Γυρισα La Linea και πηγα σε ενα μαγαζι για φαγητο.Σε μια φαση σκαει ενας πιτσιρικος με μια μηχανη μινιατουρα και με τσαμπουκα
αρχιζει τις φωνες και χαλαει τον κοσμο,ηθελε παγωτο με το ετσι θελω χωρις λεφτα
Με την επιμονη του το κερδισε το παγωτο ο player και εφυγε ικανοποιημενος
Τον τραβηξα φωτο αλλα διακριτικα,για αυτο το λογο δεν ειναι πολυ καλες,αλλα αξιζε.
Respect παιχτη μου
Και μια τελευταια απο La Linea
![]()
Το επομενο πρωι θα ξεκινουσε η συντροφος μου απο Ελλαδα για την Μαλαγα,αποσταση 120 χλμ απο La Linea και θα πηγαινα να
την παρω για να ετοιμαστουμε για το Μαρόκο.
Πετουσε μεσω Κων/πολης,αλλα ακυρωθηκε η πτηση για Μαλαγα και ειχε δυο λυσεις,η να πεταξει την επομενη για Μαλαγα
η να πεταξει για Καζαμπλανκα την ιδια μερα.
Φυσικα διαλεξε Καζαμπλανκα και με επαιρνε τηλεφωνο να ξεκινησω για να βρεθουμε κατω,αλλα εγω κοιμομουν.
Καποια στιγμη το ακουσα,και αρχισα να ετοιμαζομαι να κατεβω Καζαμπλανκα σφαιρα να προλαβω,θα εφτανε γυρω στις 22:00
τοπικη.
![]()
Ξεκινησε το καραβι και ολα καλα,ηρεμη η θαλασσα οπότε δεν θα ειχα θεματα.
Μολις βγαινει ομως απο το λιμανι αρχιζει ενα κουνημα τρελο,πηγαινε μια δεξια μια αριστερα αλλα με μεγαλες κλισεις,
με ελουσε κρυος ιδρωτας απο τον φοβο,αλλα εβλεπα οτι ολοι ηταν ησυχοι και ειχα γαντζωθει στο καθισμα και περιμενα
να περασει αυτη η μια ωρα που μου φανηκε αιωνας.
Δεν ηταν ιδεα μου ομως οτι κουνουσε,οποιος ηταν ορθιος παλευε να κρατηθει.
![]()
Καποια στιγμη φτανει,κατεβαινω και ανοιγει η πορτα να βγουν τα οχηματα και.....
REALLY????
Βρεχει ρε γαμω την Ιρλανδια μου,αν ειναι δυνατον!!!
Βγαινω και αρχιζω να βρεχομαι οδηγωντας εξω απο το λιμανι,και ελεγα φωναχτα στο Μαρόκο ρε Δια;;;
Στο Μαρόκο βροχη;;;
Φτανω συνορα και με πλησιαζει ενας γυρω στα 50,μου λεει do you want help?
Του λεω yes,και του βγαζω 5 ευρω.
Μου λεει λιγα ειναι και του λεω οκ,και προχωραω.
Μετα το ξανασκεφτηκε και ηρθε,μου ετοιμασε ολα τα χαρτια ενω συνεχισε να βρεχει και να γινομαι κWλος,και μολις δινω
τα χαρτια στον μπατσο μου λεει you are very lucky the rain is good very good!!
Τι του λες τωρα...
Συμπληρωνεις ενα λευκο χαρτι για σενα,και ενα με τρια φυλλα για την μηχανη,αν χασεις τα χαρτια της μηχανης
τον ηπιες,μετα εχεις τρεξιματα για να βγει το οχημα παλι εκτος Μαρόκου.
![]()
Ξεμπερδεψα και εκανα στην ακρη να βαλω αδιαβροχα,αλλα η βροχη σταματησεκλασικοτατα...
Ξεκινησα για Tanger και απο εκει για Casablanca,ανεβαινοντας ενα βουνο να και η ομιχλη..
Πολυ ωραια στα Highlands
Ενας τρελος αερας με συνοδευσε μεχρι που περασα την Tanger,μετα μεσα σε 1 λεπτο ηταν λες και μπηκα σε φουρνο,
η θερμοκρασια ανεβηκε κατακορυφα και ελιωνα...
Και μια καταιγιδα με αναγκασε σε σταση σε ενα πρατηριο,ζέστη και καταιγιδα,αλλη φαση...
Δεν σου αρεσε ο αερας και η βροχουλα ε;;
Σκασε και κολυμπα(η οδηγα)τωρα..
![]()
Εφτασα στην Casablanca περνωντας απο Rabat και πηγα στο αεροδρομιο Mohammed V να περιμενω.
Εχω αφησει τη μηχανη χυμα και ανησυχω λιγο,αλλα δεν γινοταν αλλιως.
Καποια στιγμη παιρνω μηνυμα απο την συντροφο μου οτι εφτασε,περναει η ωρα περιμενω στις αφιξεις,τιποτα..
Εχει περασει μια ωρα και ψαχνω παντου,με επιασε ενα αγχος δεν μπορουσα να παρω και τηλεφωνο δεν ειχα δικτυο
ενω ειχα κανει roaming,ευτυχως με πηρε και μετα βασανων και κοπων συναντηθηκαμε.
Δεν βλεπω βαλιτσα ομως....που ειναι η βαλιτσα ρωταω;;;
Στην Κων/πολη μου λεει,αυριο βραδυ θα ειναι εδω.
Ω γαμω τα αεροπλανα γαμω ρε πστμ,εχουμε κρανος μπουφαν μεσα και πραγματα απαραιτητα.
Τωρα;;
Τωρα διανυκτερευση εδω,και αυριο βραδυ αναχωρηση..
Δεν γινοταν αλλιως,ειπαμε χαλαρα χωρις εκνευρισμο να περασει η νυχτα και ολα οκ.
Φτανουμε σε ενα παρακμη ξενοδοχειο,ρωταμε εχει δωματιο αλλα δεν εχει παρκινγκ..
Δεν μου πολυαρεσε η συνοικια και λεω φευγουμε παμε αλλου.
Μας λεει ο ιδιοκτητης περιμενετε,θα την βαλουμε μεσα στα διαμερισματα διπλα.
Οκ,οπως κι εγινε.
Οποιος εβγαινε απο το δωματιο του εβλεπε το τενερε το μαυρο άτι στον διαδρομο
![]()
Το δωματιο δεν ηταν και ο,τι καλυτερο απο αποψη υγιεινης,κατσαριδες εκοβαν βολτες αμεριμνες,και αφου μπανιαριστηκαμε
ανοιξαμε τα sleeping bag πανω στο κρεβατι και την πεσαμε.
Η επομενη μερα ειχε γυρα να δουμε την Casablanca,ευκαιρια ηταν αφου θα καθομασταν μεχρι το βραδυ.
Το πρωι ζοριστηκα λιγο να βγαλω το γαιδουρι εξω γιατι το βραδυ που την εβαλα δεν ειχε παρκαρισμενα αυτοκινητα
στην εισοδο.
Σουρεαλ καταστασεις
![]()