καλησπερα ..θα ηθελα να ρωτησω ..για να βαλω led φλασακια στην μηχανη μου χρειαζεται να αλλαξω και το φλασερ που εχει με αλλο ειδικο ή το αφηνω ως εχει ??
ευχαριστω![]()
καλησπερα ..θα ηθελα να ρωτησω ..για να βαλω led φλασακια στην μηχανη μου χρειαζεται να αλλαξω και το φλασερ που εχει με αλλο ειδικο ή το αφηνω ως εχει ??
ευχαριστω![]()
To αλλαζεις, και καλυτερα να τα παρεις πακετο
ωστε να εισαι σιγουρος οτι ταιριαζουν να μην ψαχνεσαι.
Ο φλασερ όταν καίγεται η 1 λαμπα ανοιγοκλεινει ποιο γρήγορα οπότε με την λαμπιτσα που λες δεν θα έχει αποτέλεσμα.
Αντίσταση μπαίνει σε κάθε φλας οπότε θες για μπρος πίσω 4 αντιστάσεις η έναν φλασερ για led.
fate tin skoni mou.xa!
βρε παιδια τι λεω; μια ρημαδο λαμπιτσα παραλληλα με το καθε led φλας.
πιο οικονομικο και δεν θελει να σπασεις το κεφαλι σου για το ποσα ohm αντισταση θα βαλεις. ασε που θες τουβλακι 5w αντισταση γιατι μικροτερη θα γινει καρβουνο. τελος παντων οτι θελετε εσεις....
Επίσης στο αυτοκίνητο αν έχεις χειροκίνητα παράθυρα και θες ηλεκτρικά, μπορείς να μην βάλεις ηλεκτρικό μοτέρ και κουμπιά, μπορείς κάλιστα να προσαρμόσεις ένα ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι αντικαταστώντας τον χειροκίνητο μοχλό και θα ανεβοκατεβάζει μια χαρά. Και αυτό λύση είναι και θα δουλεύει μια χαρά.
Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 17/06/2014 στις 23:23.
Και εγώ σε λέντ φλασάκια είχα βάλει φλασέρ . Αλλιώς δεν ανάβανε όπως έπρεπε ...
........................
Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 18/06/2014 στις 13:49.