Επειδή θα έχει κρύο, θα ήμαστε μέσα στην καφετερία. Μην περιμένετε έξω!!! Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ή με όποιον άλλον γνωρίζει.
![]()
Επειδή θα έχει κρύο, θα ήμαστε μέσα στην καφετερία. Μην περιμένετε έξω!!! Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ή με όποιον άλλον γνωρίζει.
![]()
καλη φαση αλλα δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ,αλλα αν κανονισετε για σαββατο μεσημερι κατι αλλο ειμαι μεσα
π.χ. αγιος προδρομος,σουβλακι- μπυρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
καλη φαση αλλα δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ,αλλα αν κανονισετε για σαββατο μεσημερι κατι αλλο ειμαι μεσα
π.χ. αγιος προδρομος,σουβλακι- μπυρα
![]()
φιλε μου και εγω μεχρι βραδυ δουλευω αλλα αν ειναι για καλη παρεα σπαω το προτοκολλο.(δυσκολα αν εχεις δικο σου μαγαζι) εγω θα ερθω κατα τις 7-7.30 μην φυγετε....σε ποια καφε θα ειστε?στο flo?
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Όχι στα flocafe, αλλά στην καφετερία που είναι τέρμα δεξιά. Όπως κοιτάμε τα Goody’s, τέρμα τέρμα δεξιά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
![]()
φιλε μου και εγω μεχρι βραδυ δουλευω αλλα αν ειναι για καλη παρεα σπαω το προτοκολλο.(δυσκολα αν εχεις δικο σου μαγαζι) εγω θα ερθω κατα τις 7-7.30 μην φυγετε....σε ποια καφε θα ειστε?στο flo?
![]()
οκ....thanks angel c.u.........
εβλαλε και λιγο ηλιο με δοντια ομωςμας αγαπαει ο θεος αλλα δεν το βλεπω το transalpaki να θελει να βγει εξω....
![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......