Θα πάρεις τα φλασάκια σου και το φλασέρ, θα πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρολογικά και θα του πεις τι ακριβώς θέλεις.
Θα πάρεις τα φλασάκια σου και το φλασέρ, θα πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρολογικά και θα του πεις τι ακριβώς θέλεις.
Life begins at 45°.
το θεμα μου ειναι η τοποθετηση γτ δε πλ σκαμπαζω απο αυτα....ενιγουει ευχαριστω για την βοηθεια!!
Θα σε βοηθήσουν εκεί. Ή, όταν τα πάρεις, δώσε μας τα στοιχεία για τα πάντα και θα σε βοηθήσουμε εμείς. Απλό είναι.
Life begins at 45°.
Δηλαδή ακριβώς αυτό που έγραψα. Η μια κατεύθυνση έχει μηδενική αντίσταση και η άλλη πολύ υψηλή (ιδανικά, άπειρη).
Life begins at 45°.
Περισσότερο για να το καταλάβει το είπα, εφόσον ανέφερε τη λέξη "αντίσταση", αλλά νομίζω ότι έτσι είναι θεωρητικά. Αν όχι, το δέχομαι, δεν είμαι και ηλεκτρολόγος.![]()
Life begins at 45°.
Ναι θεωρητικά το φράγμα είναι άπειρη αντίσταση, αλλά αν πάει σε κατάστημα με ηλεκτρονικά και πει ''θέλω αντίσταση'', θα τον ρωτήσουν πόσα ωμ και θα έρθει πάλι εδώ.
Άλλο πράγμα η αντίσταση και άλλο η δίοδος. Άσε που το LED είναι δίοδος (φωτοδίοδος = light emitting diode).
Θυμάμαι σε παλιότερα θέματα ότι τα LED θέλουν αντιστάσεις.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
με το σωστό φλασέρ δε θέλεις καμία πατέντα. αλλάζεις το φλασέρ και είσαι έτοιμος.
καλα ρε γαμωτο!
ποσο πολυ γουσταρετε να δημιουργειτε προβληματα που δεν υπαρχουν και χωρις να ξερετε να τα λυσετε;
βαλε ρε ανθρωπε 2 κανονικα φλασακια και κανε τις βολτες σου
απο οτι καταλαβα εχεις φλασερ για led να δουλεψει με δυο led και δυο πυρακτωσης
δε γινεται αυτο.........