν να είχε μείνει όλο το βράδι μέσα σε χιονοθύελλα !!!
    Το άφησε ετσι "χιονισμένο" 3-5 λεπτά και μετά μόνο με το νερό του πλυστικού (χωρίς τρίψιμο δηλαδή) έγινε λουκούμι... Και σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο είναι ΠΟΛΥ εύκολο, γρήγορο, και αποτελεσματικό... Επειδή είμαι και λίγο τεμπέλης και βαριέμαι τα τριψίματα μου άρεσε πολύ...Και από τότε μου μπήκε η ιδέα...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 24/04/2016 στις 12:51.

Ακριβώς τα ίδια με τον αποπάνω

Παλαιό μέλος
    Πολυ καλο,παρτο.

Αν δεις την φωτό έχει ενα μπουκαλάκι, βάζεις μέσα υγρό shampoo για το μωρό σου το αραιώνεις με νερό και το βάζεις μπροστά στο μαρκούτσι. Κάνει αυτό ακριβώς που λες γεμίζει αφρο. μετά ξεπλένεις και μετά πετσι και καθαρισες

Αν δεν βάλεις χέρι πάντως με το πετσί μετά το πλύσιμο δουλειά δεν γίνεται ότι και να κάνεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Πριν την πλύση στα πλυντήρια των βενζινάδινων ψεκάζουν τις σκληρές βρωμιές (ζάντες, αλυσίδες, κάτω μέρος μοτέρ κλπ) με ένα χημικό και μετά με το νερό υπό πίεση όλα καθαρίζουν ...τι είναι αυτό και που το βρίσκουμε ?
    Για αυτό που ρώτησα πριν ξέρετε κάτι ??? Γιατί καλά το απλό πλύσιμο επιφανειών αλλά με τις σκληρές βρωμιές (λαδίλες κλπ ) τι κάνουμε ???

Ειχα παρει και εγω ενα της μπος πριν κατι χρονια...
    Πολυ γρηγορα καταλαβα οτι χωρις τριψιμο με κουβα σφουγγαρι δουλεια δε γινεται, οτι δηλαδη εκανα με το απλο λαστιχο ποτισματος.Τσαμπα με λιγα λογια το βαλε, βγαλε το πιεστικο χωρις ιδιαιτερο κερδος... Το εφαγε το παταρι στο τελος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το πλυστικο κανει δουλεια ειδικα σε μαρσπιε θολους κλπ
    σφουγγαρι χρειαζεται αλλα η δουλεια του χεριου μετα το πλυστικο γινεται πιο ευκολη
    αυτο που αναφερθηκε πανω ειναι επαρκεστατο καλο και σε καλη τιμη
    πιστευω πως ο αφρος δε γινεται με οποιοδηποτε σαπουνι αλλα μονο με τα εξειδικευμενα τα οποια μου φαινονται πανακριβα

Πέρα από το αυτοκίνητο και για γενική χρήση (μπαλκόνια, χαλιά κλπ), βασικός λόγος που το θέλω είναι η μηχανή - παπί... Πιστεύω ότι κάνει πολύ πιο εύκολο-γρήγορο-αποτελεσματικό το πλύσιμό τους μιας και αυτά δεν είναι σαν το αυτοκίνητο με μεγάλες επιφάνειες που μπορείς ευκολα με ένα σφουγγάρι να τις καλύψεις. Τα δίκυκλα για να καθαρίσουν καλά πρέπει το χέρι να πάει σε περίεργα και δυσπρόσιτα σημεία όπως ζάντες, οδηγοι αλυσίδας, μοτέρ, ανάμεσα στο ψαλίδι-σκελετό-σταντ κλπ τα όποια είναι μεγάλη ταλαιπωρία να προσεγγιστούν και να καθαρίσουν.
    Χρόνια τώρα ενώ στο τουτού που και που βάζω κανέναν κουβά-σφουγγάρι και το πλένω μόνος μου, με την μηχανή μόνο σε πλυντήριο πετυχαίνω αξιοπρεπές πλύσιμο (ή αλλιώς θα έπρεπε να παιδεύομαι με τις ώρες - πράγμα που δεν το κάνω) και αυτό με έχει οδηγήσει για τα δίκυκλα να τα σκάω στα πλυντήρια. 15 πλυσίματα να κερδίσω θα έχω κάνει απόσβεση την αγορά του και θα μου μείνουν οι άλλες χρήσεις του "δώρο"... Γι αυτό ρωτάω και ποιό είναι αυτό το προιόν που έχω δει να ψεκάζουν σε ζάντες -ψαλίδι - μοτέρ πριν το πλύσιμο με το πιεστικό... Αφού το βλέπω και σε καλή τιμή λέω να το χτυπήσω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    δεν ξερω αν το εχεις δει αλλα εχουν γραφτει αρκετα εκει μεσα

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148378
    Γιαννης

Το παράγγειλα πριν λίγο... όταν με το καλό παραλάβω και το χρησιμοποιήσω θα σας πω εντυπώσεις.
    Εντωμεταξύ κανένα tip-συμβουλή δεν θα με χάλαγε...

Παλαιό μέλος
    Με έβαλες σε περιέργεια !!!
    Θα πάω να ρωτήσω φίλο με πλυντήριο τι υγρό χρησιμοποιούν και θα ποστάρω ..

Τα πλυστικά κάτω του 200ρικου συνήθως δεν έχουν ανταλλακτικά.
    Επίσης μην κοιτάτε τα bar αλλά τα λίτρα που βγάζουν(όσο ποιο πολλά το καλύτερα)…εκεί είναι όλη η διαφορά…
    Τελευταία τροποποίηση από borbos; 25/04/2016 στις 12:20.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. επιλογη αυτοκινητου μετα απο πωληση μηχανης!!!
    από sakisdani750 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2013, 22:14
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2011, 11:19
  3. διπλωμα αυτοκινητου-μηχανης
    από 21-kostas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2009, 10:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε