Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Τι παίρνω με ένα χιλιάρικο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από @topos Προβολή μηνύματος
    Στο δικο μου η αδεια ελεγε 2002, πριν το παρω ειδα τα χρωματα αντιστοιχουσαν με αυτα του 1999/2000 αλλα στην πραατικοτητα ηταν του 92(το τσεκαρα με τον αριθμο κινητηρα σε ενα γιαπενεζικο site).Λογικα ο προηγουμενος πρεπει να του ειχε κανει σωστη ανακατασκευη γιατι ηταν πραγματικα στην πενα εξωτερικα.
    Παντως το 400 εβγαινε σιγουρα μεχρι 2001.

το kawasaki kle 400 παράχθηκε μόνο τις χρόνιες. 1991,1992,1993,1994 και 1999.
    στην Ελλάδα εισήχθησαν απο εμπόρους μεταχειρισμενων (παραεισαγωγη που λεμε) τις χρονιες 1995-1998 (μαζικά) αν ερχόταν κανένα ξέμπαρκο καλώς. γιαυτο και δεν θα δεις ευκολα αυθεντικο 1999 που εχει γινει facelift με το πλαστικό διάφανο ανεμοθορακα. (για kle 400 μιλάμε παντα.) όπως ειναι το kle 500 1996+ . επειδη τα πλαστικα ειναι ιδια με το 500 και βγαιναν και ιδια χρωματα θα δεις πολλα με μουτρο απο το 500. σκεψου οτι ερχονταν με το κιλο. 3 χρεπια και εβγαζαν 1 καλο οι μαστορες.
    οι αδιες κυκλοφοριας λενε την ημερομηνία που πρωτο κυκλοφόρησε στην ελλαδα.

το κακο ειναι οτι με την μοδα των ον-οφφ εχουν παρει τα πανω τους οι τιμες.

οποτε δεν σε καλύπτει ουτε για το freewind?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Σε καλύπτει εγώ έδωσα με το παλιό του 2002
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από strokt up Προβολή μηνύματος
    KLE500 δεν με καλύπτει το Α2, μόνο το καινούργιο που η μάσκα έμοιαζε με του z750 οπότε βγαίνει απο την λίστα.
    Πώς δεν σε καλύπτει; 44 άλογα με το ζόρι έχει.

Πάντως αφου είναι δεδομένο οτι θα έχεις μαζέματα, πάρε κάτι που να μαζεύεται εύκολα και φτηνά (δλδ, κατα προτίμηση μονοκύλινδρο). Το Freewind είναι άνετο για ταξίδια και ίσως το πιο πλήσιο στις ανάγκες σου, κοίτα και κανα Ηonda FMX, Dominator. Αν πας σε δικύλινδρο, τα Kawasaki δεν είναι κι ο,τι χειρότερο. Tα GS 550 tτης Suzuki επίσης, αθάνατα μοτέρια αλλά η υπόλοιπη μηχανή θέλει προσοχή.

Στα λεφτά σου θα έλεγα να σκεφτείς και κάτι μικρότερο ακόμα - κανα 250αρι -αλλά αφού θες και γκάζι και δικάβαλλο.....
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @topos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    το kawasaki kle 400 παράχθηκε μόνο τις χρόνιες. 1991,1992,1993,1994 και 1999.
    στην Ελλάδα εισήχθησαν απο εμπόρους μεταχειρισμενων (παραεισαγωγη που λεμε) τις χρονιες 1995-1998 (μαζικά) αν ερχόταν κανένα ξέμπαρκο καλώς. γιαυτο και δεν θα δεις ευκολα αυθεντικο 1999 που εχει γινει facelift με το πλαστικό διάφανο ανεμοθορακα. (για kle 400 μιλάμε παντα.) όπως ειναι το kle 500 1996+ . επειδη τα πλαστικα ειναι ιδια με το 500 και βγαιναν και ιδια χρωματα θα δεις πολλα με μουτρο απο το 500. σκεψου οτι ερχονταν με το κιλο. 3 χρεπια και εβγαζαν 1 καλο οι μαστορες.
    οι αδιες κυκλοφοριας λενε την ημερομηνία που πρωτο κυκλοφόρησε στην ελλαδα.

το κακο ειναι οτι με την μοδα των ον-οφφ εχουν παρει τα πανω τους οι τιμες.

οποτε δεν σε καλύπτει ουτε για το freewind?
    Εαν η αδεια ελεγε 2002 δεν σημαινει οτι τοτε εισηχθει στην Ελλαδα?
    Παντως κ το δικο μου με τον ανεμοθωρακα ηταν ->
    http://www.bikez.com/pictures/kawasa...20Sick-Rat.jpg
    (και πιθανοτατα σε καλυτερη κοσμητικη κατασταση απο το συγκεκριμενο)

Στο κοντερ εγραφε 13.000χλμ οταν το πηρα και η πλακα ειναι οτι ρωτησα διαφορους μηχανικους, ηλεκτρολογους εαν θα μπορουσαν να ειναι πραγματικα κ κανενας δεν μου ειπε κατηγορηματικα οχι..

Για αυτο τον λογο πιστευω πως πρεπει να του ειχαν κανει γερη γενικη ανακατασκευη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @topos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Mία απορία μου που λογικά την έχει και το παιδί απο πάνω. Μία νορμάλ κατανάλωση για το KLE 500 ποια είναι γιατί έχω διαβάσει χαμηλά νούμερα και δεν τα πιστεύω και τόσο Πάντως με το KLE 500 έδωσα δίπλωμα αρκετή δύναμη να σε πάει παντού χωρίς ξεσπάσματα και με το τελικό motosport που είχε βάλει ο δάσκαλος μου έκανε τέλειο ήχο
    Στο 400αρη εβλεπα απο 5,5 μεχρι 7(ρεαλιστικα γυρω στο 6 ημουν).Αλλα καποιος κανονικου μεγεθους θα εβλεπε σιγουρα μισο με ενα λιτρο/100 λιγοτερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    CB1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Καλημερα φιλε.Δες και bross 400.Ηonda.Αξιοποιστο,οικονομικοτατο σαν παπακι.Θα το βρης πολυ φτηνα και μπορης με τα υπολοιπα λεφτα να παρης κρανος,μπουφαν,εξοδα μεταβιβασης και να το γεμισεις βενζινα για βολτιτσα
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    προσωπικα εχω καταλαβει παντως οτι για μτχ μηχανη μεγαλη παγιδα το χιλιαρικο..συνηθως και σε χρονο μικρο το ποσο διπλασιαζεται στη συντηρηση για πλακα κει εσυ βλαστημας και ψαχνεσαι...
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    προσωπικα εχω καταλαβει παντως οτι για μτχ μηχανη μεγαλη παγιδα το χιλιαρικο..συνηθως και σε χρονο μικρο το ποσο διπλασιαζεται στη συντηρηση για πλακα κει εσυ βλαστημας και ψαχνεσαι...
    +όσα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Όπως ακριβώς τα λες (μιας και όλοι μας το έχουμε ψιλοφάει) + του ότι το πραγματικό ζητούμενο αντιλαμβάνομαι ότι είναι η οικονομία και ξεγνοιασιά, θα πρότεινα έναν σωστό πάπιο να κάνεις τη δουλειά σου 1-2 χρόνια.

Ρεαλιστικά, δε βλέπω κάτι άλλο.

Ωστόσο έχουμε https://www.car.gr/2523650-yamaha-xj-diversion

https://www.car.gr/9189586-honda-xl-250

https://www.car.gr/10164964-yamaha-sr-250-classic

γιατί όχι; https://www.car.gr/9973233-honda-rebel

Διαχρονική αξία https://www.car.gr/10203904-honda-ax-1

και αυτό που θα έπαιρνα για εμένα https://www.car.gr/10223703-honda-transalp-transalp
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος

Διαχρονική αξία https://www.car.gr/10203904-honda-ax-1
    Αυτό θα ζητήσει τα λιγότερα.

Νέο μέλος
    Καλημέρα φιλε μου! εχω το KLE 3 χρονια πριπου με αρκετα μεγαλα και μικρα τακσιδια, μονοκαβαλα και δυκαβαλα. η εμπειρια μου σε σχεση με τη καταναλωση είναι για επαρχιακο,κυριος,δυκτιο,on off,και εθνικη. δεν εχω μεγαλη εμπειρια από Αθηνα δλδ. η καταναλωση κοιμενετε μεταξυ 4,6 -6,0 . φυσικα αν το πας με 10000 στροφες,θα σου αδιασει γρυγορα χαχα. αλλα γενικα είναι αρκετα πιο οικονομικο από TRANSALP, λογο 6 ταχυτήτων (transalp 5) οποτε σε πορεια καταλαβαινεισ τη διαφορα.

Νέο μέλος
    astrapogiannos7Mία απορία μου που λογικά την έχει και το παιδί απο πάνω. Μία νορμάλ κατανάλωση για το KLE 500 ποια είναι γιατί έχω διαβάσει χαμηλά νούμερα και δεν τα πιστεύω και τόσο Πάντως με το KLE 500 έδωσα δίπλωμα αρκετή δύναμη να σε πάει παντού χωρίς ξεσπάσματα και με το τελικό motosport που είχε βάλει ο δάσκαλος μου έκανε τέλειο ήχο

Καλημέρα φιλε μου! εχω το KLE 3 χρονια πριπου με αρκετα μεγαλα και μικρα τακσιδια, μονοκαβαλα και δυκαβαλα. η εμπειρια μου σε σχεση με τη καταναλωση είναι για επαρχιακο,κυριος,δυκτιο,on off,και εθνικη. δεν εχω μεγαλη εμπειρια από Αθηνα δλδ. η καταναλωση κοιμενετε μεταξυ 4,6 -6,0 . φυσικα αν το πας με 10000 στροφες,θα σου αδιασει γρυγορα χαχα. αλλα γενικα είναι αρκετα πιο οικονομικο από TRANSALP, λογο 6 ταχυτήτων (transalp 5) οποτε σε πορεια καταλαβαινεισ τη διαφορα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Άρα τα νούμερα ισχύουν μια χαρά δηλαδή για τα κυβικά της τα 5-6 λίτρα στα 100 και για τα χρόνια της την βρίσκεις σε πολύ καλή κατάσταση σε αντίθεση με τα ΧΤ για παράδειγμα που τα παίρνει ο καθε λαμαρινοφαγος και τους πίνει το μεδουλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    Δες και το παλιο cb500 & gs500.Πολυ καλα μηχανακια αλλα δεν ξερω αν τα καλύπτει το δίπλωμα ετσι οπως τα εχουν κανει.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φανταστειτε τι θα εκανε με ενα μποξερ!
    από DrBig στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2011, 13:00
  2. τι μπορειτε να κανετε με ενα i-phone!
    από mikes στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2010, 19:09
  3. H Ferrari ειναι κοκκινη με ένα αλογο????
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2010, 00:55
  4. Τι μπορείς να κάνεις με ένα μπαλάκι...
    από manhunter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2010, 13:42
  5. Τι Εγινε Με Την Πιτα?????
    από periklisk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 13:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας