Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: Ερώτηση για μετατροπή στο σιγαστήρα εξάτμισης.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Όλες οι αφτερμάρκετ εξατμίσεις δεν έχουν την συγκεκριμένη τάπα στον σιγαστήρα. Μάλιστα μερικοί σιγαστήρες έχουν και τρύπες στην σωλήνα.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Aσχετο, αλλα τι απεγινε το ninja???
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Aσχετο, αλλα τι απεγινε το ninja???
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2763986

Παλαιό μέλος
    Μετα απο επιμονη αναζητηση στο ιντερνετ βρηκα σε διαφορα φορουμ αρκετα thread με αντιστοιχες περιπτωσεις (πολυ ησυχο με το σιγαστηρα, πολυ δυνατο χωρις). Ιδου και δυο περιπτωσεις που προχωρησαν στη μετατροπη σε Akra απο ΜΤ07.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled1.jpg 
Προβολές:	321 
Μέγεθος:	72,6 KB 
ID:	363844

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled2.jpg 
Προβολές:	321 
Μέγεθος:	32,5 KB 
ID:	363845

Στην πρωτη φωτογραφια στο χερι κραταει το μαμα σιγαστηρα και πισω φαινεται ο πειραγμενος (4 τρυπες περιμετρικα σε καθε σωληνα). Αντιστοιχη λυση και στη δευτερη φωτο. Γενικα διαβασα θετικα σχολια απο οσους το καναν σχετικα με το αποτελεσμα, αρα δεν ειναι και τοσο χαζη η ιδεα μου μαλλον.

Το προβλημα μου ειναι πως δεν εχω βρει καμια περιπτωση που ο σιγαστηρας να εχει τη δικη μου διαταξη (με το καπακι στο τελος δλδ). Η Akra ειναι εντελως ανοιχτη απο πισω, οποτε η λυση της τρυπας στο πλαι ειναι η προφανης επιλογη. Εγω σκεφτομαι πως μαλλον θα ηταν καλυτερα να ξεκινησω με σταδιακα αυξανωμενη τρυπα στο καπακι (οπως προτεινε ο devil's δλδ) και αν δεν καλυφθω να κοψω το καπακι εντελως με τροχο οπως ειπε ο panos.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Περί όρεξεως κολοκυθόπιτα φίλε. Aftermarket ανταλλακτικό είναι η εξάτμιση και για μένα η μηχανή μου βελτιώθηκε.

Άσε τις διορθώσεις για τους moderators, αν κάτι έκανα λάθος θα μου το πουν αυτοί.
    Πασο

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εγω θα κρατουσα τον πατο αλλα θα κοντενα το μηκος του σιγαστηρα.
    μπελας.

Καλυτερα τρυπα.

Αν ειναι ινοξ θελει τρυπανι κοβαλτιου και υπομονη. αν κανει 6αρα τρυπαει με 6αρι. Αν κανει 10αρα τρυπαει με 6αρι μετα με 10ρι.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παλαιό μέλος
    Αποστολή εξετελέσθη!

Τελικά έκοψα με πριόνι το καπάκι και το πέτυχα με την πρώτη. Ο τολμών νικά που λένε.
    Όσο κοιτούσα άλλους σιγαστήρες στο ίντερνετ συνειδητοποίησα ότι ο δικός μου είναι από τους πιο κλειστούς. Πολύ μακρύς, με καπάκι και χωρίς καθόλου διάτρηση κατά μήκος του σωλήνα. Οπότε θεώρησα ότι το να τρυπήσω το καπάκι θα ήταν κατά 95% τζάμπα κόπος αφού δε θα ήταν αρκετό. Έτσι πηγα κατευθείαν στο plan b. Με 5' δουλειά λοιπόν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ψηλά ακούγεται πάλι πολύ δυνατά, αλλά έχει πλέον και τις πρώτες 2-3 χιλιάδες στροφές σε επίπεδα θορύβου που δεν είναι "αντικοινωνικά". Δηλαδή αν θέλω να κινηθώ χωρίς να ενοχλώ τώρα μπορώ, ας πούμε αν γυρνάω σπίτι αργά το βράδυ ή αν ξεκινάω νωρίς το πρωί. Best of both worlds!

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

edit: Να συμπληρώσω και ότι έστειλα και ένα mail στην sc project περιγράφοντας την περίπτωση μου και ζητώντας τη γνώμη κάποιου από τους μηχανικούς τους. Μου απάντησαν άμεσα μεν, αλλά η απάντηση ήταν "Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε". Απλά ενημερωτικά σε σχέση με το after sales service της εταιρίας.
    Τελευταία τροποποίηση από ptc; 08/08/2016 στις 18:08.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip

Τώρα κάνει κάπως έτσι?
    https://www.facebook.com/BikersTech/...3041192872073/
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos_zip Προβολή μηνύματος

Τώρα κάνει κάπως έτσι?
    Είναι λίγο πιο μπασος ο ήχος της. Θυμίζει πολύ τον ήχο του Nuda του Royal Jordanian αν έχεις δει στο YouTube.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos_zip Προβολή μηνύματος

Τώρα κάνει κάπως έτσι?
    Λιγο χαμηλα δεν κοφτιαζει..;; Ή εμενα μου φαινεται ετσι λογω του μπασου;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Λιγο χαμηλα δεν κοφτιαζει..;; Ή εμενα μου φαινεται ετσι λογω του μπασου;;;
    Νομιζω μια χαρά κοφτιάζει, αν σκεφτείς ότι έχει σηκώσει το ρελαντι και έχει πολύ μεγάλο γρανάζι πίσω για να βοηθαει στο stunt.
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    πιστεψε με...

αλλα για να δεις οτι και αυτοι δεν μπορουν να κανουν πολλα, σκεψου οτι δεν μπορουν να σου γραψουν κληση για ηχορυπανση λογω εξατμισης αν δεν εχουν ντεσιμπελομετρο...
    με το οποιο βεβαιως να ξερουν να μετρανε στην προβλεπομενη αποσταση απο το τελικο και ολο αυτο να συγκριθει με τα ορια της μηχανης, βασης αδειας κυκλοφοριας...
    αυτο δεν ισχυει υπαρχει διαταξη που με απουσια ακομα και του ντεσιμπελομετρου μπορει να σε γραψει κατα κριση οργανου με μικροτερο αντιτιμο. την ειχα φαει ετσι με το αυτοκινητο, του λεω μετρα με, δεν ειχαν οργανο του λεω παμε τμημα να με μετρησεις, μου λεγανε 8 ατομα της ΟΠΚΕ κατι μαγκιες και ο αξιωματικος υπηρεσιας εκει με εγραψε για 80 ευρω ακουγωντας την απλα στις στροφες που αναφερει η αδεια... μου πηραν και το διπλωμα για 20 μερες. μου εβγαλε και τον κοκ και μου εδειξε γιατι δεν υπεγραφα, εντελει υπεγραψα με πασα επιφυλαξη νομιμου δικαιωματος μου. επαρχια αυτα κεφαλονια καλοκαιρι.

ακρη δεν εβγαλα, την κληση πηγα πληρωσα, εκανα ενσταση και πηρα το διπλωμα στις 3-4 μερες απο την βεβαιωση της "παραβασης". οταν κατεβηκα αθηνα για κατι δουλειες πηγα κτεο ελληνικου στο τμημα ειδικων μετρησεων και με μετρησαν οπως προεβλεπε η διαδικασια δινωντας μου κλειστο φακελο με τις μετρησεις (τις οποιες φυσικα ανοιξα και ειδα)... εκ τοτε, ειχα παντα το χαρτι μεσα στο ντουλαπακι και οποτε με σταματουσανε τους το ετριβα στην μουρη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    αυτο δεν ισχυει υπαρχει διαταξη που με απουσια ακομα και του ντεσιμπελομετρου μπορει να σε γραψει κατα κριση οργανου με μικροτερο αντιτιμο. την ειχα φαει ετσι με το αυτοκινητο, του λεω μετρα με, δεν ειχαν οργανο του λεω παμε τμημα να με μετρησεις, μου λεγανε 8 ατομα της ΟΠΚΕ κατι μαγκιες και ο αξιωματικος υπηρεσιας εκει με εγραψε για 80 ευρω ακουγωντας την απλα στις στροφες που αναφερει η αδεια... μου πηραν και το διπλωμα για 20 μερες. μου εβγαλε και τον κοκ και μου εδειξε γιατι δεν υπεγραφα, εντελει υπεγραψα με πασα επιφυλαξη νομιμου δικαιωματος μου. επαρχια αυτα κεφαλονια καλοκαιρι.

ακρη δεν εβγαλα, την κληση πηγα πληρωσα, εκανα ενσταση και πηρα το διπλωμα στις 3-4 μερες απο την βεβαιωση της "παραβασης". οταν κατεβηκα αθηνα για κατι δουλειες πηγα κτεο ελληνικου στο τμημα ειδικων μετρησεων και με μετρησαν οπως προεβλεπε η διαδικασια δινωντας μου κλειστο φακελο με τις μετρησεις (τις οποιες φυσικα ανοιξα και ειδα)... εκ τοτε, ειχα παντα το χαρτι μεσα στο ντουλαπακι και οποτε με σταματουσανε τους το ετριβα στην μουρη.

πρωτη φορα το ακουω αυτο...
    αλλα αφου υπαρχει διοικητικη πραξη (κληση) με την διαταξη καλο θα ηταν να την αναφερεις για να την ξερουμε...

δλδ σε ποιο αρθρο του κοκ στηριζεται, τι αναφερει ακριβως, ποιο ειναι το ανωτατο προστιμο που μπορει να βεβαιωσει ο μπατσος και ολα αυτα...

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Αυτό το 80άρι το έχω φάει και εγώ για «αγωνιστική εξάτμιση». Έτσι μου το είπε ο γράφτης έτσι στο λέω.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Αυτό το 80άρι το έχω φάει και εγώ για «αγωνιστική εξάτμιση». Έτσι μου το είπε ο γράφτης έτσι στο λέω.
    Να μάθετε να παίρνετε εξατμίσεις που γράφουν επάνω racing.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ
    από gianhs8 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2011, 10:51
  2. Ερώτηση για τις χούφτες στο V-Strom
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 14:38
  3. Νέος στο forum / Ερώτηση για ένα μοντέλο KTM
    από OzimBa στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 16:40
  4. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  5. Ερώτηση για συγκριτικό On-Off 650 στο 0-300
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 08:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα