Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Rottweiler Intake System και βελονες factory pro

Μην τρελένεσε, αρκετοι λένε οτι το 950sm έχει πιο παιχνιδιάρικο μοτέρ απο το 990sm

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    O μπιγκ λεει να λυσεις τα καρμπς να δεις για αρχη, αν ειναι στις εργοστασιακες τους ρυθμισεις...αν εχουν πειραξει κατι στα καρμπς, κατα 90% το μηχανακι θα πηγαινει χειροτερα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    O μπιγκ λεει να λυσεις τα καρμπς να δεις για αρχη, αν ειναι στις εργοστασιακες τους ρυθμισεις...αν εχουν πειραξει κατι στα καρμπς, κατα 90% το μηχανακι θα πηγαινει χειροτερα
    κοιτα ειμαι δευτερο χερι και αυτος που το ειχε μου ειπε οτι τα καρμπς δεν ειχαν πειραχτει ποτε..απλα το μηχανακι ειχε σιγαστηρες (ακραπες φοραει) και τωρα που τους εβγαλα ακουω σκασιματα,οποτε ισως να θελουν ρυθμισμα...φανταζομαι απο αυτο να ειναι αφου δεν εχουν ρυθμιστει ποτε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xaotikos Προβολή μηνύματος
    Μην τρελένεσε, αρκετοι λένε οτι το 950sm έχει πιο παιχνιδιάρικο μοτέρ απο το 990sm
    παλι καλα γιατι ημουν ετοιμος να μη το παρω και να μαζεψω και αλλα..φανταζεσαι να εδινα 7000 και τελικα να μου προσφερε πιο πολλα το sm??θα εκλαιγα με μαυρο δακρυ..!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Δεν θα εβλεπες καν διαφορα σαν απειρος αναβατης... μην τρελαινεσαι..!
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παντως με τις ταπες οι ακραποβιτς και μαμα ρυθμισεις ειναι οκ . Αν βγαλεις τις ταπες , θελει πειραγμα στα καρμπ οπωσδηποτε .

Και ιντζεκσιον να ηταν , με τις ξεταπωτες ακραπες θελει ρυθμισμα .

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lmb990 Προβολή μηνύματος
    Δεν θα εβλεπες καν διαφορα σαν απειρος αναβατης... μην τρελαινεσαι..!
    κοιτα επειδη ειμαι σουζακιας γενικα πιστευω στο τη διαφορα θα τη καταλαβαινα λιγο στη σουζα.στο ποσο μπαμ ερχεται .αυτο επισης που εχω καταλαβει και δε μπορω να εξηγησω ειναι πως υπαρχει μια περιοχη στροφων στη δευτερα πιο ψηλα απο τη μεση,οπου το μηχανακι δεν σηκωνεται λες και δεν εχει δυναμη.φυσικα σε ολη την υπολοιπη περιοχη της δευτερας το μηχανακι ερχεται για πλακα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Παντως με τις ταπες οι ακραποβιτς και μαμα ρυθμισεις ειναι οκ . Αν βγαλεις τις ταπες , θελει πειραγμα στα καρμπ οπωσδηποτε .

Και ιντζεκσιον να ηταν , με τις ξεταπωτες ακραπες θελει ρυθμισμα .
    οποτε σιγουρα παω για ρυθμισμα καρπ..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    κοιτα επειδη ειμαι σουζακιας γενικα πιστευω στο τη διαφορα θα τη καταλαβαινα λιγο στη σουζα.στο ποσο μπαμ ερχεται .αυτο επισης που εχω καταλαβει και δε μπορω να εξηγησω ειναι πως υπαρχει μια περιοχη στροφων στη δευτερα πιο ψηλα απο τη μεση,οπου το μηχανακι δεν σηκωνεται λες και δεν εχει δυναμη.φυσικα σε ολη την υπολοιπη περιοχη της δευτερας το μηχανακι ερχεται για πλακα
    εισαι σουζακιας αλλα κανεις σουζες με τον κινητηρα σε ψηλες στροφες?

τεσπα, οπως και να χει, εχεις παρει μεταχειρισμενο μηχανακι, πρεπει να γνωριζεις τι γινεται στο μοτερ σου...ενα γενικο σερβις κατ αρχην επιβαλλεται, και μετα κοιτας ρυθμισεις σε καρμπυρατερ, για αρχη, αν ειναι πειραγμενα...μετα κοιτας τι μπορει να γινει απο αυτο το σημειο, εχοντας τουλαχιστον ενα βεβαιο σημειο αναφορας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    εισαι σουζακιας αλλα κανεις σουζες με τον κινητηρα σε ψηλες στροφες?

τεσπα, οπως και να χει, εχεις παρει μεταχειρισμενο μηχανακι, πρεπει να γνωριζεις τι γινεται στο μοτερ σου...ενα γενικο σερβις κατ αρχην επιβαλλεται, και μετα κοιτας ρυθμισεις σε καρμπυρατερ, για αρχη, αν ειναι πειραγμενα...μετα κοιτας τι μπορει να γινει απο αυτο το σημειο, εχοντας τουλαχιστον ενα βεβαιο σημειο αναφορας
    δηλαδη αμα πρεπει να επιταχυνω για να περασω μπροστα απο τα αμαξια ωστε να κανω σουζα πως θα ειμαι σε χαμηλες στροφες?η να κανω σημα στα αμαξια να χαμηλωσουν ταχυτητα ωστε να πεσουν οι στροφες για να κανω?σαφως και οι σωστες στροφες δεν ειναι οι ψηλες αλλα αμα οι περιστασεις το ζητουν το σηκωνεις στις ψηλες και πατας μια αλλαγη μετα..δε νομιζω οτι υπαρχει σουζακιας που να μη το κανει αυτο..εστω θα το κοιταξω γιατι μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι στις μεσαιες προς ψηλες το μηχανακι δε ξεκολλαει απο κατω..με συμπλεκτη βεβαια ερχεται αμεσως και δευτερα και τριτη

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2014, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ