Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Γιατί δεν εχει συμπίεση το kazeR 115?

τι να πώ ρε παιδιά μιλάμε ο τύπος προφανώς βαριέται να ασχοληθεί , κάτι μου έκανε με τα μείγματα κτλ , βάζω το χέρι μου τώρα μια απο πισω και μαύρισε! Μιλάμε για ντουμάνι για να παιρνει ποιο εύκολα λεει μπροστά..Γαμω την τσαπατσουλιά μου γαμώ θα το παω σε κανέναν που να μην βαριέται να μου αλλάξει οτι ειναι να μου αλλάξει , RENZ όταν λες ειναι προβλημα συμπλέκτη τι εννοείς ακριβώς αφού τα δισκάκια είναι εντάξει μου είπε ο άλλος και ουτε πατιναρει το μηχανακι απο οσο δοκιμασα και επίσης οι ταχυτητες μπαίνουν πολύ γλυκά.
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz6man Προβολή μηνύματος
    καλησπέρα αυτές τις μέρες αγόρασα ενα παπακι kazeR του 2001 μοντελο, ο τύπος που μου το έστειλε είχε μέσα και book service και πριν 2000 χμ βλεπω αλλαξε πιστονι και εκανε ρεκτιφιε + φλαντζες + αλλαγή σε τσιμουχακια βαλβίδων , επίσης άλλο πρόβλημα που έπεσε το μάτι μου και μπορεί να έχει αντίκτυπο στην έλλειψη συμπίεσης είναι οτι χάλασαν τα σπειρώματα στο μπουζί , το μηχανάκι το πήρα σήμερα από τον μάστορα που το πήγα και μου ειπε οτι άλλαξε μπαταρία , ρύθμισε βαλβίδες γιατί ήταν κλειστές και το έκανε αλλαγή λαδιών , τώρα πριν λίγο πήγα να το βάλω στο γκαράζ και λόγο κρύου πάω να το βάλω με την μανιβέλα πατάω 3-4 και το πόδι κατεβαίνει αέρα συμπιεση 0 .. στην πέμπτη έπιασε λίγο συμπίεση και πηρε κανονικά μπροστά! Εχει κανεις καμιά ιδέα τι μπορεί να συνέβη;

Οσο αφορά το μηχανακι κελαηδάει μέχρι και η μίζα δουλεύει σύν οτι δεν ακούγοντε τίποτα περίεργοι θόρυβοι ούτε καιει λάδι.
    Έχει λυθεί στο παρελθόν, και έχει δεθεί λάθος, το κομπλεράκι της μανιβέλας. Δεν είναι τίποτα, πήγαινέ στο μηχανικό να στο φτιάξει.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Δεν έχει δουλειά, δεν έχει και το φόρουμ κίνηση...
    από makis206 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2009, 13:14
  2. Γιατί δεν έχει φώτα???
    από filipp0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 21:11
  3. Mα γιατι ΔΕΝ ΜΡΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ????!!!!
    από ΓκαζοφωνιΞ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2005, 12:37
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 18:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ